Na aké zoznamky chodia muži?
Na aké zoznamky chodia muži . Alebo niečo také kde bežné chodia muži hľadať čo doma nemajú
To čo je dnes za deň...🤦♀️Tieto témy. Keď nie vychcaný lenivec, tak zoznamka a nevery. Ty si ten muž, ktorý hľadá, čo doma nemá alebo ženská, ktorá si túži utrhnúť neverila?Neviem, ktoré je horšie 😂Ale bavím sa.
@vanilkovazmrzka a to je apka alebo sa tam prihlási cez Google.ako je aj mne smiešne zo seba
@vanilkovazmrzka ale musím to zistiť známa sa nejako nabúrala do telefónu muža a tak tiež zistila že chodí na také stránky. ako sa to dá dostať do jeho telefónu??
Tu nepomozem, nepripada mi to ako zdravy sposob riesnia partnerskej krizy..
Online zoznamky sú žumpa. Ak tam chodí tvoj budúci ex, tak asi vieš čo je to za úroveň.
A to akože ako ho chces nachytať? Chces si vytvoriť kopec falošnych profilov a budeš mu vypisovať? A potom čo? To koľko máš rokov?
Je kopec zoznamiek,aj takých "jemných"aj vyslovene na sexstretka,to chces všade písať,či aký je tvoj plán?
Nie je jednoduchšie s ním otvorene hodiť reč? Normálne sa ho spýtať a prípadne požiadať,či môžeš mu pozrieť históriu v mobile? A podľa reakcie sa zariadiť? A zároveň si plne pripravená,že aj niečo nájdeš?
môže chodiť aj na Pokec a ak nemá fotku, nemáš šancu zistiť, ktorý je on....
Takže sa domnievaš, že tvoj partner, citujem "asi niečo také pozerá tak ho chcem nachytať..."
Zamyslela si sa nad dopadom tvojho úmyslu..? 😉
Priprav sa na "možný" rozchod... 😉
Nič chlapa nenaserie, ako "stíhačka", plus veľmi ťažko obhajiš, že si sa zaregistrovala na zoznamku s umyslom ho konfrontovat (v jeho očiach si tam s umyslom hľadáť tiež náhradu) a plus znižujuš sa na jeho úroveň 😉
Opäť patríš medzi tie, ktoré nerešpektujú partnerovo súkromie a potom... 😉🙂
Mna by zaujimalo, či si mu na tie zoznamky ty sama nedala nejaky dôvod/podnet... vy ste vo vztahu, je to tvoj partner...len ty sama vieš... 😉 (v žiadnom prípade si tvojho partnera nezastávam...)
Ja som na tekéto "blbosti" vo vzťahu s ex nemal čas a ani dôvod. Je to zaujímavé, koľko tém sa tu v poslednom čase otvara na tému "muži vo vzťahu na zoznamke". Akoby vzťahy strácali zmysel, boli len akési "plato~pseudo" medzi mužom a ženou, čo je veľmi smutné...
@autorka zamysli sa... skôr sa otvorene porozprávajte, dajte reč, čo vam každemu vo vztahu chýba, pretože toto celé smeruje niekam do "preč...", odkial už niet návratu, resp. veľmi ťažko... 🫤
Ed Sheeren - Perfect... (Official Music Video)
@enmery ešte slovo charakter chýba 🙂
@michal_dr vieš ja mu na to práveže dôvod nedávam partner má po 40! Ja som o 7 rokov mladšia od neho. Starám sa o rodinu mám zamestnanie domácnosť a keď ho aj uspokojím on je furt neukojeny kuka po ženach ako pes či na nete či v aute keď sedíme dobre že sme minule nenaburali lebo musí sa pozrieť až do zadu hlavu otočiť pozrieť.Ja nechápem lebo ja sa po iných nepozerám ani mu absolútne nedávam dôvod na to aby to robil ja po deťoch nie som rozkysnuta starám sa o seba cvičím proste je chyba v ňom .Ja by som sa najradšej zbalila a šla preč ale deti sú ešte malé nemam s nimi kam ísť musím to tolerovať len .Ja viem raz to praskne a bude koniec teraz ešte nie kôli deťom len trpím už tak som nastavená. a som rada že aj chlap tu píše povedz čo to je za chlapa ak má atraktívny manželku má deti rodinu ja vsetko riešim účty platby strava on len ide do roboty odroby si svoje a koniec a že jaký je obetavý že čo sa ja sťažujem šak sa máme dobré ale omyl to on sa má dobre lebo ja všetko vybavím zariadim a on len telefón do ruky a kuka si po ženách a svoje záujmy len on sa má dobre a čo ja sa sťažujem že druhé sú na Tom horšie ženy
To existuje aj normálny chlap ktorý príde s práce a venuje sa deťom a nie telefónu ? A svojmu pohodliu ? Ja riešim svetla v kúpeľni cez tel.ake treba a on že daj mi maslo hriať ku buchtam a ja ze daj mi pokoj riešim tu veci čo by mal on jak chlap a že som jebnutá že už obed mal mať na stole lebo neobedoval.Ako som myslela že skolabujem a taketo správanie čím ďalej tým horšie má ale on mačo si myslí šak si chod žien je dosť si tú druhú donesiem.Neviem ktorá by s ním vydržala žiadna mne je ho vlastne už len ľúto jaký to je chudák a aké veľké ego má a pritom nemá na to nijak
