Môže sa sukničkár naozaj zmeniť a ostať verný?
Mám kamaráta, strašný sukničkár. Našiel si babu, moju kamošku z detstva zhodou okolnosti a snaží sa byť verný, môže mu to vydržať ? Vidím že sa snaží ale keď sme kus spolu , vidím že mu kadečo chodí hlavou. Mali sme dávnejšie románik. Obaja sme si to veľmi užili a stále sme kamaráti aj keď už bez benefitov. Dosť si vieme toho veľa povedať, a viem že keď mal vzťahy v minulosti všetky sa mu rozpadli kvôli nevere, on podľa mňa vôbec nie je verný typ. Jeho baba je veľmi zlata a milá, slušne dievča, mám ju rada. Netuší o jeho záletnej minulosti. Je mi jej ľúto celkom. Ale zdalo sa mi, že je zamilovaný po uši, tak som myslela že možno ho zmení. Ale teraz sa mi opäť zdá že dlho nevydrží byť verný. Chcela by s ním založiť rodinu. Mne je jasne že keby som ho zavolala na noc neodolal by. Mam jej povedať o jeho minulosti, alebo kašlať na to?
To on by mohol priznať sám, on je jej priateľ. Ja som ju dlhšiu dobu nevidela, mne bolo blbe pozdraviť ju po rokoch s tým že: ahoj spávala som s tvojim frajerom.
Teraz sme sa začali viac vídať odkedy sú spolu. A je mi blbo za ňu, že nič o ňom nevie a bezhlavo mu dôveruje.
Načo vyťahuješ minulosť? Si myslíš,že keď jej to povieš,tak ho nechá? Keby nechcel,tak s ňou vzťah nemá. Necíť sa dôležito,len preto,že s tebou spal. Očividne s ňou chce byť a či jej vydrží byť verný je len na ňom. A potom na nej ako sa k tomu postaví,ak ku nevere dôjde. Maľuješ čerta na stenu a to ešte v cudzích životoch.
Ty sa staraj o seba 🙂 riesis tu kamosku co si dlhsiu dobu nevidela, tak asi az take kamosky nieste. Riesis to ozaj lebo oni alebo kvoli sebe? Ak mas v sebe trochu chochmesu tak obmedz s nim stretko ty
Sme susedia, tak velmi neobmedzím kontakt. Mám snúbenca ktorému som všetko povedala, ja sa netajím minulosťou. Iba ona je tá čo nič nevie.
Teoreticky môže, len obvykle mu to dlho nevydrží.
Naco by si jej hovorila o minulosti? Ak jej je verny,tak minulost je minulost. A hlavne by jej to mal povedat sam
Doplnim. Tiez mame kamosa ktory striedal dievcata castejsie nez ponozky a ani mu nevadilo ak mal pri tom vztah. A hla,teraz ma dievca ktore vyzorovo a povahovo je uplne inde,nez tie predosle. Maju 3r dvojicky,spolu su 6r a je jej verny
Poznám takých
prvý flirtoval s každou sukňou, potom prišla priateľka, prvé dieťa, spoločný domček, svadba, druhé dieťa, milenka, rozvod
ďalší často striedal priateľky, nemal problém počas vzťahu prespať u barmanky, niekedy mal naraz rozpracované aj 3 priateľky, potom manželstvo, našťastie nemajú deti ale nie je verný
Ani náhodou neverím, že môže byť kurevník verný. Ale úplne rozumiem, že ich aktuálna partnerka tomu potrebuje uveriť pre pokoj v duši. No proste ona je tá pravá , úžasná a jedinečná a aj svoje zaužívané vzorce správania bez problémov kvôli nej zmenil. Na druhej strane nevera u mužov je často jednoduchšia ako žien. Tie sa vedia veľmi rýchlo citovo naviazať , aj sa zamilovať, kdežto pre chlapa je to poväčšine len ďalšie vzrúšo, proste je príležitosť, tak prečo ju nevyužiť?, vybočenie zo stereotypu , nové mäsko-neokukaná, zvyčajne má viac obdivu a pochopenia ako tá doma dlhoročná partnerka- nová metla dobre metie a pod. Ale nie, naozaj si nemyslím, že starého capa naučíš novým kúskom.
