icon

Môžem získať naspäť priateľku?

fejmous
17. okt 2025

S priateľkou sme sa dali dokopy v júli a teraz v októbri sa so mnou rozišla. Hlavne kvôli mne dávala mk šance ale cez ten telefón na iMessage som sa občas choval ako idiot riešil sprostosti a ona prišla o svoj kľud. Zbytočne do nej útočil správami a vlastne choval sa akoby sebecky a nepozeral vôbec na ňu. Dávala mi šance ale naposledy na 5 krat asi si povedala dosť a dostal som blok. Urobila to naštvaná. Vraj chce byt sama pretože vtedy sa aj lepšie sústredila na prácu a neriešila hlúposti. No a ja teraz mám čas rozmýšľam nemám Ju ani ako kontaktovať (našťastie) tak jej davam ten priestor ktorý potrebovala na svojich chybach začínam pracovať a uvedomujem si že pre mna znamená veľa a chcem jej ukázať že sa viem zmeniť v niektorých veciach. Otázka znie. Odblokuje si má sama? Po nejakých 10 dňoch od bloknutia jej chcem domov poslať obľúbené tulipany ktoré má rada s venovanim ktoré nebude o proseni získať ju späť ale že som začal na sebe pracovať že mi chyba a že budem rad ak sa niekedy ozve. Je to dobrý nápad? Btw až teraz si uvedomujem ako ju milujem a som pevne rozhodnuty že sa chcem zmeniť kvôli sebe aj kvôli nej. Povedala ale v správe že je medzi nami koniec a nič to nezmení ale napísala to myslím v emociach a nervoch. Mám šancu ju získať naspäť? Pri odchode mi povedala že musím začať najskôr od seba

Strana
z2
anonym_faf1d7
17. okt 2025

Pochybujem ze si Ta odblokuje, si nevyzrety na normalny vztah, popracuj na tom a potom mozno niekoho fajn najdes. Daj jej pokoj.

anonym_8ddb2b
17. okt 2025

@fejmous keď má svoju hrdosť tak si ťa neodblokuje. Nechaj ju už tak a ty popracuj sám na sebe

viestta
17. okt 2025

@fejmous dokaslal si to. Pouc sa a tej dalsej uz nerob to co si robil tejto. A tuto nechaj na pokoji, je to tvoja chyba, ze sa s tebou rozisla. Ked ma rozum a hrdost, tak sa uz nikdy s tebou dokopy neda.

fejmous
autor
17. okt 2025
@viestta

@fejmous dokaslal si to. Pouc sa a tej dalsej uz nerob to co si robil tejto. A tuto nechaj na pokoji, je to tvoja chyba, ze sa s tebou rozisla. Ked ma rozum a hrdost, tak sa uz nikdy s tebou dokopy neda.

@viestta naopak moja dobrá kamoska mi povedala že nech to urobím ale až po pár dňoch. Že keď to neurobím budem to ľutovať. Takto aspoň budem vedieť že som pre to niečo chcel ešte urobiť

anonym_1f911a
17. okt 2025

@fejmous Dostal si šancu a vždy si ju premhal...myslim ze si strata času. Ako pracuješ na svojich chybách? Ja mam rada tiež klud a preto som sa rozviedla teraz mam muža psychicky vyrovnaneho, ktorý nepije a nefajčí a vie všetko opraviť, urobiť...prace sa nebojí.

fejmous
autor
17. okt 2025
@anonym_1f911a

@fejmous Dostal si šancu a vždy si ju premhal...myslim ze si strata času. Ako pracuješ na svojich chybách? Ja mam rada tiež klud a preto som sa rozviedla teraz mam muža psychicky vyrovnaneho, ktorý nepije a nefajčí a vie všetko opraviť, urobiť...prace sa nebojí.

