icon

Muži a zoznamky. Kto má iniciovať rozhovor?

27. aug 2025

Ahojte, nerozumiem mužom. Na zoznamke som si písala s jedným mužom, veľmi sme si sadli, všetko bolo fajn. A potom celý týždeň ani riadok. Nejako som žila v tom, že muž ma dobíjať ženu. Po týždni som mu napísala, že je mi ľúto, že sa už neozval a že to beriem ako odpoveď. On mi hneď odpísal, že si myslel, že som zaneprázdnená a čakal že sa ozvem ja.
Potom mi poslal číslo, že môžeme komunikovať na whatssapp. Chvíľu som váhala a po 4 dňoch som mu napísala, vymenili sme si ahoj, smajlíka a zase nič.
Tak to ja mám vypisovať chlapovi ako prvá dokelu? Nič kašlem na neho, len tomu nerozumiem.

anonym_d77134
27. aug 2025

@anonym_autor ludia su rozni. moze uplne klamat. moze byt zenaty. moze mat 5 inych zien, s ktorymi si pise a nema casu vela...... ale moze byt aj roztrzity, popletko, moze mat diagnozu ADHD.

urcite ale plati ze usilie treba z oboch stran. ak sa malo snazi, napisala by som mu, ze vidim, ze moc neodpoveda , tak to ukoncujem, a zablokujem.

Muzi sa podobne stazuju na zeny na zoznamkach. Ze nejaka malo odpisuje. Niekedy ju proste zaujal niekto iny. Niekedy sa jej nepaci ako muz pise, tak mu prestane odpisovat. Niekedy je popletko, ako moja kamaratka, a neodpisuje ani rodine a znamym, nieto este na zoznamkach.

anonym_1e5b78
27. aug 2025

@anonym_autor more šak sa ho opýtaj?

bystrozraky
27. aug 2025

@anonym_autor Je to jednoduché: ak očakávaš muža, čo bude aktívny, tak toto očividne nie je on. Takže hod next a nájdi si takého, o ktorom nemusíš ešte pred prvým rande písať, ale takého, že budeš cítiť, že z toho by mohlo niečo byť 🙂 Inak strácaš len čas...

jogy1984
27. aug 2025

@anonym_autor môžem ty povedať že mám úplne rovnaké skúsenosti so ženami .

anonym_d77134
27. aug 2025
@bystrozraky

@anonym_autor Je to jednoduché: ak očakávaš muža, čo bude aktívny, tak toto očividne nie je on. Takže hod next a nájdi si takého, o ktorom nemusíš ešte pred prvým rande písať, ale takého, že budeš cítiť, že z toho by mohlo niečo byť 🙂 Inak strácaš len čas...

autor
27. aug 2025
@anonym_d77134

@bystrozraky alebo je to tento muz:

@anonym_d77134 no tak toto je asi iny pripad, tato autorka. Ja bezne neodpisem aj dva dni a potom si spomeniem... ale v uvode, ked sa ludia zoznamuju, chapem, ze je to nevyhnutne. Len ja nebudem muzovi zase vypisovat prva. Malo mi byt po prvom raze jasne, ze to nie je nic pre mna. Len je mi luto, ze som takto dala cislo niekomu vlastne cudziemu. Uz si dam na to pozor.

anonym_d77134
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_d77134 no tak toto je asi iny pripad, tato autorka. Ja bezne neodpisem aj dva dni a potom si spomeniem... ale v uvode, ked sa ludia zoznamuju, chapem, ze je to nevyhnutne. Len ja nebudem muzovi zase vypisovat prva. Malo mi byt po prvom raze jasne, ze to nie je nic pre mna. Len je mi luto, ze som takto dala cislo niekomu vlastne cudziemu. Uz si dam na to pozor.

