icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

Včera o 21:40

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

Strana
z7
sara07
Včera o 21:46

dieta vztah nezachrani
ak chceš niečo zmenit , začni na sebe pracovat po fyzickej aj psychickej stránke
na zvyšne otázky neviem , nepoznám vás osobne a nemam veštecku gulu

autor
Včera o 21:49
@sara07

dieta vztah nezachrani
ak chceš niečo zmenit , začni na sebe pracovat po fyzickej aj psychickej stránke
na zvyšne otázky neviem , nepoznám vás osobne a nemam veštecku gulu

@sara07 ja si uvedomujem ze mam nadvahu a ze ho nepriťahujem ale zatial sa mi nepodarilo schudnúť q zatiaľ som v stave že aspoň konečne nejde váha hore ale zase 60 kg nebudem mať nikdy toľko som mala niekedy na prvom stupni asi

anonym_be0b72
Včera o 21:52
@anonym_autor

@sara07 ja si uvedomujem ze mam nadvahu a ze ho nepriťahujem ale zatial sa mi nepodarilo schudnúť q zatiaľ som v stave že aspoň konečne nejde váha hore ale zase 60 kg nebudem mať nikdy toľko som mala niekedy na prvom stupni asi

@anonym_autor
Ked si taka "sikovna" spionovat v jeho mobile, tak bud taka sikovna a nevykrmovat sa.

autor
Včera o 21:53
@anonym_be0b72

@anonym_autor
Ked si taka "sikovna" spionovat v jeho mobile, tak bud taka sikovna a nevykrmovat sa.

@anonym_be0b72 neriesme tu moju vahu, ďakujem,ja sa vidim v zrkadle

anonym_b3f6b4
Včera o 22:05

citis, ze mas potrebu jest, aj ked nie si hladna? ak ano, je to PPP- porucha prijmu potravy- kompulzivne prejedanie. A to nie je len o jedle ako takom, ale skoŕ o hlave. Ze preco potrebujes siahat po jedle, aj ked ho tvoje telo nepotrebuje. Potrebuje ho tvoja dusa. Po tomto patraj. Su na to aj odbornici, ja odporucam.

anonym_5b0e1d
Včera o 22:08

Mentálne už ťa opustil, keď si vypisuje s inou… možno to nespraví aj reálne zrovna kvôli tejto žene, ale smeruje to k tomu, aby ku tomu došlo.. a dieťa otrasie aj zdravým vzťahom, nie to ešte takýmto naštrbeným, tam to má skôr opačný efekt… nesprav to tomu dieťaťu, nezaslúži si byť len pokusom o záchranu vzťahu… okrem toho by si mala pred tehotenstvom tak či tak schudnúť

anonym_8211a5
Včera o 22:09

Keď sa vidíš v zrkadle, tak so sebou niečo rob. Ja ti poviem za seba , že by som s vyžratým, lenivým chlapom nebola. Nosím M/L , ale chlapa xxxl by som nechcela. Miesto snorenia v mobile zacni chudnut. Nemusis mat velkost s

autor
@anonym_b3f6b4

citis, ze mas potrebu jest, aj ked nie si hladna? ak ano, je to PPP- porucha prijmu potravy- kompulzivne prejedanie. A to nie je len o jedle ako takom, ale skoŕ o hlave. Ze preco potrebujes siahat po jedle, aj ked ho tvoje telo nepotrebuje. Potrebuje ho tvoja dusa. Po tomto patraj. Su na to aj odbornici, ja odporucam.

@anonym_b3f6b4 mne staci že manzel na mňa škaredo pozrie a idem si dať pizzu napríklad

anonym_453266

@anonym_autor sú muži ktorím sa ženy s nadváhou páčia. Ale ako tu píšeš tvoj manžel to není. Celkovo ti hrozí nevera. To že si s ňou píše je aspoň pre mňa červená vlajka. Buď ti je s ňou neverný, alebo sa k nevere schyľuje. Ak si typ ženy ktorej nevera nevadí tak možno si s tým ok. Možno sa len bojíš, že mu nebude stačiť sa s ňou stetávať za istým účelom a zdrhne od teba. Neviem ako to máš. Ak sa len bojíš že ujde tak máte niečo spoločné (majetok) dom/byt, auto? Myslím že či ste to nadobudli spolu. Veľa mužov zostáva len preto, že nechce rozdeľovať majetok pri rozvode.

patrike
Včera o 22:12
@anonym_autor

@anonym_be0b72 neriesme tu moju vahu, ďakujem,ja sa vidim v zrkadle

@anonym_autor Prave riesenim tej hmotnosti musis zacat, pretoze :
1. Je to nezdrave.
2. Pises tu o tom, ako sa porovnavas s inou zenou kvoli tomu.

patrike
Včera o 22:14
@anonym_autor

@anonym_b3f6b4 mne staci že manzel na mňa škaredo pozrie a idem si dať pizzu napríklad

@anonym_autor Cize "riesis" jedlom problem a vysledkom je jeho zhorsenie. Aspon si to priznavas, to je dobry prvy krok.

