icon

Môžem obnoviť dôveru vo vzťahu?

andrea_papucova
Včera o 23:41

Dobry den chcela by som sa vam zdoverit a zaujima ma aj nazor skusenejsich ludi
Mam priatela ktory je starsi o 5 rokov a nosi bradu
A ked sme spolu zacinali chodit nosil tiez bradu lenze ja som mala vtedy 16 a velmi sa mi to nepacilo ani mi to nevadilo ale nejako extremne ma to nepritahovalo a moja kamoska sa ma po prvom rande pytala na nazor a napisala som ze bol fajn ze vsetko bolo super ale ze vyzorovo to nieje typ chlapca ze by som z neho bola hotova
Kazdopadne ja som sa do nho velmi zalubila a nikdy som necitila nic krajsie a ked sme mali prvy krat sex tak som sa do nho celeho zalubila aj vyzorovo sa mi zacal velmi pacit
No on si tie spravy precital a uz je od toho dva roky a on stale sa stym trapi
Ja uz som teraz dospela mam 21 rokov a zmenila som sa
Brada sa mi na nom paci , vsetko sa mi na nom paci lenze on tvrdi ze ja mu to nijako nedokazujem len slovami
A je nestastny…somnou je nestastny vidim mu na ociach taky smutok lebo si mysli ze mam iny typ chlapov a ze som snim len pre to ze on je moja jedina moznost
A to ma tiez velmi mrzi lebo ja ho milujem nadovsetko a na svete neni pre mna nic dolezitejsie ako on no a ja pravze citim ze ho celym srdcom lubim a ze mu davam zo seba vsetko lenze ore neho je to malo
Myslite si ze to mozem niekedy napravit
Ze by sa mohol pri mne citit ako chceny muz ?

anonym_62738d
Dnes o 04:01

Toto je dokaz, preco je absolutna sprostost si liezt navzajom do mobilu. Precitaju sa tam blbosti, ktore dnes uz nie su platne a dovi dopo.

anonym_f027fb
Dnes o 04:31

@andrea_papucova toto je fakt ze trapne
Bud je to troll alebo 14rocne decko
26 rocny vyzrety muz, s ktorym to ma zmysel nebude toto riesit wtf

anonym_50e44d
Dnes o 05:33
@anonym_f027fb

@andrea_papucova toto je fakt ze trapne
Bud je to troll alebo 14rocne decko
26 rocny vyzrety muz, s ktorym to ma zmysel nebude toto riesit wtf

@anonym_f027fb jasný troll

andrea_papucova
autor
Dnes o 07:11
@anonym_50e44d

@anonym_f027fb jasný troll

@anonym_50e44d naopak ja chapem je ze z toho smutny ja keby na seba precitam take veci tiez by som sa citila asi zle … ja som len chcela vediet ci sa to da nejako napravit podla ludi ktorym sa stalo nieco podobne…

anonym_810d81
Dnes o 07:44

@andrea_papucova , a ako by si mu mala prejavovať viac lásky, alebo ako by si sa mala podľa neho chovať, aby bol on spokojný. Či on nie je náááhodu nejaký ...aby si sa mu pomaly so sklonenou hlavou prispôsobovala a pritakávala vo všetkom, aby bol on geroj. Ak nie je spokojný, prečo je s Tebou?

andrea_papucova
autor
Dnes o 08:37
@anonym_810d81

@andrea_papucova , a ako by si mu mala prejavovať viac lásky, alebo ako by si sa mala podľa neho chovať, aby bol on spokojný. Či on nie je náááhodu nejaký ...aby si sa mu pomaly so sklonenou hlavou prispôsobovala a pritakávala vo všetkom, aby bol on geroj. Ak nie je spokojný, prečo je s Tebou?

@anonym_810d81 no ked sa hadame tak on tvrdi ze ja mu nedavam to co mu davali ine zeny pred nim ze pri mne sa neciti ako chlap ze ho nepodporujem, neciti odomna ze ma fyzicky pritahuje a taketo veci ale ja fakt neviem ze co mam uz robit lebo ja mu povoem asi 150 krat za den ze ho lubim som mila na nho nech spravi problem jaky chce vsetko riesim kludne a snazim sa mu dat klud lebo mal tazke detsvo tak chcem mu to v dospelosti aspon tak spravit aby sa necitil zle a je somnou asi preto ze ma lubi je na mna aj zvyknuty a chce somnou byt len by ma chcel trosku zmenit
Potom ked sa hadame tak ma to demotivuje a ja tiez mam na nom nejake veci co sa mi nepacia ale ktomu nemam priestor sa ani vyjadrit lebo vzdy riesimne mna jaka som ja…

anonym_f859f5
Dnes o 08:51

🙄🫢

enmery
Dnes o 09:08
@andrea_papucova

@anonym_810d81 no ked sa hadame tak on tvrdi ze ja mu nedavam to co mu davali ine zeny pred nim ze pri mne sa neciti ako chlap ze ho nepodporujem, neciti odomna ze ma fyzicky pritahuje a taketo veci ale ja fakt neviem ze co mam uz robit lebo ja mu povoem asi 150 krat za den ze ho lubim som mila na nho nech spravi problem jaky chce vsetko riesim kludne a snazim sa mu dat klud lebo mal tazke detsvo tak chcem mu to v dospelosti aspon tak spravit aby sa necitil zle a je somnou asi preto ze ma lubi je na mna aj zvyknuty a chce somnou byt len by ma chcel trosku zmenit
Potom ked sa hadame tak ma to demotivuje a ja tiez mam na nom nejake veci co sa mi nepacia ale ktomu nemam priestor sa ani vyjadrit lebo vzdy riesimne mna jaka som ja…

@andrea_papucova Prosím Ťa, po vete, ako všetky baby pred tebou boli lepšie o sebe povedal všetko. Ťažké veci v detstve, na to sú terapeuti a tým nemá byt partner, ani boxovacím mechom. Ja by som takému gerojovi povedala, ze ked sú teda všetky ex také top, divné, že ich nechal a skončil so mnou.😃 Ibazeby nie. Ach dievča, niečo mi hovorí, že ty raz budeš veeeeeľmi preveľmi plakať. Takže Ti prajem aspoň kúsok šťastia v tom, čo Ťa s týmto čaká, keďže ty si slepá a hluchá a veeeeľmi ho miluješ.

anonym_00cf6b
Dnes o 09:21
@enmery

@andrea_papucova Prosím Ťa, po vete, ako všetky baby pred tebou boli lepšie o sebe povedal všetko. Ťažké veci v detstve, na to sú terapeuti a tým nemá byt partner, ani boxovacím mechom. Ja by som takému gerojovi povedala, ze ked sú teda všetky ex také top, divné, že ich nechal a skončil so mnou.😃 Ibazeby nie. Ach dievča, niečo mi hovorí, že ty raz budeš veeeeeľmi preveľmi plakať. Takže Ti prajem aspoň kúsok šťastia v tom, čo Ťa s týmto čaká, keďže ty si slepá a hluchá a veeeeľmi ho miluješ.

@enmery myslite ze ked sa vylieci zo vsetkych zlych veci,viac dospeje a da sa so kopy tak sa to casom nezlepsi ?