Musela som to ukončiť
Rozišla som sa s priateľom lebo ja chcem ešte dieťa a on nemôže mat deti.....je to skôr len výlev....verím,že som sa dobre rozhodla aj keď veľmi mi chýba aj ja jemu....však tá bolesť prejde? Skúsenosti?
Asi to bolo nevyhnutné. On bude potrebovať niekoho kto ho bude milovať dosť na to aby sa vzdal myšlienky na biologicky vlastné dieťa. Nebolo by fér aby si mu to doživotne zazlievala.
Ja absolutne nechapem myslienke...chcem dieta... :/
Tak ja by som to riešila inak , asi vlastným dieťaťom a darovanou spermiou so súhalsom toho partnera, s tým že by bol právne jeho otec. Určite by som sa nevzdala muža ktorého milujem kvôli dieťaťu ktoré on z objektívnych príčin mať nemôže .
Este dodám, že je sakra ťažké nájsť dobrého otca pre deti a partnera ktorý nám sadne zároveň. Biologický materiál vie dodať väčšina. To žiadny extra skill nevyžaduje.
Ktovie ci by si mala rovnaký pohľad keby bola situácia opačná
Ty uz nejake deti mas?
@ivangeline tak keď to necítis tak nevieš...ja cítim že chcem
@0silvia0 jedno
@haley7897 neviem,ale teraz som v inej situácii
@ivanka12311 znama sa tak rozisla a manzelom, nemohli mat deti... Po case otehotnela s inym (neviem ci zamerne ci nehoda... myslim ze neboli potom a tM druhym spolu.. fakt vzdialena znama)... Ale nakoniec sa k sebe s manzelom vratili a on prijal jej dieta za svoje...
@zazvorka87 to bolo vzájomne
Pozri už len fakt, že už máš vlastne dieťa a si ochotná ho opustiť svedčí pre to, že pre teba nieje dosť. Dosť dôležitý, dosť priorita...nemilujes ho dosť...
Bez ohľadu na jeho kondíciu je asi lepšie nechať ísť, oboch vás čaká niekto iný. Každý si zaslúži byť vo vzťahu s niekym pre koho bude "dosť" bez ohľadu na to čo vie ponúknuť naviac
myslím, že si urobila dobre. Nemilovala si ho dosť na to, aby si sa vzdala myšlienky na ďalšie dieťa. Ak by si ho milovala, zostala by si s ním, aj keby si ty žiadne dieťa nemala. A nemusela si to ukončiť, chcela si.
@haley7897 tak bol aj mladší o 7 rokov
@zazvorka87 to je od manžela...som rozvedená...tento bol priatel
@zazvorka87 keby bolo jeho tak to nikdy neurobim
Čiže bol ochotný si zavesiť na krk staršiu slobodnu matku a stále nebol dosť... Smutné
Nepochopím načo ľudia vstupujú do vzťahov ktoré nemienia posunúť do trvalej roviny. Byť s niekým vo vzťahu s vedomím že sa s ním rozidem je ultimatny disrespekt.
A prv než bude niekto namietať, do vzťahu nevystupujem kým nemám vyjasnene otázky budúcnosti typu rodina. Investovaný čas a srdce a načo. Na rozchod a 💔
tiež by som to takto riešila....držím palce a bolesť časom prejde...😉
@haley7897 tak to určite nebolo...plánovali sme budúcnosť o vek nejde...zistili sme že je neplodny tak sme to riešili a prislu k záveru že takto to bude lepšie.
Predstava, ze by ma moj milovany poslal do zadku kvoli tomu, ze by sme zistili, ze som neplodna, by mi asi roztrhalo srdce na milion kuskov. Dve najhorsie rany
@hederamonstera my sme sa kvázi dohodli. Zase nie som sviňa že dovi keď si neplodny
Tak nadpis znie inak
A čo ti mal povedať. Mal ťa prosiť. Už tak bol v maximálne zraniteľnej pozícii a snažil sa ti vyhovieť keďže "error" nastal z jeho strany. Faktom je, že kto v tomto vzťahu nebol "dosť" si ty. Zlyhala si ako partner a opora
Pride mi to nefer voci nemu. On za to nemoze a ma tazke taku spravu spracovat. Je to uder pre kazdeho kto sa to dozvie a este druha rana od milovanej osoby, ktora mu ma byt oporou.
