icon

Nájdem po rozvode lásku a šťastie vo štyridsiatke?

28. aug 2025

Mam 40, cerstvo rozdevena, dve deti v pubertalnom veku. Najdem este lasku a stastie do konca zivota?

anonym_15c1c1
28. aug 2025

@anonym_autor mam 44 a doteraz som to nenašla

telefon00
28. aug 2025

@anonym_autor nájdeš 😊. Uvidíš 😊 držím ti palce. Ale myslím, že tým šťastím myslíš ďalšieho partnera, čo náplní tvoje očakávanie. Ak je toto... tak ti to velmi prajem. Teraz sa zameraj na seba a nájdi spôsob, ako byť šťastná... ak prídeš na to, čo ťa robí šťastnou... drz sa toho 😊

minenkaa
28. aug 2025

@anonym_autor je nešťastie byt rozvedená ?
Doteraz ti láska nechýbala?

jogy1984
28. aug 2025

Buď rada že máš aspoň deti . Ja nemám ani to . Ja mám prístup že ak stretnem partnerku do života budem rád ale ak sa neobjaví nebudem sa preto trápiť . Naplnený život nenájdem len skrz vzťah ale sú rôzne cesty

melanta
28. aug 2025

Nájdeš. Ale najprv sa vyrovnaj s rozvodom a nauč sa byť šťastná sama s deťmi. Potom môže prísť aj nový partner, ktorý bude mať rád teba aj tvoje deti. Ale nehľadaj partnera skôr, ako nebudeš spokojná so životom, kryty máš s deťmi. Držím palce.

anonym_d3010e
28. aug 2025

A? Ty mas aspon sancu, na nový vztah.Odisla si z nefunkcneho vztahu.Ta co sa v nom zabalzamuje na veky vekov ,, lebo deti, majetky, pes, sused😁 si tu sancu odoprela.
Aj keby ti nikto neprisiel do cesty, vzdy lepsie ako premrhat zivot VEDLA spolubyvajuceho ktory ta ma ako spotrebic .Naplneny zivot sa da prezit aj bez chlapa, nezijes v 19. storoci kde platilo , lepsi nejaky chlap ako ziadny.Aj ked tu niektore este tak ziju.

anonym_d53363
28. aug 2025

Prečo sa pýtaš nás? Odpoveď nájdeš v sebe.

marek775
28. aug 2025

@anonym_autor Ano. Neutapaj sa v tom, ze si sama. Uzi si klud od vsetkeho, co ti vadilo v manzelstve. A rob veci pre svoju vlastnu radost. Ono to chvilu moze trvat, ale bud trpezliva. Zavolaj kamaratke, chod sa prejst, do fitka, na skupinove cvicenie, objednaj si nieco skvele jest, ci sa vyber do kina. Stastie nemusis nutne "najst", mozes si ho postupne vytvorit, a neskor ta to otvori aj novym prilezitostiam. Drzim palce!

martinmmartin
28. aug 2025

Tazko povedat, s niektorymi ludmi vydrzi iba pes a aj to iba niekedy
Zavisi od toho aka si povaha

marek775
28. aug 2025
@martinmmartin

Tazko povedat, s niektorymi ludmi vydrzi iba pes a aj to iba niekedy
Zavisi od toho aka si povaha

@martinmmartin Prosim ta, pytam sa len z cistej zvedavosti, preco by si toto komukolvek povedal? Ked evidentne nechce byt sama a ziada o trosku sucitu a povzbudenia? Nevadi ti, ze o nej nic nevies? ¯\_(ツ)_/¯

martinmmartin
28. aug 2025
@marek775

@martinmmartin Prosim ta, pytam sa len z cistej zvedavosti, preco by si toto komukolvek povedal? Ked evidentne nechce byt sama a ziada o trosku sucitu a povzbudenia? Nevadi ti, ze o nej nic nevies? ¯\_(ツ)_/¯

