Môžu byť pekné ženy dobré kamarátky?
Ahojte, trošku ma mrzí jedna vec, včera som pozerala lajfku Katky Fujakovej je to mama justklaudy a opýtala som sa tam či pozná Janku Parsovu ( ona sa venuje kundalini a sebarozvoju) len tak zo zvedavosti, proste ma zaujíma lebo viem že sú z jedného mesta a asi v rovnakom veku. A ona si ma blokla a ja nechápem prečo, ani jednu z nich osobne nepoznám. Nechapem čo je na tom zle keď sa niekoho spýtaš či ho poznáš. Jedine ženy mali oni dve medzi sebou nejaký konflikt.
Neostáva ti nič iné ako to rešpektovať a neriešiť blbosti.
@januska12323 ja som tu Katku veľmi rada sledovala a mrzí ma to, že kvôli takej otázke si ma blokla
@nutelka22 tak tej Katie nápis,že tu Janka vlastne ani nepoznáš,a že by si bola rada,keby si ťa ťa Katka pridala nazad,lebo že ty tu Janku vlastne ani nrskedujes Psnenkaskakava influencerky🤦,asi sa idem hanbiť do kúta,že také cekevriti nepoznám.
A teraz vážne,žena,kašli na ne toľko krásnych veci okolo,kašli na nejaké influencerky
Tazka tema. No co uz, budes s tym musiet zit 😎
@nutelka22 musela som si tie krasky vyhladat...teda toto nikdy nepochopim, cim dokazu tito ludia niekoho obohatit...sledovat ako niekto skacka pred kamerou ako kozla, natiera sa licidlami, chodi lyzovat...jasne, nikto okrem nich to nerobi... nesmut, o nic si neprisla tym, ze ta blokla...
@nutelka22 pre pana dievca, kolko mas rokov? Toto influencerstvo je rakovinou spolocnosti. Polointeligenti s pomylenymi hodnotami sa tu hraju na nejakych role models a hlupi lidia im to zeru a tak och nechavaju zarabat peniaze absolutne neadekvatne k “praci”, ktoru vykonavaju a k “prinosu spolocnosti”, ktory prinasaju.
@nicegirl369
Lepšie by som to nenapisala 👏👏👏
@nicegirl369 veď práve už som v strednom veku ale stále ma zaujímajú povrchne veci a životy iných ľudí aj keď na sebe pracujem, msm rodinu a prácu stále to ma nejak premôže a ja neviem prečo
@lonely66 vôbec nie tu je o tom článok a mňa to celkom zaujíma https://silavedomia.sk/co-je-energia-kundalini-...
@nutelka22 sak keď ju chceš sledovať sprav si nový účet a vybavene
kundaliny a sebarozvoj 🙂 dziizs.... zena, tebe uz niet pomoci 🙂
@nutelka22 Ked raz clovek spadne do "ezo" kruhov, uz mu niet pomoci 🙂. Scenar je vacsinou rovnaky - zacne to neskodnymi horoskopmi, potom ta kamoska zavola na nejake skupinove stretnutie s "joga" tematikou, akurat sa tam kus menej cvici a viac keca o vesmirnych energiach, vibraciach, liecivych frekvenciach, navrate k prirode atd atd. Zacnes sledovat pofiderne influencerky ktore maju v profile obvykle napisane "kouc cesty zivotom, nauc sa pracovat so svoju zenskou energiou". Mesiace a mesiace sa to nabaluje a v konecnom stadiu sa z teba stava tzv FULL PACKAGE. Fanusicka vseslovanskej vzajomnosti (aneb Putin je fasa typek, ale hanbim sa to povedat nahlas, tak to schovavam za akesi slovanstvo), budes si kupovat video-seminare od tvojich "kouciek", budes dobijat draho zakupene krystaly na mesacnom svite a najviac si to odnesie tvoja rodina, pretoze to bohuzial nesakonci len pri tebe - ale zacnes tie bullshity aplikovat aj na nich. Neviem teda v ktorej faze si - ale ak spominas kundaliny, tak si uz dost daleko 🙂

Nerozumiem otazke a nepoznam ani mena co pises, to su nejake celebrity? Co ma krasa s priatelstvom ci charakterom? Kolko mas rokov ak sa mozem opytat?
A kto Ta blokol ci neblokol? Akoze clovek, s ktorym sa nepoznas a si sa chcela "spojit" ci co? 😃
A to fakt taketo veci Teba v zivote mrzia? Nic v zlom, ale mna mrzia teda ovela vaznejsie veci, ked sa rozhliadam a vidim ako kto zije ci nezije.
Ale ak mas vek tak do 16, ok, pochopim.