icon

Na všetky dôležité veci som sama

1. nov 2025

Ahojte, mám priateľa, ale nebývame spolu. Sme už vo veku, že deti neplánujeme. On býva doma so svojou staršou mamou, ktorej pomáha. Pred dvomi týždňami ochorel, chytilo ho dutiny a odvtedy som ho nevidela. Je iba doma, nechodí nikde. Domov k nim ma nezavolá. Voláme si 5x za deň, povie mi, že ho bolí hlava, že asi budú musieť dutiny prepichovať. Každý večer niekde vybehne na 5 min - buď do blízkej lekárne, alebo do obchodu niečo kúpiť, keďže mama vonku nechodí. Ani raz mi nepovedal, aby sme sa na tých 5 min videli. Čo je ale horšie, aj mne sa priťažilo, musela som ísť na pohotovosť, nie je mi dobre. Uvidím, kam to bude smerovať a či sa mi vôbec polepší. Volala som mu, cestou z nemocnice, ale on si robí výplach... nedvíhal. Cítim sa veľmi sama. Mám bolesti, nie je mi dobre. Neviem ako ďalej.

Strana
z4
a0
1. nov 2025

@anonym_autor za jedno, tebe asi až tak hrozne nie je, keď si šla z nemocnice domov, netreba sa hneď opúšťať kvôli chrípočke ale za ďalšie obaja máte iné očakávania od života/vzťahu, tak načo to silite? Mám normálne pocit, že ho otravuješ svojou existenciou v jeho živote. Potrebuješ taký vzťah do života?

minenkaa
1. nov 2025

Ale veď si sama,správne sa citis

autor
1. nov 2025
@a0

@anonym_autor za jedno, tebe asi až tak hrozne nie je, keď si šla z nemocnice domov, netreba sa hneď opúšťať kvôli chrípočke ale za ďalšie obaja máte iné očakávania od života/vzťahu, tak načo to silite? Mám normálne pocit, že ho otravuješ svojou existenciou v jeho živote. Potrebuješ taký vzťah do života?

@a0 nemám chrípku, nie som typ., čo ide do nemocnice pri viróze.

anonym_71e4d3
1. nov 2025

@anonym_autor Svoj zdravotný stav treba riešiť -dodrziavat pokyny lekára z pohotovosti a príde aj zlepšenie.Priatel je tiež chorý, tiež sa snaží uzdraviť.Vsetki naokolo sú len dohady, očakávania.

a0
1. nov 2025
@anonym_autor

@a0 nemám chrípku, nie som typ., čo ide do nemocnice pri viróze.

@anonym_autor to nebola moja otázka. Ale vlastne ani na tie otázky nemusíš odpovedať mne ale sebe samej.

enmery
1. nov 2025

Nejaká Tebe podobná sem už písala. Chlapa neprerobíš, má Ťa na háku. Predpokladám, ze si spomenie možno až keď mu brní v dažďovke. On ma vzťah s mamkou a takto dožije.
Ubližujes si sama, že stále dufaš v jeho zmenu. Preto vždy hovorím, že nechápem, prečo sa ľudia boja samoty, oveľa horšia je osamelosť, keď niekoho "máš".

autor
1. nov 2025
@a0

@anonym_autor to nebola moja otázka. Ale vlastne ani na tie otázky nemusíš odpovedať mne ale sebe samej.

@a0 nezdvíham mu mobil. Mám 4 neprijaté hovory a dve správy, za 45 min. Tak ak som mu ukradnutá, na čo píše a volá? Ja by som tu už asi ani nemala byť... aj tak by si nikto na mňa ani nespomenul.

a0
1. nov 2025
@anonym_autor

@a0 nezdvíham mu mobil. Mám 4 neprijaté hovory a dve správy, za 45 min. Tak ak som mu ukradnutá, na čo píše a volá? Ja by som tu už asi ani nemala byť... aj tak by si nikto na mňa ani nespomenul.