A nie, nikomu by som nezasahovala do vzťahu nevyžiadanými, aj keď dobre mienenými radami. Nie je to absolútne tvoja vec a najhoršia z toho môžeš vyjsť ty.
Ja by som sa do toho nestarala. Nie je to tvoj vzťah, tak nerieš. Viem, že to myslíš v dobrom, ale uškodíš jemu a aj jej. A možno ani kamaráti by ste potom už neboli. Tebe to môže byť jedno, nemiešaj sa do ich vzťahu vyťahovaním kadečoho a ani nijak inak.
tieto záletnícke typy sa nikdy nezmenia....
kamarátke skôr naznač že o niečom vieš. len ako to už ona zoberie - kto vie.
Kazdy sa dokáže zmeniť ak chce a naozaj na tom pracuje..
Taký chlap bude stále flirtovať a pokukovat po iných. Má to v krvi...možno sa dokáže ovládať v čase zamilovania, no to časom vždy oprcha a on bude hľadať dobrodružstvo. Kur.vnik aj kúr.evnikom ostane. Kamoška na to časom príde
Skutočný sukničkár to nedokáže...
Rozmyslam ze ci ta viac trapi ze sa moze popalit to dobre dievca, alebo to ze by si ho rada na noc zavolala k sebe ale mas nejaku moralku a kedze ma ZATIAL vztah tak to nemozes urobit
Hm, možno jej on už tiež povedal pravdu a ona to už vie 🫣
No tak ho zavolaj na noc a uvidis, ci by naozaj prisiel a budes vediet ci sa zmenil alebo nie
Dlhodobo....60 rokov ? Nemožné.
Len blbá nevidí, že chlap je sukničkár.
Za mna sa suknickar nezmeni a ci to mas povedat kamaratke to neviem, lebo moje kamaratky poznali mojich frajerov, neviem preco tvoja kamaratka nevie s kym si mala vztah, ci to nebol vztah?
Zavisi od toho, ci je to etapa v mladosti, ako ked sme mnohi pili, ale nakoniec sme z toho vyrastli, alebo je to zivotne nastavenie. V mladosti som aj ja kadeco navystrajala, pila som, rovnako moj muz, no je to davno za nami a za seba mozem povedat, ze tak ako nemam zaujem o alkohol, tak ani o inych muzov. Uz si viem vazit, co mam.
Nemiesaj sa do nich, lebo vyjdes z toho ako zaskodnik. Ona sa musi sama popalit aby si to dobre zapamatovala, lebo tato skusenost je neprenosna. Mudra zena suknickara vyuzije na sex a peniaze, hlupa si ho vezme a splodi potomstvo.
A nie, suknickar sa nikdy nezmeni, muzi sa az tak nemenia. Zeny su biologicky naprogramovane sa viac prisposobit, lebo su predurcene na matersvto a veci s tym suvisiace. Muzi su lovci a aj ten najslusnejsi muz bude po nociach snivat o inych. A suknickar bude mat stale plne vajca a nic mu nepomoze, ani keby ho dojis 10 x denne, vzdy bude pokukovat po inych, a este aj v domove dochodcov bude nahanat sestricky.
Tiež sa čudujem ženám ktoré vedeli fungovať ako kamarátky s výhodami a časom sa tvaria že su verne manželky a dokonalé mamičky. Človek sa môže zmeniť pokiaľ to veľmi chce ale.... skôr ostávajú zaužívané stereotypy správania
Určite jej povedz ak ste v nejakom kontakte. Tým ju zachránis pred veľkým sklamaním. On iný nebude, má to bohužiaľ v povahe.
Ja by som bola rada,ak by mi to niekto povedal. Každý mlčí. Mne nikto nepovedal ,že je ku.evnik a narcista. Musela som si to všetko pretrpieť.
No ty máš čo pranierovať iných. Máš doma snúbenca a "a keby som ho zavolala k sebe,viem, že by neodolal"🤦♀️Trúbka.

Moj terajší bol kedysi kure.nik, sa vyblaznil, a teraz je jak baránok.
Ak chceš niečo kamarátke povedať, tak začni s tým, že si yebala s jej frajerom. A možno už kamarátky nebudete a nebudeš to musieť riešiť