icon

Muž mi vulgárne nadáva

8. jún 2023

Ahojte, prišla som si sem pre pozitívne skúsenosti tých žien, ktoré odišli zo zlého vzťahu.
Už dlhšie je to doma neúnosné, muž prekročil moje hranice, vulgárne mi nadáva.
Som na RD, pripravujem sa na odchod, šetrím si, vzdelávam sa, hľadám podnájom, možnosti, spôsoby, info o daňovom bonuse, výživnom, súdoch... Ešte pár mesiacov musím vydržať. Zatiaľ máme tichú domácnosť a vyhýbam sa mužovi, keď je doma, som mimo domu, ak sa mi dá.
Mám aj rozpísanú žiadosť o rozvod.
Len je to psychicky náročné, potrebujem dodať síl a povzbudiť, aby som si tu mohla prečítať povzbudivé slová, keď budem mať ťažšiu chvíľu.
Ďakujem
Ak sú tu veriace ženy, budem vďačná za modlitby.

natasha1988
8. jún 2023

Mate deti?

mart_1
8. jún 2023

@natasha1988 piše, že je na RD… tak zjavne dieťa má…

autor
8. jún 2023

@natasha1988 2 deti mame

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
macatt
8. jún 2023

Ja som tu čítala také príbehy zo života, napr. kde žena odišla s holou riťou s 3mi deťmi(bývalý jej odmietol zobrať aj osobné veci detí) a ozvala sa po rokoch, že žije v zahraničí, nový partner deti miluje nadovšetko a tak sa jej otočil život, že vlastne to bolo naj rozhodnutie, ktoré mohla urobiť..a pritom to vyzeralo úplne zúfalo..držim palce🍀

cacianka
8. jún 2023

je tu veľmi veľa pozitívnych príspevkov od žien, čo odišli od mužov debilov. ver tomu, že sa to dá, ved ako si už písala, pripravuješ sa a už to je úspech , že rozmýšľaš ako na to, to máloktorá žena takto uchopí a snaží sa s rozumom a rozvahou riešiť. ideš na to veľmi dobre. pomôže to aj čítanie takýchto podobných príbehov.
pred pár týždňami tu veľmi rezonovala príbeh / téma s názvom " Odišla som od manžela".
aj iné ženy mali obrovské problémy, muža feťáka a otočila sa proti nej celá jeho rodina a čo smutnejšie aj tá jej pokrvná.
Držím ti palce a postupuj s rozvahou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jún 2023

Ďakujem dievčatá. Neviem, prečo mi zmenili názov témy, ale to nie je až také podstatné teraz. Takéto veci potrebujem čítať. Ako sa to dá. Sem tam ma prepadnú pochybnosti, čo ďalej, ako, kam, ale verím, že to sa časom vykryštalizuje. Len sa potrebujem vypísať a podporiť. Žila som už aj skromne, o suchých rožkoch, dá sa povedať, ale to som bola sama a mám obavy, ako to s deťmi dám, ak príde pn, Očr, zubár, nečakane výdavky...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
arianna25
9. jún 2023

Autorka, ty môžeš odísť kedykoľvek aj máš kam a pozisdaj si o predbežné opatrenie. Do mesiaca máš deti vo svojej opatere. Ale myslím si že nemusíš čakať na rozvod a tak.

arianna25
9. jún 2023

Pokiaľ ešte chces nasporiť a zariadiť sa, tak ok, ale radšej podľa možnosti čím skôr preč kým nepríde k fyzickému útoku. Nevravím, že hneď ta bude kopať na zemi, ale postupne, niečo do teba hodi, soti ťa, potiahne za vlasy a už to pôjde. Dúfam že nie. Ale radšej čím skôr preč. Držím palce.

andigab
15. sep 2023

Ahoj, ako pokračuješ? Si už niekde v kľude, pokoji, bez osočovania?