@anonym_1f911a nepijem, nefajcim. A dal by som jej všetko čo by chcela. PsYchciky som vyrovnaný pri nej som bol ako medik milý slušný pozorný fakt že dobrý. Len občas na tom mobile som dokázal byt idiot a tým nemyslím urážky ale riešil som kokotiny. Ona sa prestala sústrediť na iné veci a teraz chápem že som jej mal dať aj viac priestoru

viestta
17. okt 2025
@fejmous

@anonym_1f911a nepijem, nefajcim. A dal by som jej všetko čo by chcela. PsYchciky som vyrovnaný pri nej som bol ako medik milý slušný pozorný fakt že dobrý. Len občas na tom mobile som dokázal byt idiot a tým nemyslím urážky ale riešil som kokotiny. Ona sa prestala sústrediť na iné veci a teraz chápem že som jej mal dať aj viac priestoru

@fejmous prezrad mi kolko mas rokov

fejmous
autor
17. okt 2025
@viestta

@fejmous prezrad mi kolko mas rokov

@viestta 32 o mesiac

deedol
17. okt 2025
@fejmous

@fejmous napis konkretne co si cez ten mobil riesil. a nechaj ju uz tak, pouc sa z toho.

viestta
17. okt 2025
@fejmous

@viestta 32 o mesiac

@fejmous tak to si uz dost stary aby si niektore veci chapal. Dospej, bude to lepsie aj pre teba aj pre vsetky tvoje buduce frajerky. A tejto daj pokoj. Rozisli ste sa po par mesiacoch chodenia. Chodenie je faza vztahu, ked sa spoznavame, zistujeme ci sa k sebe hodime alebo nie. Ona zistila, ze ty sa k nej nehodis, ze s takym ako si ty nechce byt, tak to ukoncila. Je to absolutne v poriadku. Je na tebe aby si sa s tym vysporiadal. Uz ju neotravuj.

fejmous
autor
17. okt 2025
@deedol

@fejmous napis konkretne co si cez ten mobil riesil. a nechaj ju uz tak, pouc sa z toho.

@deedol somariny proste. Je to policajtka tak občas som sa opýtal s kým pracuje alebo som sa vyzvedal iné veci proste som riešil kokotiny. Občas si domyslal nejaké veci potom som ich napísal. Teraz si to uvedomujem všetko. Už by som veci robil inak a nebol tak často na tom telefóne. A pritom keď sme boli sami sme sa skoro vôbec nehádali. A ja som bol kľudný iný proste. S rešpektom som sa k nej choval vtedy

deedol
17. okt 2025
@fejmous

@deedol somariny proste. Je to policajtka tak občas som sa opýtal s kým pracuje alebo som sa vyzvedal iné veci proste som riešil kokotiny. Občas si domyslal nejaké veci potom som ich napísal. Teraz si to uvedomujem všetko. Už by som veci robil inak a nebol tak často na tom telefóne. A pritom keď sme boli sami sme sa skoro vôbec nehádali. A ja som bol kľudný iný proste. S rešpektom som sa k nej choval vtedy

@fejmous no tak uz budes vediet, ze v dalsom vztahu to nemas robit. popracuj na svojom sebavedomi. a tejto babe uz daj pokoj, nemyslim, ze sa to da napravit. ja by som ti uz sancu nedala, ako som pisala aj v tvojej druhej teme.

diewcatqoo
17. okt 2025

Bol som ako medik, mily, slusny... len som sa spraval ako idiot a pisal jej kraviny. Dala mi 5 sanci, ktore som vsetky premrhal. Nie, nedostanes novu sancu. Ak ma exka rozum, dalsiu sancu ti neda ani nahodou.

viestta
17. okt 2025

Takze ziarlivost a domyslanie? No tak toto by som netolerovala ani ja. Ja by som ta uz po tretom raze poslala do muky. Svatu trpezlivost mala, ked ti 5x dala sancu.

sandrahi
17. okt 2025

asi by bolo najlepsie, ked by si sa aj ty posunul dalej a nechal ju dychat. toto uz bude stale o tom, ze aj keby ti dala dalsiu sancu, asi by bola viac v strehu, viac nervozna a za vsetkym videla to, ze si sa vratil ku svojemu staremu ja. ak si naozaj zacal na sebe pracovat, je to super, drzim palce, ale ak to robis len aby si ju ziskal spat, nebude to fungovat. mozno ta zivot zavedie k niekomu, koho nebudes musiet tak spovedat a kontrolovat, kto ti sam od seba povie veci, ktore chces vediet a nebudes sa musiet trapit. daj si sancu na taky vztah.

