icon

Muž ma ignoruje

22. júl 2025

Čo s manželom, ktorý ma ignoruje? Nerozpráva sa so mnou z ničoho nič. Neviem dôvod. Zdekuje sa z bytu, neviem kde je, kedy príde. Ako mu mám kontrovať. Máme 2 malé deti a niekto s nimi musí byť. Tichá domácnosť pravidelne, keď má svoje "stavy". Čo by ste mi poradili?

pribinak
22. júl 2025

Ale to začal robiť teraz keď máte 2 malé deti? Predtým to nerobil?

anonym_c44eab
22. júl 2025
@pribinak

@pribinak ty mas na koni sutaz? Ze kto prvy prida prispevok? Lebo si v kazdej diskusii, vsade prva, kedykolvek rano, na obed, vecer. Ty nemas sukromny zivot?

sisska96
22. júl 2025
@anonym_c44eab

@pribinak ty mas na koni sutaz? Ze kto prvy prida prispevok? Lebo si v kazdej diskusii, vsade prva, kedykolvek rano, na obed, vecer. Ty nemas sukromny zivot?

@anonym_c44eab však tebe neni to jedno ?

zmrzlinka2021
22. júl 2025
@anonym_c44eab

@anonym_c44eab píše niekto, kto nepíše ani pod svojím nickom 😂😂😂😂

autor
22. júl 2025
@pribinak

@pribinak Robí to hlavne odkedy máme deti. Prakticky sa prejavil hlavne v spoločnej domácnosti a pri deťoch.

zmrzlinka2021
22. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak Robí to hlavne odkedy máme deti. Prakticky sa prejavil hlavne v spoločnej domácnosti a pri deťoch.

@anonym_autor škoda že si s ním išla do druhého dietata

autor
22. júl 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor škoda že si s ním išla do druhého dietata

@zmrzlinka2021 Viem,ľutujem,že som si s ním vôbec začala. Je to môj životný omyl.

ivangeline
22. júl 2025

A to nemá zodpovednosť za nič doma výhradne on? Povinnosti na striedačku s deťmi? Ako máte nastavené pravidla, režim, …?? My aj kebyže sa nerozprávame, tak o chode domácnosti a členov rodiny sa rozprávať musíme. :D

motylik2559
22. júl 2025

Ahoj autorka, skus sa s nim otvorene narovinu porozpravat, ked na teba prehovori, alebo aj ked nie ale vrati sa domov. Nie nervozne, s kludom a prehladom. Povedz mu ako sa citis, ked sa tak sprava a nech ti vysvetli preco taky je. Opytaj sa ho pripadne, ci ho nieco trapi alebo ci je nieco co tazko znasa, v praci ci to ma ok. Treba ist vylucovacou metodou🙈 No snad v tom nebude ina zena, ked ti ani nespomenie kam chodieva, ked sa odmlci...A to takto z nicoho nic? Proste si najde dovod len aby mohol zdrhnut z domu? Skus trosku viac napisat.

anonym_8775a3
22. júl 2025
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 Viem,ľutujem,že som si s ním vôbec začala. Je to môj životný omyl.

@anonym_autor koľko rokov majú deti? Pracuješ, alebi si na RD? Nehnuteľnosť, v ktorej žijete, je koho? Máš kam ísť? Prepáč toľko otázok, ale tvoj muž je pre rodinu nepoužiteľný a nevidím nejakú nádej na zlepšenie. Ak sa dá, odišla by som od neho hneď, ak nie, snažila by som sa čo najskôr vrátiť do práce a pripravovala sa na odchod. Zatiaľ by som žila, akoby tam nebol, starala by som sa iba o seba a deti, žiaden full servis

veklipo
22. júl 2025
@anonym_c44eab

@anonym_c44eab a Tebe nenapadlo, ze to vôbec nemusí byť 1 osoba? Anonymov je tu tiež dosť.

colsami
22. júl 2025

Ahoj, tak predpokladam ze aj okrem tichej domacnosti tam je toho viac. Co vas vztah? Uz asi dlhodobo ako spolubyvajuci zijete, ze? Pochybujem ze je to posledne roky OK...

zuzanita1609
22. júl 2025

No, skús mu prestať robiť "full servis" a možno sa rozhovorí 😏.

autor
22. júl 2025
@colsami

Ahoj, tak predpokladam ze aj okrem tichej domacnosti tam je toho viac. Co vas vztah? Uz asi dlhodobo ako spolubyvajuci zijete, ze? Pochybujem ze je to posledne roky OK...

