icon

Môžu byť pekné ženy dobré kamarátky?

nutelka22
13. jan 2025

Ahojte, trošku ma mrzí jedna vec, včera som pozerala lajfku Katky Fujakovej je to mama justklaudy a opýtala som sa tam či pozná Janku Parsovu ( ona sa venuje kundalini a sebarozvoju) len tak zo zvedavosti, proste ma zaujíma lebo viem že sú z jedného mesta a asi v rovnakom veku. A ona si ma blokla a ja nechápem prečo, ani jednu z nich osobne nepoznám. Nechapem čo je na tom zle keď sa niekoho spýtaš či ho poznáš. Jedine ženy mali oni dve medzi sebou nejaký konflikt.

colsami
13. jan 2025

Nerozumiem otazke a nepoznam ani mena co pises, to su nejake celebrity? Co ma krasa s priatelstvom ci charakterom? Kolko mas rokov ak sa mozem opytat?
A kto Ta blokol ci neblokol? Akoze clovek, s ktorym sa nepoznas a si sa chcela "spojit" ci co? 😃
A to fakt taketo veci Teba v zivote mrzia? Nic v zlom, ale mna mrzia teda ovela vaznejsie veci, ked sa rozhliadam a vidim ako kto zije ci nezije.
Ale ak mas vek tak do 16, ok, pochopim.

nutelka22
autor
13. jan 2025

@colsami sú to influencerky a sledujem ich na IG a tá Katka ma blokla po tom vo som sapytala, či pozná tu Janku, tak ma to zamrzelo, lebo si nemyslím, že to bol dôvod na blok, preto mi je to cudne

januska12323
13. jan 2025

Neostáva ti nič iné ako to rešpektovať a neriešiť blbosti.

nutelka22
autor
13. jan 2025

@januska12323 ja som tu Katku veľmi rada sledovala a mrzí ma to, že kvôli takej otázke si ma blokla

katica06
13. jan 2025

@nutelka22 mať tak tvoje problémy a prezidentský plat

rozculena
13. jan 2025

@nutelka22 a kto sa má akože kamarátiť? oni s tebou či čo jako?

rorino
13. jan 2025

@nutelka22 tak tej Katie nápis,že tu Janka vlastne ani nepoznáš,a že by si bola rada,keby si ťa ťa Katka pridala nazad,lebo že ty tu Janku vlastne ani nrskedujes Psnenkaskakava influencerky🤦,asi sa idem hanbiť do kúta,že také cekevriti nepoznám.
A teraz vážne,žena,kašli na ne toľko krásnych veci okolo,kašli na nejaké influencerky

nutelka22
autor
13. jan 2025

@rorino veď práve nemôžem jej ani napísať keďže ma blokla

sintra
13. jan 2025

Tazka tema. No co uz, budes s tym musiet zit 😎

maximiliana
13. jan 2025

@nutelka22 musela som si tie krasky vyhladat...teda toto nikdy nepochopim, cim dokazu tito ludia niekoho obohatit...sledovat ako niekto skacka pred kamerou ako kozla, natiera sa licidlami, chodi lyzovat...jasne, nikto okrem nich to nerobi... nesmut, o nic si neprisla tym, ze ta blokla...

siska53
13. jan 2025

@nutelka22 v hentakom prostredi mozu byt dovody aj ine, ako krasa. A ano, pekne zeny mozu byt kamaratky, bff a tak uplne kludne.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
rorino
13. jan 2025

@nutelka22 neboj prezijes,a možno si aj zmysluplný koníček vďaka tomu bloku nájdeš😉

nicegirl369
13. jan 2025

@nutelka22 pre pana dievca, kolko mas rokov? Toto influencerstvo je rakovinou spolocnosti. Polointeligenti s pomylenymi hodnotami sa tu hraju na nejakych role models a hlupi lidia im to zeru a tak och nechavaju zarabat peniaze absolutne neadekvatne k “praci”, ktoru vykonavaju a k “prinosu spolocnosti”, ktory prinasaju.

katkazuz
13. jan 2025

@nicegirl369
Lepšie by som to nenapisala 👏👏👏

nutelka22
autor
14. jan 2025

@nicegirl369 veď práve už som v strednom veku ale stále ma zaujímajú povrchne veci a životy iných ľudí aj keď na sebe pracujem, msm rodinu a prácu stále to ma nejak premôže a ja neviem prečo

nutelka22
autor
14. jan 2025

@lonely66 vôbec nie tu je o tom článok a mňa to celkom zaujíma https://silavedomia.sk/co-je-energia-kundalini-...

misanthropicdann
14. jan 2025

@nutelka22 sak keď ju chceš sledovať sprav si nový účet a vybavene

zelenina1
15. jan 2025

kundaliny a sebarozvoj 🙂 dziizs.... zena, tebe uz niet pomoci 🙂

nutelka22
autor
15. jan 2025

@zelenina1 nechápem čo je na tom zle

zelenina1
16. jan 2025

@nutelka22 Ked raz clovek spadne do "ezo" kruhov, uz mu niet pomoci 🙂. Scenar je vacsinou rovnaky - zacne to neskodnymi horoskopmi, potom ta kamoska zavola na nejake skupinove stretnutie s "joga" tematikou, akurat sa tam kus menej cvici a viac keca o vesmirnych energiach, vibraciach, liecivych frekvenciach, navrate k prirode atd atd. Zacnes sledovat pofiderne influencerky ktore maju v profile obvykle napisane "kouc cesty zivotom, nauc sa pracovat so svoju zenskou energiou". Mesiace a mesiace sa to nabaluje a v konecnom stadiu sa z teba stava tzv FULL PACKAGE. Fanusicka vseslovanskej vzajomnosti (aneb Putin je fasa typek, ale hanbim sa to povedat nahlas, tak to schovavam za akesi slovanstvo), budes si kupovat video-seminare od tvojich "kouciek", budes dobijat draho zakupene krystaly na mesacnom svite a najviac si to odnesie tvoja rodina, pretoze to bohuzial nesakonci len pri tebe - ale zacnes tie bullshity aplikovat aj na nich. Neviem teda v ktorej faze si - ale ak spominas kundaliny, tak si uz dost daleko 🙂

nutelka22
autor
16. jan 2025

@zelenina1 nikdy som na žiadnom kundalini nebola a ani sa nevenujem takým veciam mám z toho strach, myslela som iný sebarozvoj v tommco robím sa zlepšovať, tá Janka sa tomu venuje a ja ju sledujem preto že je pekná a pekne sa oblieka