anonym_00797c
17. okt 2025

Otravovať ju vypisovaním do práce, to je na nervy.
Žiarliť a domýšľať si že sa na nočnej lepí na kolegu.
Dávať jej priestor, ona nie je tvoj pes že ju vypustíš na chvíľu von aby sa vyvenčila a potom ju neustále kontroluješ.
Kontrolovať jej mobil a keď nebola pri tebe nemala ti hlásiť svoju polohu a posielať fotky čo práve robí?

fejmous
autor
17. okt 2025
@sandrahi

asi by bolo najlepsie, ked by si sa aj ty posunul dalej a nechal ju dychat. toto uz bude stale o tom, ze aj keby ti dala dalsiu sancu, asi by bola viac v strehu, viac nervozna a za vsetkym videla to, ze si sa vratil ku svojemu staremu ja. ak si naozaj zacal na sebe pracovat, je to super, drzim palce, ale ak to robis len aby si ju ziskal spat, nebude to fungovat. mozno ta zivot zavedie k niekomu, koho nebudes musiet tak spovedat a kontrolovat, kto ti sam od seba povie veci, ktore chces vediet a nebudes sa musiet trapit. daj si sancu na taky vztah.

@sandrahi ona mi všetko hovorila práveže. Dokonca nemala ani heslo na mobile a mohol som si s jej súhlasom hocikedy pozrieť mobil. Rozumne dievča riadne. Len som nemal byt tak sebecky. A viem že teraz by som robil veci inak. Možno len potrebuje čas aby si to premyslela ja neviem. Tlačiť ju nebudem. Buď sa ozve alebo nie

fejmous
autor
17. okt 2025
@anonym_00797c

Otravovať ju vypisovaním do práce, to je na nervy.
Žiarliť a domýšľať si že sa na nočnej lepí na kolegu.
Dávať jej priestor, ona nie je tvoj pes že ju vypustíš na chvíľu von aby sa vyvenčila a potom ju neustále kontroluješ.
Kontrolovať jej mobil a keď nebola pri tebe nemala ti hlásiť svoju polohu a posielať fotky čo práve robí?

@anonym_00797c polohu chcela sama zdieľať na iPhone ktorú som mimochodom ja odmietol 😃😃 ja som sa nechoval zase ako jej majetok. Toto sme mali krízu na začiatku s týmto ale potom som to už neriešil. Vysvetlila mi to a pochopil som

anonym_00797c
17. okt 2025

@fejmous si obyčajný žiarlivec a manipulátor, dobre že sa ťa zbavila
musela ťa uisťovať že s kolegami v práci nespáva, aby si to prestal riešiť, dávať ti mobil na kontrolu aby si jej nerobil scény, odpisovať ti v práci aby si si nedomýšľal a kľudný si bol len keď bola pri tebe a si ju mal pod dohľadom

fejmous
autor
17. okt 2025
@anonym_00797c

@fejmous si obyčajný žiarlivec a manipulátor, dobre že sa ťa zbavila
musela ťa uisťovať že s kolegami v práci nespáva, aby si to prestal riešiť, dávať ti mobil na kontrolu aby si jej nerobil scény, odpisovať ti v práci aby si si nedomýšľal a kľudný si bol len keď bola pri tebe a si ju mal pod dohľadom

@anonym_00797c ona mi ho chcela sama dobrovoľne dať nech sa pozriem s tým že som to ODMIETOL! Nikdy som ju v práci neobťažoval. Občas sme riešili veci ako letenky alebo čo treba kúpiť alebo hocičo iné pri com sme sa pochytili. Niekedy som príliš moc písal a to bolo jedine zle čo som v tom vzťahu robil. Mne na začiatku vysvetlila veci ako to majú v práci a nikdy opakujem NIKDYY som si od nej telefon nevypytal boha

anonym_a58557
17. okt 2025

Takže sa s tebou rozišla lebo si jej veľa písal v práci či ako teda???

fejmous
autor
17. okt 2025
@anonym_a58557

Takže sa s tebou rozišla lebo si jej veľa písal v práci či ako teda???