Keby to bolo opačne, že máš chlapa, ktorý už jedno dieťa s inou má, chce ďalšie s Tebou, zistíte, že Ty deti mať nemôžeš a on Ťa následne opustí len a len kvôli tomu, tak by tu bol označený za najväčšie hovädo na svete. 🙄
Ja by som ho neopustila. Nie kvôli tomuto.
Asi si toho partnera nemilovala čiže ano rohhodla si sa správne. My sme tento problém riešili ale teda z opačnej strany a priateľ ma neopustil.
Keď išiel on na vyšetrenie tak som mu povedala že nech dopadne ako kolvek budem s nim a budeme to riešiť spolu. Nakoniec bol problém u mňa (žene robia podrobnejšie vyšetrenia až keď ma muž spermiogram) samozrejme, že som mu povedala že pochopím ak sa rozhodne že spolu nebude. A teda povedal že babatko chce so mnou a len so mnou a nech to je akoukolvek formou a nech to stoji čokoľvek tak spraví všetko preto aby sme babo mali. Sem tam ešte pri IVF ma chytili take stavy že som mu hovorila že s niekym inym už babo mohol mať a nestálo by ho to toľko peňazí ale ani na sekundu nerozmýšľal že by sa so mnou rozišiel a hlavne stál pri mne, podporoval ma a naozaj robil všetko preto aby som cely ten proces IVF čo najľahšie zvládala. Takže ak by si ho naozaj ľúbila neopustila by si ho, pretože ani ja by som svojho partnera neopustila ak by bol problém na jeho strane. Jednoducho keď niekoho ľúbiš je to spoločný problém a nie problém jedného z páru.
Teda moj priateľ ma dokonca požiadal o ruku v celom tom procese IVF (po neúspešných transferoch) sam povedal že nás to spojilo ešte viac a tak nejak inak. Chvíločku na to sme sa dozvedeli že to ten transfer vyšiel a dnes už máme krásne bábo doma.
Musime dve veci ísť na WC aby si sa nep... a zomrieť to musi každý ináč všetko môžeš.Keby si nemala deti pochopim ale už jedno máš otázne je či ked si nájdeš nového partnera s ktorým budeš chcieť to dieťa či sa vám to podari alebo nebude sa vám dariť nový partner neznamena hned dieťa.Co ak by ťa nechál opustil a ty zostaneš s dvomi detmi sama.Nikdy nevieš čo sa môže stať.Nie každý chlap si vie predstaviť čo obnaša dieťa niektorý to nezvladne a odide po narodeni. To že si to musela urobiť nieje pravda ty si to chcela.Nemyslim si že si urobila dobré.Aby si nakoniec nedoplatila a zostaneš sama s dvomi detmi v dnešnej dobe nieje sranda.Pokiaľ nájdeš partnera to je tiež nejaký čas. A to že bol tvoj partner mladši neznámena to nič.Mala by si sa zamyslieť aj nad tým že by si to bola ty ktora by nemohla mať deti či by sa tak zachoval ako ty k nemu.Toto už bola len výhovorka že aj ON sa chcel rozijsť v skutočnosti zrejme nechcel.Tvoja dcérka/ syn si nezvykli na tvojho partnera že si ho len tak ľahko odstrihla ved snád ste spolu niečo prežili.Pišeš rozhodla som sa dobré a v dalšej vete chyba mi aj ja jemu ved to čo máš je úplny zmätok a klameš samu seba.Len preto že máš iba jedno dieťa chceš druhé.Keby som bola na tvojom mieste mala jedno dieťa netúžila by som po druhom uspokojila by som sa s jedným.Snád nájde milovanú ženu s ktorou bude šťastný a možno nejakú slobodnu maminu s dieťatom.To že nemôže mať deti nieje žiadna tragédia nájde si slobodnú mamičku taku ktora si ho bude vážiť pre ine hodnoty ako pre to že nebudu mať spolu deti.Len aby si sa neprepočitala myslim to v dobrom a ostaneš sama s detmi a ostanu ti oči pre plač aj to sa môže stáť. Dopredu nikdy nevieme čo sa môže stať.

Neviem čo ti napísať ... 1., buď ho prijmeš aj s tým že nebudete môcť mať svoje deti (vždy je tu tá iná cesta adopcie osvojenia dieťatka)
2., Pôjde každý inou cestou a možno stretneš takého čo s ním vlastné deti budeš môcť mať.. časom tá bolesť čo teraz prežívaš prejde zíde z očí zíde z mysle