@anonym_autor hej, poznam to, nastastie vacsina tych zo zoznamky ktorym som dala cislo sa iba prestali ozyvat, ale bol jeden, co mi nahnevane vypisoval znovu a znovu ze preco po prvom rande nemam zaujem, dost som sa aj bala. ved to, preto pisem, sorry, cislo davam az tomu, kto ma nejako zaujme. A ked ma dotycny nezaujme, tak naco. Treba si trenovat sebauctu.😉

autor
27. aug 2025
@anonym_d77134

@anonym_autor hej, poznam to, nastastie vacsina tych zo zoznamky ktorym som dala cislo sa iba prestali ozyvat, ale bol jeden, co mi nahnevane vypisoval znovu a znovu ze preco po prvom rande nemam zaujem, dost som sa aj bala. ved to, preto pisem, sorry, cislo davam az tomu, kto ma nejako zaujme. A ked ma dotycny nezaujme, tak naco. Treba si trenovat sebauctu.😉

@anonym_d77134 ja uz nebudem davat nikomu cislo. Maximalne messenger, mam jeden taky ucet, co pouzivam na predaj veci cez FB, cize toto budem vyuzivat. Ale vyzeral naozaj velmi sympaticky. clovek sa uci na svojich chybach...

danica2711
27. aug 2025

@anonym_autor no tak to, že všetko bolo fajn, si si myslela zjavne len ty, predovšetkým nebol fajn ten chlap. Kašli na to, zabudni. A len tak mimochodom, dobÍja sa baterka, žena sa dobÝva

anonym_07bdf4
27. aug 2025

@anonym_autor toto je taky casty scenar - bud to bol plateny clovek z danej zoznamky - ak sa ho na to opytas na zoznamke, mal by ti odpovedat pravdivo. Alebo medzitym s niekym zacal randit. Normalny clovek by napisal, sorry budem teraz tyzden busy, ale pokusim sa ti vecer odpisat, atd.

earlgrey
27. aug 2025

Keď som bola na zoznamke, nedávala som nikomu ani môj FB a ani tel. číslo...muži sa čudovali, ale ja som im hneď povedala, že číslo dám až na osobnom stretnutí ak to tak budem cítiť. Bola som pre niektorých pošahaná, že robím drámu z tel. čísla...z FB atď. ale boli aj muži, ktorí to rešpektovali a nevŕtali sa v tom. To len k tomu číslu.
Čo sa týka písania. Tak mňa muži stále bombardovali správami, ja som ani každému neodpisovala lebo ma to nebavilo...písala som si s 2-3 mužmi.

janetinka27
28. aug 2025

@anonym_autor ahoj, to neries,nevideli ste sa do oci, neciti zavazok. Pise si s viacerymi, alebo ma chvilu pauzu od sedenia na zoznamke a zije real.

Ja som si kedysi davno pisala na zoznamke s jednym myzom, normalny, slusny, robil si PhD, mal konicky, ziadny demo ani chvastun. Vyzeral aj vyjadroval sa normalne a naozaj niekoho hladal, ale... prid ku mne, prid, necham pootvorene okno blabla. Myslel to trochu zo srandy. Vtedy som prestala chapat, byval 45 minut autom, stretnut by sa aj chcel, ale nechcelo sa mu zdvihnut z gauca

petracandle
28. aug 2025

@anonym_autor VŽDY je to o tom istom - keď sa neozýva aktívne sám - znamená to, že nemá záujem, buď vôbec alebo si ťa necháva ako zadné vrátka.

Chlap, ktorý má záujem sa VŽDY aktívne ozýva, aj keď je neviem ako zaneprázdnený, aj neviem ako hanblivý. Chlap dokáže všetko ak chce ženu. Tento ťa nechce. Nechaj tú rybu plávať a nehroť to. Zoznamky takto fungujú. A nielen zoznamky. Aj v RL ťa vyghostujú

goodidea
28. aug 2025

Presne tak ..nemá záujem bodka

autor
28. aug 2025
@earlgrey

Keď som bola na zoznamke, nedávala som nikomu ani môj FB a ani tel. číslo...muži sa čudovali, ale ja som im hneď povedala, že číslo dám až na osobnom stretnutí ak to tak budem cítiť. Bola som pre niektorých pošahaná, že robím drámu z tel. čísla...z FB atď. ale boli aj muži, ktorí to rešpektovali a nevŕtali sa v tom. To len k tomu číslu.
Čo sa týka písania. Tak mňa muži stále bombardovali správami, ja som ani každému neodpisovala lebo ma to nebavilo...písala som si s 2-3 mužmi.

@earlgrey mne píše denne asi 20 a viac mužov. Nikdy si nepíšem naraz s viacerými väčšinu odpinkám, vyberám si dosť. Tento mal aj fotku, písal veľmi pekne, matchoval takmer všetko, čo od muža očakávam. Zrejme ide o ten typ pasívneho muža, čo čaká, že žena bude drivovať komumikáciu a to ja nechcem.