@anonym_a58557 áno a nie len v práci proste boli občas chvíle kedy som chcel na niečo napríklad odpoved nech sa to týkalo hocičoho a tlačil som nech čo najskôr odpovie. Ale opakujem nebolo to stále len keď som bol nervózny alebo nasraty. Smaozrejme prestala sa sústrediť. No proste totálne kraviny. Nebolo to zase niečo extra vážne že by som Ju urážal alebo niečo podobne.

anonym_a58557
17. okt 2025
@fejmous

@anonym_a58557 áno a nie len v práci proste boli občas chvíle kedy som chcel na niečo napríklad odpoved nech sa to týkalo hocičoho a tlačil som nech čo najskôr odpovie. Ale opakujem nebolo to stále len keď som bol nervózny alebo nasraty. Smaozrejme prestala sa sústrediť. No proste totálne kraviny. Nebolo to zase niečo extra vážne že by som Ju urážal alebo niečo podobne.

@fejmous takže problém je to, ked si nasratý chces všetko hneď a je ti jedno,ze ma povinnosti 🙂

tenerifka
17. okt 2025

@fejmous od veci-na Sk sa teraz na jeseñ predavaju tulipany?

fejmous
autor
17. okt 2025
@anonym_a58557

@fejmous takže problém je to, ked si nasratý chces všetko hneď a je ti jedno,ze ma povinnosti 🙂

@anonym_a58557 presne v tomto bol ten problém. Tým že je policajtka sa potrebuje sústrediť nemá ľahkú prácu. A nikdy som si to tak neuvedomoval. Ona vždy hovorila že keď bola sama darilo sa jej najviac. A teraz chápem že pokial by som sa mal aj vrátiť niekedy naspäť tak musím byt ten partner ktorý ju bude chápať bude ju podporovať a bude jej dávať priestor. Proste byt tu na to aby som jej dodával radosť a kľud a nie príťaž.

fejmous
autor
17. okt 2025
@tenerifka

@fejmous od veci-na Sk sa teraz na jeseñ predavaju tulipany?

@tenerifka áno v Žiline v jednej predajni ich majú už som sa informoval

anonym_00797c
17. okt 2025

Teba je všade veľa, 3× založiť rovnakú diskusiu, už si viem predstaviť ako si ju týmto otravoval.
Ešte založ aspoň 2 diskusie nech vie ako to vážne myslíš a trváš na tom.

anonym_a58557
17. okt 2025
@fejmous

@anonym_a58557 presne v tomto bol ten problém. Tým že je policajtka sa potrebuje sústrediť nemá ľahkú prácu. A nikdy som si to tak neuvedomoval. Ona vždy hovorila že keď bola sama darilo sa jej najviac. A teraz chápem že pokial by som sa mal aj vrátiť niekedy naspäť tak musím byt ten partner ktorý ju bude chápať bude ju podporovať a bude jej dávať priestor. Proste byt tu na to aby som jej dodával radosť a kľud a nie príťaž.

@fejmous a vieš povedať aj dôvod prečo si to robil?
Či to bol problém vášho vzťahu alebo problém ktorý máš len ty

fejmous
autor
17. okt 2025
@anonym_00797c

Teba je všade veľa, 3× založiť rovnakú diskusiu, už si viem predstaviť ako si ju týmto otravoval.
Ešte založ aspoň 2 diskusie nech vie ako to vážne myslíš a trváš na tom.

@anonym_00797c veď som to chcel zmazať tu prvú ale nešlo to. Bohužiaľ písal som pod ženským profilom nevšimol som si pri zakladaní

fejmous
autor
17. okt 2025
@anonym_a58557

@fejmous a vieš povedať aj dôvod prečo si to robil?
Či to bol problém vášho vzťahu alebo problém ktorý máš len ty

@anonym_a58557 sám neviem prečo. Problém ktorý som mal ja a neraz mi opakovala a hovorila že to nemám robiť že to nieje ona potom že si hovorí že či jej to stojí za to. A skúšam všetko analyzovať čo som robil zle. Minimálne jej ukázať že áno na tomto som zapracoval. Už ta rozumiem čo si mi chcela povedať

Strana
z2