Môže stretnutie správneho partnera byť náhoda?
Je pravda že toho pravého partnera a otca vašich detí stretnete keď nebudete čakať a budete v správny čas na správnom mieste bez toho aby ste vedeli že ho v ten deň spoznáte?
Ano, presne takto môj brat spoznal svoju súčasnú ženu a už majú niekoľko rokov vlastný rodinný dom a dve deti.
Podotýkam, že vo veľa prípadoch otec dieťaťa nie je ten pravý.
Niekedy to tak naozaj môže byť.
za mňa áno. Sme spolu 20 rokov. 🙂
Aj u nás je to presne tak. Stretli sme sa úplne náhodou, ani jeden z nás pôvodne nemal byť na danom mieste v danom momente.
Ja si myslím ze je to jak hľadať huby. Bud nájdeš alebo nie. Ale minimálne musíš ísť do lesa, na gauci nič nenájdeš 🙂
Schopnosť nadviazať vzťahy a udržať ich ako zmysluplné je veĺmi ďôležité pre naše duševné zdravie. Vzťah nie je niečo hmotne', alebo automatické len na želanie.Vzťahy sa vytvárajú v prostredí neverbálnej komunikácie, zvlášť, ak Vám ĺudia dajú najavo, že ich zaujímate. Samozrejme to nezakladá skutočnost, že z toho bude priateĺstvo aleno intímny vzťah. Nadväzovanie vzťahov v určitom veku a povahe ( mentalite) prichádza akosi automaticky, niekto sa to potrebuje priučiť. Čím je člevek starší, do seba zahĺadený introvert, to bude mať ťažšie. S dobrou radou, zmenou povahy a pochopením, že keď vztah ja chcem, tak musí byť, toto tak nefunguje.Hĺadajte najprv seba, lebo bez vzťahov priateĺských, pracovných nie sú ani vzťahy intímne.....
Nie, nie je to pravda. Žiadny správny čas ani ten pravý neexistuje. Je veľa ľudí, ktorí zostali sami.
@grof_monte_christo to len preto lebo neboli v ten správny čas na správnom mieste. Ani ja som ešte nebol 😂
@sevrin Tak veľa šťastia pri ocitnutí sa v správny čas na správnom mieste 😅
Áno,ale určite to nie je náhoda😉

nie, pozeras moc filmov. Kompromisy a ocakavania v ramci reality su hesla ktorych sa drz