Narážaš na divné správanie svojho partnera?
Priateľ o mne hovorí, že som stále nahnevaná a nie pozitivna. Pritom mi vadí, že trávi čas s kamarátkou, čo by ten čas mal práve dávať do našeho vzťahu. Nedá sa s nim pomaly už ani baviť, stále sa pohadáme keď sa jedná o to, že sa majú stretnut...ona necíti, že by niečo zle proti mne robila a tak isto on ma čistý štít, ale z jej strany mi to pride uz prehnane a cele divne.
tak si to precitaj znova. hadate sa, vycita ti .... ma kamaratku ktoru uprednostnuje predpokladam ze je super najlepsia.
pre mna je to celkom jasne. otazka: naco ti je taky partner?
Tvoj priateľ sa stretáva s kamarátkou už by bol ex. Jasne kamarátka a teraz rýchlo tu o červenej čiapočke. Fakt si ten tvoj pseudo priateľ myslí že si hlúpa naivná hus. Moja máš na lepšieho kopni ho do zadku a nechaj ho kamarátke. Ak ma s tebou vzťah čo sa má stretávať s kamarátkou. Však má teba načo mu je kamarátka na stretávanie .Povedz mu že vieš čo aj ja idem s kamarátom vonku. Ale vážne toto TI treba skonči to.
keby bola naozaj kamaratka tak sa neserie do vztahu ktory ocividne narusa, praveze by sa stiahla🤷🏻♀️ale suhlasim, ze ries jeho.. ono nikdy za to nemoze “ta svina” ale vzdy ten kto sa rozhodne nerespektovat partnera a vedome mu ublizovat🙏