Tak Ti poviem autorka. Môj chlap vychoval sám dcéru a riadil biznis k tomu/domácnost bola na ňom/. Ja som mala tráviace problemy a xkrát som grcala a on nemôže vidieť ani krv, ani grcky a po mne upratal všetko, objal, pustil môj obľúbený film. V objatí. Ty máš doma totálne vadný kus a ospravedlňuješ si to dokonečna/že takí sú všetci muži/, jediné, čo z toho dostanešt/stratíš, je Tvoj stratený čas. A čas je to najvzácnejšie, čo na tejto zemi máme. Dovolí si k Tebe iba koľko mu Ty dovolíš. Normálne Ťa ľutujem.😢
Dôvod na to že som u neho jebnutá a že mi poslednú dobu prepína je ten že som prestala skákať kolo neho ako opička.On mi dá 500€ staraj sa o účty stravu deti všetko a buď spokojná čo sa sťažujem druhé ani toľko nedostanú ja viem mám debila chlapa áno ľutuje má každý že s takým žijem človekom .Ja som si vedomá toho že čas je obmedzený ale kým mám malé deti musím to tolerovať .Po 40 že život len este začína mi vravela kamoška tak moje svetlo v tunely je že keď vyrastú deti ja odydem a nadýchnem sa a začnem žiť nepotrebujem chlapa k tomu aby som existovala to on mňa potrebuje aby mohol rodinne existovať viem že zakape keď ho nechám ale čo uz len vydržať a nejak prežívať.
@enmery ja som len dala otázku že či sú všetci chlapi taký ako môj ? Aby niekto napísal že ako to doma má .Ja som nemala iné vzťahy len ten čo mám neviem ako to majú iný jasné veď každý máme nejaké trápenia .Ale ak si beriem ženu a žena muža tak sme jedno telo a máme spolu všetko robiť nie len žena má byť motor aj kolesá a ten môj muž prívesný vozík .Všetko si to postupom času uvedomujem
Jednoznacne pokec
Stale
@vieronika14 tam asi nie nechodí tam od kedy má Facebook 😀 preto som dala takú otázku že na aké chodia chlapi zoznamky lebo raz mi povedal že kamarát chodí na nejakú zoznamku lebo ženu má v zahraničí .Myslím že to bolo Badoo 🙂 chcem si z neho zrobit srandu a šplechnuť mu do tváre aký je chudák .ale na to už nepotrebujem zoznamky som si vytvorila falošný profil na FB a skočil na to normálne že pod ideme na to že život je krátky na to aby sme sa nudili .Strihal sa mi hovorí dobre som vzadu ostrihaný vysprchoval sa 3 x za deň vyvonal a šiel na rande 😀 s vymyslenou fotkou na FB čo mu poslala stiahnuté videá z netu ....on nevie o Tom že to ja som písala hoc normálny človek by pochopil že je to oje...b a tým som sa presvedčila že je to debil je my smiešne. Z neho a zároveň mi je ho ľúto a zároveň ja som chudera čo žije s takým chudakom ☹
Aj si bola na tom stretku normalne ze ste sa dohodli vtedy a vtedy a prisiel?
@vieronika14 nie nešla som keď som mu napísala že príď tam som s kamoškou na káve od nášho bydliska asi 30 km on normálne šiel mne povedal že idem natankovať. Keď prišiel na miesto píše že som tu ja som mu napísala že vieš čo musela som odísť lebo mamke bolo zle 😀 to bol piatok.V sobotu som mu napísala že či má nepovozi na motorke v nedeľu že ok on normálne doma jak nič fungoval a v nedeľu sa vychystal na motorku a že mám ti zobrať prilbu píše a ja mu že nie že mám tak sa zobral a šiel že za 20 minút som pri tebe a tak aj bolo po 20 minútach písal že je na mieste čo on je total nespoľahlivý na čas vždy mešká .Potom som mu napísala že to normálne si uveril vymyslenemu profilu že jaký si ty vadny že ja môžem byť aj tvoja suseda ktorý nemáš rád a ty si tomu uveril ....nevie do teraz že to ja som len som si potvrdila to že je debil .A od toho dňa sa správam ku nemu odmerane už žiadne obskakovanie jak hlupana do teraz....Tak už som vadna že mi šibe poslednú dobu že keď sa mi nepáči mám ísť preč že on si tú druhú donesie boooze šak ako on IQ nič si myslí že keď mu vymyslené profily píšu že je king .ako ja nechápem sa zamýšľam nad sebou s kým ja žijem to je had na prsiach

Ja poznam len tinder a badoo.
A grindr, ak doma chybaju klobasky.