anonym_6b5749
Včera o 22:17

@anonym_autor začni u sebe - to, že se ti nechce problém nevyřeší- ano, když nic neuděláš, uteče za tou atraktivnější, to je logické

anonym_889a01
Včera o 22:18

povedz mu, ze vies o tom, ze jej pise a co konkretne jej pise? Zacni na sebe pracovat, atraktivita je vo vztahu dolezita

patrike
Včera o 22:18
@anonym_6b5749

@anonym_autor začni u sebe - to, že se ti nechce problém nevyřeší- ano, když nic neuděláš, uteče za tou atraktivnější, to je logické

@anonym_6b5749 Prave teraz si autorka po nasich radach dala na noc 3 zakusky a zapila to sladkou limonadou.

autor
Včera o 22:41
@anonym_453266

@anonym_autor sú muži ktorím sa ženy s nadváhou páčia. Ale ako tu píšeš tvoj manžel to není. Celkovo ti hrozí nevera. To že si s ňou píše je aspoň pre mňa červená vlajka. Buď ti je s ňou neverný, alebo sa k nevere schyľuje. Ak si typ ženy ktorej nevera nevadí tak možno si s tým ok. Možno sa len bojíš, že mu nebude stačiť sa s ňou stetávať za istým účelom a zdrhne od teba. Neviem ako to máš. Ak sa len bojíš že ujde tak máte niečo spoločné (majetok) dom/byt, auto? Myslím že či ste to nadobudli spolu. Veľa mužov zostáva len preto, že nechce rozdeľovať majetok pri rozvode.

@anonym_453266 dom máme spolu,ja viem že ho nepritahujem a som s tým ok,aj keby ma podvádzal,mne len z nejakého dôvodu vadí predstava ze by to bolo práve s ňou,neviem to vysvetliť

patrike
Včera o 22:42
@anonym_autor

@anonym_453266 dom máme spolu,ja viem že ho nepritahujem a som s tým ok,aj keby ma podvádzal,mne len z nejakého dôvodu vadí predstava ze by to bolo práve s ňou,neviem to vysvetliť

@anonym_autor Teda si s nim kvoli domu a peniazom ? Nevera ti nevadi, hlavne ked mas pizu ?

autor
Včera o 22:43
@anonym_889a01

povedz mu, ze vies o tom, ze jej pise a co konkretne jej pise? Zacni na sebe pracovat, atraktivita je vo vztahu dolezita

@anonym_889a01 riesia blbosti väčšinou,auta,dom, napr posielajú si navzájom fotky domu prerábky pred a po.... napíšu si ako sa majú, že ci sa stretnú na danom stretku s autami, čo majú doma nové, keď si niečo kúpime my alebo oni tak si pošlú fotku

autor
Včera o 22:45
@patrike

@anonym_autor Teda si s nim kvoli domu a peniazom ? Nevera ti nevadi, hlavne ked mas pizu ?

@patrike som s nim lebo ho mam rada....ja som nikdy nemala rada sex ani bozkávanie,ak to potrebuje som ok s tým že pôjde inde,ja ken nechcem aby za tým bolo nieco viac ako ze dotycnu bude mať rád a ze to bude mladé 25 ročne jahňa

anonym_889a01
Včera o 22:45
@anonym_autor

@anonym_889a01 riesia blbosti väčšinou,auta,dom, napr posielajú si navzájom fotky domu prerábky pred a po.... napíšu si ako sa majú, že ci sa stretnú na danom stretku s autami, čo majú doma nové, keď si niečo kúpime my alebo oni tak si pošlú fotku

@anonym_autor tak kým si nenasla flirtujuce a sexualne spravy este sa to da vyriesit

anonym_5b0e1d
Včera o 22:48
@anonym_autor

@patrike som s nim lebo ho mam rada....ja som nikdy nemala rada sex ani bozkávanie,ak to potrebuje som ok s tým že pôjde inde,ja ken nechcem aby za tým bolo nieco viac ako ze dotycnu bude mať rád a ze to bude mladé 25 ročne jahňa

@anonym_autor no len toto práve smeruje viac k tej emocionálnej nevere ako fyzickej

autor
Včera o 22:49
@anonym_889a01

@anonym_autor tak kým si nenasla flirtujuce a sexualne spravy este sa to da vyriesit

@anonym_889a01 ale ja mu nemôžem nič povedať veď som sa mu vlamala do mobilu...a flirtujuce neviem,on jej možno nabieha neviem to rozoznať pravdu povediac... povedal jej už,ze je pekná....aj ze ked pôjdu kupovať auto dohodli sa ze môj manžel pôjde ako mechanik s nimi a navrhol im ze im auto bude aj servisovat za kamarátske ceny...ma normálne servis,ale nie sme na tom s peniazmi tak aby sme mohli dávať zľavy

autor
Včera o 22:49
@anonym_5b0e1d

@anonym_autor no len toto práve smeruje viac k tej emocionálnej nevere ako fyzickej

@anonym_5b0e1d a toto je na tom najhoršie.... môže sa na nu nejak naviazať aj keď ona ma svojho?

anonym_5b0e1d
Včera o 22:54
@anonym_autor

@anonym_5b0e1d a toto je na tom najhoršie.... môže sa na nu nejak naviazať aj keď ona ma svojho?

