icon

Myslí váš manžel len na seba?

12. okt 2024

Manžel pracuje stále každý deň po práci ma ešte mimo prácu ale domov sa neponáhľa. Najprv ide na pivo . Mne to hrozne vadi . Ze cakam naňho a on sa absolútne za nami neponáhľa. Ci som ja sebecká?

ela1111
12. okt 2024

Neviem či mysli len na seba, no očividne nemyslí na vás a neponáhľa sa domov. Neznížuj si svoj štandard len preto, že ti niekto možno povie, aby si bola ohľaduplnejšia, alebo mu dala viac priestoru. Dôveruj svojim pocitom a potrebám

earlgrey
12. okt 2024

A okrem toho je všetko ok? prejavuje ti lásku, cit, nehu? zaujíma sa o teba, o deti ak máte? Lebo ak nie, tak tam niekde bude pes zakopaný, že nechce s vami tráviť čas.

zuzitko74
12. okt 2024

Áno, môžeš ,,dôverovať svojim pocitom a potrebám" a ,,neznižovať svoj štandard", presne tak, ako ti radí @ela1111 Lenže, čo tým reálne dosiahneš? Muža, ktorý sa bude ponáhľať za tebou domov, lebo ty si to tak praješ? Bude to to, čo chceš, budeš spokojná?

vanilkovazmrzka
12. okt 2024

A co robis ty ze muz musi mat 2 prace?

lindous
12. okt 2024

No mne by vadilo, keby môj chlap každý deň najskôr do krčmy šiel… bez ohľadu na to či príde domov skoro-neskoro, koľko času strávi prácou… keď už ste spolu, ako trávite ten spoločný čas?

autor
12. okt 2024

@zuzitko74 nie nebudem spokojná..chcem aby to sám chcel. 🤷

subartic
12. okt 2024

a prečo na neho čakáš ? Však vyraz do mesta, na cvičenie, alebo ak máš deti tak niekam s deťmi . Povedz mu to , upozorni ho na to že sa ti to nepáči ale to je všetko čo môžeš urobit .

januska12323
12. okt 2024

Nečakaj na neho teraz ani v budúcnosti. Že je alkoholik ti nevadí?

gribka1
12. okt 2024

Možnosť jedna, príde on, odíď ty. Možnosť dva, rozhovor. Možnosť tri, hádka a začať riešiť problém.

zuzitko74
12. okt 2024

Zas aby si si nemyslela, že máš mlčať, trpieť a čakať kým ho osvieti....pokojne mu povedz o tom, ako sa cítiš a že ti chýba ten pocit, že sa z roboty ponáhľa za vami domov, lebo ste mu za celý deň už chýbali. Samozrejme, konečné rozhodnutie je na ňom, ale on zatiaľ možno ani netuší, že ti to vadí.

siska53
12. okt 2024

A preco na neho cakas? Zariad sa po svojom. Mate moc male deti?

anketkarka
13. okt 2024

Keď ste nemali deti, tak si organizoval čas inak? Keď je doma, tak vám to klape? Žiaden iný problém nemáte?