icon

Myslí to vážne, keď na to ide rýchlo?

18. dec 2025

Jeden kamarát ma zoznámil s jeho kamarátom. Boli sme spolu na jednej párty, vymenili si kontakt, tancovali spolu a rozprávali sa. Celkom sme si sadli, potom mi napísal. Boli sme spolu von, je veľmi vidno na ňom záujem. Večer bol skvelý veľa sme sa rozprávali a tak, po ceste domov keď ma išiel odprevadiť ma chytil za ruku a na konci mi dal aj pusu. Moja otázka znie, môže to myslieť vážne keď na to ide tak rýchlo? Len chcem vaše názory. Ja som bola zvyknutá na nerozhodných mužov ktorý sa nevedeli vymacknut ani po mesiaci, nie to po prvom rande :D tak že čo si o tom myslíte.

buminka555
18. dec 2025

@anonym_autor
Všetko je to už na tebe ak chceš začať nový vzťah
On už urobil prvý krok tou pusou

marci9
18. dec 2025

Akože rýchlo? Jedna pusa je rýchlo?

jankar1995
18. dec 2025

On ti vážne dal pusu a chytil ťa za ruku?? Je to zvrátený chlípnik a daj od neho ruky preč!😨

danica2711
18. dec 2025

po prvom rande už rozmýšľaš, či to myslí VÁŽNE? Chytil ťa za ruku a dal ti pusu, to je úplne normálne a milé, ďalej asi nepokračoval, tak čo ťa na tom tak vydesilo, resp. vzbudilo nejaké podozrenie? Predpokladám, že nemáš 15, ak áno, všetko späť

autor
18. dec 2025

Nie nemám 15, ale zažila som zvyčajne že keď na prvom rande muž začal robiť nejaké také viac intímne kroky, dopadlo to rýchlo a zle. Nehovorím že je zvrátený, nepredbiehajte, len vravím že či to nieje moc na úplne prvé stretnutie, alebo len ja som vydesená :D nemyslím to zle

gribka1
18. dec 2025

Vyčkaj času, nič to ešte neznamená.

buminka555
18. dec 2025
@anonym_autor

Nie nemám 15, ale zažila som zvyčajne že keď na prvom rande muž začal robiť nejaké také viac intímne kroky, dopadlo to rýchlo a zle. Nehovorím že je zvrátený, nepredbiehajte, len vravím že či to nieje moc na úplne prvé stretnutie, alebo len ja som vydesená :D nemyslím to zle

@anonym_autor
Keď ťa chcel alebo alebo chce" zbaliť " samozrejme musel sa nejako činiť
Veď si mu dovolila aby ti dal pusu , keď sa k tebe priblížil

anonym_f95a2c
19. dec 2025

@anonym_autor prislo aj k penetracii?

elz1920
19. dec 2025

Ja osobne toho "zvráteného chlípnika" vnímam ako humor, rozhodne nie vážne.
Keď sa chlap nevie vymáčknuť, zle je.
Keď sa správa inak, tiež.
Vedia ženy, čo vlastne chcú?

Veď si to skús užívať, nehľadaj hneď svadobné zvony či Casanovu. Možno je to len normálny chlap, ktorý vie, na čo sa používajú ústa aj všetko ostatné.

Podstatné je, či sa ti to páčilo, či to bolo príjemné, či voňal, či ťa niečím neodpudzoval. Ak toto bolo všetko ok, načo sa v tom zbytočne rýpať? Občas stačí vychutnať si tu a teraz, nie hneď myslieť na najhoršie.