@anonym_autor samozrejme, že sa môže… a z rešpektu ku kamošovi, keď ste jedna partia sa nemusí nikdy o nič pokúsiť, no city neovplyvní a moja skúsenosť je, že takýto kontakt je na to ideálna živná pôda… neviem aký je tvoj muž, či má bežne takto kamošky alebo aj kamošov, s ktorými si vypisuje a zdieľa drobnosti zo života alebo je to len s ňou… každopádne lozit mu do mobilu nie je zdravé pre vzťah tiež a ak by som na toto došla, bol by to pre mňa koniec… na vašom vzťahu treba poriadne zapracovať

autor
Včera o 22:57
@anonym_5b0e1d

@anonym_autor samozrejme, že sa môže… a z rešpektu ku kamošovi, keď ste jedna partia sa nemusí nikdy o nič pokúsiť, no city neovplyvní a moja skúsenosť je, že takýto kontakt je na to ideálna živná pôda… neviem aký je tvoj muž, či má bežne takto kamošky alebo aj kamošov, s ktorými si vypisuje a zdieľa drobnosti zo života alebo je to len s ňou… každopádne lozit mu do mobilu nie je zdravé pre vzťah tiež a ak by som na toto došla, bol by to pre mňa koniec… na vašom vzťahu treba poriadne zapracovať

@anonym_5b0e1d s nikým si predtým nepísal a keď som čítala tie správy... ako by sa poznali roky,ale zase už to trvá dlho a o nič priamo sa nepokúsil tak to bude mať myslíš tiež nejaký dôvod?

autor
Včera o 23:00
@anonym_5b0e1d

@anonym_5b0e1d a aký kontakt máš na mysli?

anonym_5b0e1d
Včera o 23:04
@anonym_autor

@anonym_5b0e1d a aký kontakt máš na mysli?

@anonym_autor také to zdieľanie maličkosti zo života, fotiek, proste príjemné rozhovory kto sa ako má, trkotanie “o ničom”, toto väčšina mužov s kamoškami na pravidelnej báze nebude robiť len tak… a prečo sa o nič nepokúsil? Buď je to naozaj preto, lebo chce byť verný a toto je pre neho len nejaký únik alebo si racionálne uvedomuje, že asi by to nedopadlo dobre, keď sa všetci navzájom poznáte

anonym_889a01
Včera o 23:13

este ma zaujalo, ze to chces v 40 rokoch latat platat dietatom pri tazkej obezite, to si sa dobre prelakla po rokoch necinnosti, preco ste dieta nemali skor? Toto by som neodporucala

bronkax
Dnes o 03:06

Fúha vo vašom veku ísť do prvého dieťaťa je celkom odvaha. Ale vzťah to nezachráni ani ho tým nepriputas k sebe. Pripútaš tým akurát tak seba doma s malým dieťaťom a on si môže ďalej hrkútať s mladou. Radšej začni chudnúť. Vyhľadaj diabetológa pomôž si aj liekmi hlavne to začni riešiť. Toto ti prišlo ako z jasného neba aby si sa zobudila tak to využi.

tatiana288
Dnes o 03:23

Dieťa nie je záplata na manželstvo. Naopak, s dieťaťom manželstvo prechádza ťažkou skúškou, a to aj to pevné a stabilné. Chcieť dieťa len ako poistku, aby manžel neutiekol za inou, je sprostosť. Z tvojho opisu mám dojem, že ti na mužovi až tak nezáleží. V podstate by ti bolo jedno keby si našiel milenku, teba škrie táto konkrétna mladá žena. Keby mala 40 a krivé zuby, bola by jeho nevera pre teba prijateľnejšia? Pozri sa na to z mužovej strany. Má manželku, ktorej sú jeho dotyky nepríjemné, odmieta so sebou čokoľvek robiť aj keď vie, že ho už nepriťahuje, cíti z teba nezáujem a stagnovanie. Bez ohľadu na obezitu, ako môžeš byť ok s tým, že muža už nepriťahuješ, a to zrejme aj po citovej stránke? Tvojmu chlapovi lichotí jej záujem o neho, aj keď len takýto plytký (rozhovory o autách, fotky domu a pod.) a úprimne, ja sa mu ani nedivím. Nie preto, že si obézna, ale preto, že z teba necíti partnerskú vášeň.

anonym_964736
Dnes o 04:03
@anonym_autor

@anonym_autor pozri nechce pre chudnutie robit nic, tak co vyplakavas na nete? Ak ta opusti kvoli nej alebo ti s nou zahne alebo s inou, sorry ale mat doma opustenu ufnukanu xxxxl zenu, ktora je leniva, frustrovana sama zo seba, vztah zamrzol tak sorry koho to bude chyba?

Strana
z7