icon

Môže vzťah na diaľku uspieť?

samo789
1. okt 2025

Pred 10 dnami som tu mal nieco ako inzerat na hladanie, vtedy to tu nevyslo . predtym som mal jedno stretnutie ktore bolo fajn ale nemalo buducnost, nakolko bola z daleka, i ked velmi prijemna krasna, dlhonoha zena. teraz sme sa stretli uplnou nahodou druhy krat a stravili sme spolu velmi krasnu noc. velmi sme si rozumeli a stale bolo o com rozpravat, a ani neviem ako a som ju pozval aj s dcerkou ku mne na vikend, a suhlasila. co ma az jemne zaskocilo, mala sice podmienku, ze musim kupit nove matrace a navliecky ,aby nespala v tych kde moja ex, ale uz aj to som vcera zariadil. Uz je vlastne vsetko dohodnute a ak nezasiahne vyssia moc, tak sa to aj udeje. Ale ma zaujima vas nazor. Moj uz nezmenim, ale pocut iny nazor sa hodi.. Myslite ze vztah na dialku viac ako 250 km s matkou maleho dietata moze sa rozbehnut? Je v tom hlavne ta bariera vediet sa zosuladit na dialku? alebo to prinesie dalsie komplikacie? Ona je krasna, stihla 40 rocna zena ktora je priam moj ideal, no s velmi dobrym zamestnanim viazanym na jej bydlisko. a svojim zamestnanim viazany na to svoje..

huxy
1. okt 2025

Ja osobne by som takýto vzťah nedokázala mať. To je na mňa príliš ďaleko. Akú budúcnosť vidíš ty? Keď ste obaja viazaní na svoje bydlisko?
Možno mimo tému. Ale pre mňa je totál divné mať takú požiadavku, akú mala. Tvoja ex mala nejakú infekčnú chorobu, ktorá prežíva v tom matraci? A práčku nemáš? Prepáč za sarkazmus, ale red flag

unicornlady
1. okt 2025

Stretli ste sa 2x a na tom 2 rande už bol sex?
A teraz sa idete stretnúť 3x a už berie aj dcéru?

Veď ste si cudzí ľudia. Nejak zhurta na to idete. Povedala by som, že nič vážne z toho asi nebude, keď to beriete takto nezáväzne.

(to s tou kúpou nového matraca mi znie humorne, ale ok. všelijakí sme)

sissy27
1. okt 2025

@samo789 preboha, no nebude kompletná, keď nemá problém ťahať svoje dieťa k cudziemu chlapovi na noc. A ty tiež nemáš všetkých 5 pokope, ale to už vieme.

zuzanita1609
1. okt 2025
@huxy

Ja osobne by som takýto vzťah nedokázala mať. To je na mňa príliš ďaleko. Akú budúcnosť vidíš ty? Keď ste obaja viazaní na svoje bydlisko?
Možno mimo tému. Ale pre mňa je totál divné mať takú požiadavku, akú mala. Tvoja ex mala nejakú infekčnú chorobu, ktorá prežíva v tom matraci? A práčku nemáš? Prepáč za sarkazmus, ale red flag

Tiež mi to príde zvláštne, vymeniť matrace
... 🧐. Aj toaletu, umývadlo,zrkadlo v kúpeľni vymeniť bude chcieť? Či sprchový kút,kde ste asi pravdepodobne mávali s bývalou tiež nežnosti,či gauč v obývačke? A to nehovorím o tom,že chce prísť už rovno aj s dieťaťom 🙄Nepríde ti to divné autor Samo?Hlavne ,že je dlhonohá 😏.

huxy
1. okt 2025
@zuzanita1609

... 🧐. Aj toaletu, umývadlo,zrkadlo v kúpeľni vymeniť bude chcieť? Či sprchový kút,kde ste asi pravdepodobne mávali s bývalou tiež nežnosti,či gauč v obývačke? A to nehovorím o tom,že chce prísť už rovno aj s dieťaťom 🙄Nepríde ti to divné autor Samo?Hlavne ,že je dlhonohá 😏.

@zuzanita1609 veľmi divné, ale niekomu stačia dlhé nohy a pobláznia načisto

cyberk
1. okt 2025

Toto je snad vtip 😂 vy ste sa zrazili hadam s konom obaja

anonym_efc31f
1. okt 2025

Nuz ked som citala tvoje predosle diskusie, neprekvapil si ma🤦🏻‍♀️len ten vek mi akosi k tebe nesedí

13uzivatelka11
1. okt 2025

Ona je divná že rieši matrace, bude to riadna stíhačka a ty si povrchny a všetko čo o nej vieme, ze ti úplne vyhovuje, lebo je krasna.

januska12323
1. okt 2025

Áno vzťah na sex môžeš mať s hocikým, len to dieťa nechajte doma.

anonym_28cf45
1. okt 2025

@samo789 Pri najbližšom stretnutí ti tam nechá svoje nemanželské decko a zmizne. Popritom ťa okradne. Uvidíš ju až keď ťa predvolá súd na určenie otcovstva k jej ďalšiemu dieťaťu. Ale tak, hlavne, že je krásna...🤣🤣🤣

samo789
autor
1. okt 2025

Mohlo ma napadnut ze to takto zondiete.. Uz sa nic nepytam..

anonym_77c9bb
1. okt 2025
@samo789

@samo789 ty si fakt tak zúfalý ze robis toto?

alickapusinka
1. okt 2025
@cyberk

Toto je snad vtip 😂 vy ste sa zrazili hadam s konom obaja

enmery
1. okt 2025
@samo789

@samo789 Je úžasná, dlhonohá, štíhla. A chce k Tebe vziať svoje dieťa!Na tretie stretko. Kompletná nie je napriek dlhým nohám. Keby si nemyslel penisom ty fas, nemusel si žiť sám.

anonym_2a0532
2. okt 2025
@zuzanita1609

@13uzivatelka11
@huxy
@zuzanita1609 Nie všetci si perú vložky a používajú ich opakovane ako vy. Urobil spávne.

13uzivatelka11
2. okt 2025
@anonym_2a0532

@13uzivatelka11
@huxy
@zuzanita1609 Nie všetci si perú vložky a používajú ich opakovane ako vy. Urobil spávne.

@anonym_2a0532 ty si tiež asi taká stíhačka, že? 😀 Nemusel sa rovno tvoj nový frajer presťahovať z bytu, kde predtým býval s bývalou?

huxy
2. okt 2025
@anonym_2a0532

@13uzivatelka11
@huxy

@anonym_2a0532 zase ty??? Už som ti odporúčala vyhladať odbornú pomoc.
Vložky neperiem, neviem ako si k tomu prišla. Ale teda ak autorova známosť nechodí nikam na výlety, dovolenky s prespaním, je jej voľba. Alebo si nebodaj nosí vlastné obliečky a matrac? Keby len vedela koľko a akých ľudí sa tam premelie.

mirec0124
4. okt 2025

Začínať vzťah na diaľku neodporúčam. Bude chýbať fyzický kontakt, blízkosť toho druhého. Vlastne, budeš mať veľmi slabú predstavu aká ona reálne je. Raz som dokonca aj vyskúšal začať vzťah na diaľku, no po tej skúsenosti už viem, že to neni pre mňa. Dobre ti radím, vykašli sa na to.