@anonym_autor prečo volá? Lebo mať sex s matkou by bolo minimálne veľmi zvláštne. On ale vzťah s tebou reálne nemá a nechce mať, ty len dopĺňaš to, čo matka nemôže/nevie 🤷🏼‍♀️. Nemala by som vzťah s dospelým chlapom, ktorého vesmír je jeho matka a nie ja.

tundra
1. nov 2025
@enmery

Nejaká Tebe podobná sem už písala. Chlapa neprerobíš, má Ťa na háku. Predpokladám, ze si spomenie možno až keď mu brní v dažďovke. On ma vzťah s mamkou a takto dožije.
Ubližujes si sama, že stále dufaš v jeho zmenu. Preto vždy hovorím, že nechápem, prečo sa ľudia boja samoty, oveľa horšia je osamelosť, keď niekoho "máš".

@enmery "Brni v dazdovke"😂😂😂🙈

autor
1. nov 2025
@a0

@anonym_autor prečo volá? Lebo mať sex s matkou by bolo minimálne veľmi zvláštne. On ale vzťah s tebou reálne nemá a nechce mať, ty len dopĺňaš to, čo matka nemôže/nevie 🤷🏼‍♀️. Nemala by som vzťah s dospelým chlapom, ktorého vesmír je jeho matka a nie ja.

@a0 určite? Lebo my sme sex nemali asi pol roka.

diewcatqoo
1. nov 2025

Ty si tu uz pisala, ze? Preco si vlastne s nim?

autor
1. nov 2025
@diewcatqoo

Ty si tu uz pisala, ze? Preco si vlastne s nim?

@diewcatqoo zatiaľ ešte nie, nepísala som. Prečo som s ním? Lebo my je s ním dobre, keď sme spolu...

anonym_d724e7
1. nov 2025

@anonym_autor taký priateľ ti je k ničomu, priateľ sa pozná nie vtedy, ke%d je obom fajn, ale vtedy, keď sú problémy

anonym_964cb6
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor volala si mu nedvíhal, robil si výplach teraz on tebe 4× volá a nedvíhaš, ako malé deti v škôlke, takou nekomunikáciou ten "vzťah" nebude fungovať

anonym_d920b9
1. nov 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo zatiaľ ešte nie, nepísala som. Prečo som s ním? Lebo my je s ním dobre, keď sme spolu...

@anonym_autor treba zmeniť uhol pohľadu na neho. Nie je to momentálne partner, nie je ani dobrý priateľ, nie je milenec. Ja by som ho zaradila do kategórie lepší známy a podľa toho by som sa k nemu chovala. Sem tam telefonát, sem tam záujem o neho, keď budem mať voľno tak spolu nejaká vychádzka, kino a podobne. No a keď chceš vzťah, stabilitu, sex, istotu a budúcnosť a pod. tak hľadaj inde. 👍

marsmykkok
1. nov 2025

@anonym_autor a na čo by ste sa na 5 minút stretli aby ťa nakazil? Tak je chorý a je dobré že ťa nechcel nakaziť. A teda ja som nikdy neznášala chlapov čo nechápali že ak mi napíšu odpíšem o pár hodín, že nesedím celý deň na mobile, mám aj iné povinnosti a záujmy, tak bože môj nemal mobil pri sebe a zavolal ti neskôr.

anonym_632466
Autor odpoveď zmazal
a0
1. nov 2025
@anonym_autor

@a0 určite? Lebo my sme sex nemali asi pol roka.

@anonym_autor tak to potom nechápem ani na čo si s ním ty 🤣. V každom prípade sú aj iné veci, ktoré nebudeš robiť proste s rodičom a nie si uňho na prvom mieste. Súčasne si nevyzretá a neschopná zdvihnúť telefón a povedať čo ťa serie, tak sa hráš na zdutú princeznú 🤦‍♀️. Dospejte obaja.

really8
1. nov 2025

@anonym_autor ved to nie je priatel ale kamarat. Nemyl si pojmy

januska12323
1. nov 2025

Keď si nepísala ty tak žena s úplne rovnakou situáciou a všetci komentujúci jej radili rozchod, teda formálne ukončenie, vzťah to nie je už dávno. Kúp si vibrátor a chlapíka presuň do kategórie kamarát.