@marek775 Vsak presne to hovorim - odpoved ci najde dozivotnu lasku jej tu nikto dat nemoze. Zavisi od povahy (bez ruzovej optiky) . Niektore zeny to maju tak ze zeny chcu byt nimi a chlapi furt s nimi, po niektorych ani pes nestekne..... Cize sudruzka autorka by si mala uvedomit ze ma poslednu a jedinu sancu nieco na sebe znenit ak je tam zmena nutna. Podrobne si zanalyzovat aky je clovek, aka je povaha, co na jej povahe iny ocenia a naopak. Co do vztahu prinesie pekne a co hnusne. Vyfnukavat a tvarit sa ublizene je to najlahsie na svete

anonym_147279
29. aug 2025

@anonym_autor určite áno. Možno to bude len iná láska. Napr. k vnúčatám.

anonym_211201
29. aug 2025

Šťastie a lásku ešte určite nájdeš, ale konkrétne partnerskú/manželskú lásku, to skôr nie ako áno, keďže je tu vyšší vek a deti. Z vlastnej skúsenosti a zo skúsenosti rozvedených kamarátiek a kolegýň v tomto veku píšem, že nenašla ani jedna. Iba ak rôzne dočasné pseudovzťahy a sexuálne kamarátstva bez väčšej hĺbky. Holt, svoju šancu sme si presrali. Dobrí muži sa hľadajú, keď je žena mladá, pekná a bezdetná a láska, vzťah, rodina sa buduje spoločne. A ak si žena vyberie zle, má smolu.

anonym_a60d75
29. aug 2025

Ako čerstvo rozvedenú by ma ani nenapadlo, rozmýšľať nad novou láskou. By som bola rada, že som sa jedného blbca zbavila.

anonym_2a0b66
29. aug 2025

@anonym_autor 8 rokov po rozvode som našla lásku mala som 42 a už sme spolu 20rokov.

marek775
29. aug 2025
@anonym_211201

Šťastie a lásku ešte určite nájdeš, ale konkrétne partnerskú/manželskú lásku, to skôr nie ako áno, keďže je tu vyšší vek a deti. Z vlastnej skúsenosti a zo skúsenosti rozvedených kamarátiek a kolegýň v tomto veku píšem, že nenašla ani jedna. Iba ak rôzne dočasné pseudovzťahy a sexuálne kamarátstva bez väčšej hĺbky. Holt, svoju šancu sme si presrali. Dobrí muži sa hľadajú, keď je žena mladá, pekná a bezdetná a láska, vzťah, rodina sa buduje spoločne. A ak si žena vyberie zle, má smolu.

@anonym_211201 Ano, moze to tak dopadnut, ale toto by som nenapisal cloveku, ktoremu sa prave rozpadlo manzelstvo. Nech bolo ake bolo, je to strata, minimalne v tom ohlade, ze sa clovek ocita naraz sam a bez opory, a na to si treba zvyknut. Nie kazdy si zvyka rychlo a lahko. A deti v pubertalnom veku odrastu raz dva.
Styridsiatka je nic. Ja jej prajem vsetko dobre a nech najde vztah, po akom tuzi.

anonym_afe54d
30. aug 2025

@anonym_autor ťažko

minimie
30. aug 2025

Áno, dá sa to, ale ak sa na to budeš upínať, tak sklamanie je vysoko pravdepodobné. Tiež si treba uvedomiť, že taký chlap často má už svoj život, zazbehnutú prácu, pravdepodobne deti, možno už chorých rodičov, proste treba robiť kompromisy, rovnako aj on. Aspoň u mňa to takto bolo. Pred tým ako som sa s ním dala dokopy som sa cítila fakt slobodná, teraz sa zase musím prispôsobovať niekoho životu Ale vieš čo som rozvodom získala? Späť svoje úžasné kamošky a jednu úplne novú, predtým som na ne pod ťarchou povinností nemala čas. A nejak mám pocit že toto je oveľa viac ako nový vzťah. Strašne ma baby podržali 😊.