@colsami Mali sme problémy, ale už sú za nami. Práveže bol celkom milý, snažil sa,vymýšľal výlety. A zrazu zo dňa na deň ZAS toto. Momentálne som ticho aj ja už 6ty deň a rozmýšľam nad taktikou. Rozmýšľam aj nad rozvodom,keďže som finančne nezávislá.

autor
22. júl 2025
@anonym_8775a3

@anonym_autor koľko rokov majú deti? Pracuješ, alebi si na RD? Nehnuteľnosť, v ktorej žijete, je koho? Máš kam ísť? Prepáč toľko otázok, ale tvoj muž je pre rodinu nepoužiteľný a nevidím nejakú nádej na zlepšenie. Ak sa dá, odišla by som od neho hneď, ak nie, snažila by som sa čo najskôr vrátiť do práce a pripravovala sa na odchod. Zatiaľ by som žila, akoby tam nebol, starala by som sa iba o seba a deti, žiaden full servis

@anonym_8775a3 Ja mám vlastné bývanie. Deti majú 6 a 9 rokov. Pracujem. Mám zázemie.

3petka
22. júl 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_c44eab píše niekto, kto nepíše ani pod svojím nickom 😂😂😂😂

@zmrzlinka2021 hej a hlavná vec že vie kedy kde ako odpisuje, asi tu je viac ako ona. A drží sa “podľa seba súdim teba”

anonym_8775a3
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_8775a3 Ja mám vlastné bývanie. Deti majú 6 a 9 rokov. Pracujem. Mám zázemie.

@anonym_autor skús ho úplne ignorovať aj ty, ak sa ťa niečo spýta a sú tam prítomné deti, tak odpovedz, inak vzduch. Nevar, neper, nezaujímaj sa o neho, naplánuj si dovolenku s deťmi a nič mu nepovedz, len sa vyparte na týždeň na dva. Keď ani potom nič, polož na stôl rozvodové papiere, možno ho zatrasie aspoň to, ale skôr nie.

pribinak
22. júl 2025
@anonym_c44eab

@anonym_c44eab mam v práci službu, neskutočne sa nudim 🤣

domkakvet
22. júl 2025

@anonym_autor ty si tu uz pisala, to je ten co berie drogy?

autor
22. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor ty si tu uz pisala, to je ten co berie drogy?

@domkakvet Nie, tento ani nefajčí. Tomuto len hrabe.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
22. júl 2025
@anonym_autor

@domkakvet Nie, tento ani nefajčí. Tomuto len hrabe.

@anonym_autor tak mozno budu aj v tomto pripade drogy, caste uteky su v tychto pripadoch bezne u viacerych a fajcit nemusi. Co ti povie, ze kde bol? A nie tak sa fungovat neda, bud to bude chciet riesit, alebo nie.

autor
22. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Dávam mu priestor: šport, rybolov, návštevy jeho rodiny. Priestoru ma až-až.

autor
22. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor tak mozno budu aj v tomto pripade drogy, caste uteky su v tychto pripadoch bezne u viacerych a fajcit nemusi. Co ti povie, ze kde bol? A nie tak sa fungovat neda, bud to bude chciet riesit, alebo nie.

@domkakvet Športoval a bol na rybách. Zvyčajne mi to povie vopred, kam ide a koľko bude preč. Pri tichej domácnosti,ktorá je 6 dní, mi to neoznamuje. Len buchne dverami o odíde. Vidím, že chýbajú športové veci. Je tak oblečený, keď ide preč.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_2d9c06
22. júl 2025

Mozno bude gay... zacala si mu prekaz a nasiel si chlapa. Toto sa casto takto prejavuje

jasminia
22. júl 2025
@anonym_c44eab

@anonym_c44eab Ja som ju teda až v toľkých diskusiách prvú nevidela. Zrejme si niekto, komu stúpila na otlak, tak jej to teraz vraciaš..

maya_hi
23. júl 2025

@anonym_autor tak z ničoho nič to nie je. Buď rieši niečo čo si povedala, urobila. Alebo jednoducho niečo rieši a nevie to odkomunikovať. Muži sú iní ako ženy. Nerozprávajú o tom čo prežívajú. To je asi najväčší problém a konflikt medzi nimi a nami. My potrebujeme zdieľať aj to, že sa nam rozviazali šnúrky a ideálne troma spôsobmi. Ženy kvákajú stále 🙂 Skús zaloviť v pamäti. Možno si ho pár krát zrušila keď ti chcel niečo povedať, že je to blbosť, že ťa to nezaujíma a podobne a urazil sa a uzavrel. Muži vedia byť veľmi ješitní. Ak hovoríš že sa to zhoršilo pri deťoch, niekedy na ne žiarlia. Že sa im kvôli deťom nevenujeme, už nie sú stredom vesmíru. Darmo im budeš racionálne vysvetľovať, že deti ťa potrebujú. Jednoducho to takto majú. Takže ak chceš vzťahu pomôcť, skús sa mu viac venovať, dať mu pocit, že je stále dôležitý, možno sa dohodnúť na spoločnej večeri, víkende len vo dvojici... Hlavne to otvor a porozprávajte sa v pokoji