luccys
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nieeee....nepisala😃

autor
1. nov 2025
@really8

@anonym_autor ved to nie je priatel ale kamarat. Nemyl si pojmy

@really8 pod pojmom priatel myslim kamarat. To je vsetko. Pre mna je kamarat/priatel niekto, na kom mi zalezi a budem tu pre neho vzdy. Samozrejme, ked casom jeden z nas alebo obaja stretneme toho praveho, tu pravu, tak ten kontakt sa obmedzi, mozno zanikne uplne.

really8
1. nov 2025
@anonym_autor

@really8 pod pojmom priatel myslim kamarat. To je vsetko. Pre mna je kamarat/priatel niekto, na kom mi zalezi a budem tu pre neho vzdy. Samozrejme, ked casom jeden z nas alebo obaja stretneme toho praveho, tu pravu, tak ten kontakt sa obmedzi, mozno zanikne uplne.

@anonym_autor jaj no tak poviem. Pre vacsinu tu je priatel viac ako kamarat. Niekto s kym si tu dievcata robia deti napr. Priatel je oficialny partner nie? A to mas jedneho jedineho kamarata?

A to ty sexujes s kamosmi?

autor
1. nov 2025
@really8

@anonym_autor jaj no tak poviem. Pre vacsinu tu je priatel viac ako kamarat. Niekto s kym si tu dievcata robia deti napr. Priatel je oficialny partner nie? A to mas jedneho jedineho kamarata?

A to ty sexujes s kamosmi?

@really8 nesexujem s kamaratmi, ani teda s nim. My spolu ani nebyvame, ani nic podobne neplanujeme. Sme tu pre seba, stojime pri sebe / aspon doposial to tak bolo/ jeden o druheho sme sa mohli opriet. Ja som otvorena vztahu s niekym inym a on neviem, nerozprava o tom.

really8
1. nov 2025
@anonym_autor

@really8 nesexujem s kamaratmi, ani teda s nim. My spolu ani nebyvame, ani nic podobne neplanujeme. Sme tu pre seba, stojime pri sebe / aspon doposial to tak bolo/ jeden o druheho sme sa mohli opriet. Ja som otvorena vztahu s niekym inym a on neviem, nerozprava o tom.

@anonym_autor ved si pisala ze pred pol rokom ste spolu spali. A teda podala si to tak ako keby vam to skripalo aj v posteli.

anonym_d55f1f
1. nov 2025

@anonym_autor to nie je tvoj “priatel”. To je len chlap s ktorym si volas 5xdenne.

anonym_f6b4f5
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Si otravná už len z toho čo a ako píšeš. Ja sa mu ani nečudujem, že ti nedvíha. Človek potrebuje byť aj sám a aj sa stretávať s inými ľuďmi.
Najhoršie, čo sa ti vo vzťahovej oblasti môže stať, je, že niekto sa na teba upne a urobí si z Teba centrum záujmov. A ty to tak necítiš. A presne to sa stalo jemu.

really8
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ja teda nechapem preco places ze si na dolezite veci sama. V kontexte ako opisujes vas vztah mi vobec nepride ze by bol niecoho voci tebe povinny. Cele to tu podavas ako keby tvoj partner tvoja polovicka na teba kaslal a zaroven ste vlastne nic. Len si vyplnate cas ked sa nudite

autor
1. nov 2025
@really8

@anonym_autor ved si pisala ze pred pol rokom ste spolu spali. A teda podala si to tak ako keby vam to skripalo aj v posteli.

@really8 ano spali sme spolu v zivote 2x a naposledy pred pol rokom. Bol to omyl. To sme si povedali obaja. Nepokracujeme v tom.

autor
1. nov 2025
@really8

@anonym_autor a ja teda nechapem preco places ze si na dolezite veci sama. V kontexte ako opisujes vas vztah mi vobec nepride ze by bol niecoho voci tebe povinny. Cele to tu podavas ako keby tvoj partner tvoja polovicka na teba kaslal a zaroven ste vlastne nic. Len si vyplnate cas ked sa nudite

@really8 som tu vzdy pre neho, ak ma potrebuje, pomaham mu, vypocujem ho, idem s nim, kam potrebuje. Od toho su priatelia. Ci?

Strana
z4