Môžem veriť partnerovi, keď sa vyhýba odpovedi?
Ked si nie som niecim ista a spytala som sa partnera ci mi klamal v tej veci alebo aj predtym a on namiesto jednoznacneho nie povedal ze preco by mi klamal ked nechce o mna prist. Mam mu verit? Ja si skor myslim ze nie 😔
@jomarch pytala som sa ho na jednu znamu ktoru tvrdil ze nepozna ale podla nejakych indicii som dosla k zaveru ze to tak nie je. Plus mal ju aj na IG. Este dodal ze riesim hluposti a bol nervozny. Ano ma tazsie obdobie teraz ale aj tak sa mi to nspozdava proste
@jomarch a ja som sa ho este spytala ci mi nikdy doteraz neklamal a namiesto nie povedal to co som napisala
Když byl nervozni a má ji na IG tak ji zná. ..asi se mu líbí a byl asi zaskočený, že něco tušíš....
Verit nie ved ta oklamal.
Tak on ma na IG niekoho koho pozna a tvrdi, ze nepozna, myslim ze mate viac problemov vo vztahu.
Mala si v rozhovore pokračovať - 'nechceš o mňa prísť? tak prečo teraz klameš? alebo mi vysvetli, prečo máš niekoho, koho nepoznáš, na IG?' - vždy máš možnosť túto tému znovu otvoriť. A urobila by som tak hneď.
@nikaeli ja som chcela by mi to vysvetlil s kludom ale reagoval podrazdene ze to je lem znama ktoru tam ma uz dlho ale osobne sa ani predtym nejako nestretavali ze ak mu neverim mam jej napisat atd..
Jasne, ty jej máš napísať 🤦🏻♀️ a on ju medzitým isto informoval, aby hrala mŕtveho chrobáka (a aj keby nie, určite by ti napísala 'vieš čo moja, hej, sme milenci, sorry). Keby o nič nešlo, reagoval by s kľudom a možno by ti aj strčil mobil do ruky, aby si si pozrela ich konverzáciu. Takto si to len sám 'zhoršil'. Všímaj si jeho správanie, hlavne čo sa týka mobilu a nosenia ho všade so sebou. Alebo máte mobily v pohode položené na stole? môžeš si ho kedykoľvek vziať? (nehovorím, že sa mu máš v ňom hrabať. My máme mobily na stole bez hesiel - nemáme pred sebou tajnosti.)
@nikaeli mobil ma vzdy na stole aj povedal ze ak si chcem nieco pozriet mozem kedykolvek. Ale aj tak mi to vrta v hlave

nejaky kontext aspon? aspon o co ide..