Narcis a milenka
Ahojte, prosim o nazor ludi, ktori si tym presli, dakujem.
Moj manzel (narcis- ano, potvrdene dvoma psychologmi) , nas pocas manzelskej krizy s detmi nechal kvoli milenke , takmer uplne ignoroval deti, nezaujimali ho, trvalo to cca pol roka. Pred cca mesiacom zacal chodit k detom castejsie, pocas dovolenky mi pisal kazdy druhy den ako sa deti maju . Konfrontovala som ho, ci sa mu rozpadol vztah, vraj odkial to viem, to bolo cele.
Mne na nom svojim sposobom stale zalezi, prezili sme spolu 11r, mame dve deti, novy dom, boli aj pekne chvile.
Co mozem od neho prosim ocakavat? Ja s nim komunikujem minimalne, nedavam svoje emocie najavo.
Dakujem
máte už majetkové vyrovnanie za sebou? určite komunikovať s ním len ohľadom detí. Stručne a jasne. žiadne rozpisovanie. Kľudne ho na odpoveď nechaj čakať aj pár hodín. On sa rýchlo otrepe z nepovedeného vzťahu a nájde si inú fešandu. a celé to pôjde dookola.
@anonym_autor novú milenku 👌
Čo môžeš očakávať? Že tá podvedie zas. On je manipulátor a podľa toho sa zariadi
Skôr či neskôr si zas nájde milenku a ty aj s deckami mu budeš ukradnuta ….alw to už poznáš
No co ocakavat, si mu dobra ked ho milenka kopla do zadku. Teraz je sam, a este si musi aj varit, prat a upratovat. Keby ho neposlala kade lahsie, ani o vas nezakopne dalej.
To je teda terno, chlap ktorý polroka ignoroval deti kvôli frajde. A čo na ňom teda miluješ?
tak ja neviem ako ty, ale ja by som rozhodne znova verit nedokazala. spravil to raz, urobi to aj druhykrat. ...
Fuj, o takého chlapa by som uz ani nezakopla, na grcanie z takých ľudí. Očakávať môžeš to, že keď si ťa zasa obmota okolo prsta, tak sa začne nudiť a zasa vyhľadávať dobrodružstvo. Zober si ponaučenie z jedného rázu a kopni ho do riti
@anonym_autor A teraz zartujes nie, ze sa k nemu chces vratit? K tebe a k detom sa zachoval ako ku spine za nechtom a ty sa chces tvarit, ze pohoda? Maj trochu ucty voci sebe a ked nie k sebe, tak voci detom urcite. Neverim, ze to s takym narcisom bolo take pekne ked musel po psychologoch chodit.
@anonym_autor A teraz zartujes nie, ze sa k nemu chces vratit? K tebe a k detom sa zachoval ako ku spine za nechtom a ty sa chces tvarit, ze pohoda? Maj trochu ucty voci sebe a ked nie k sebe, tak voci detom urcite. Neverim, ze to s takym narcisom bolo take pekne ked musel po psychologoch chodit.
@beata_k Dúfam, že nechce. Píše len, že čo od neho môže očakávať.
@beata_k nie, nechce, nic take nepovedal a ja tiez netvrdim, ze by som sa mu hodila okolo krku, len sa pytam co ocakavat, ake hry to zase hra
máte už majetkové vyrovnanie za sebou? určite komunikovať s ním len ohľadom detí. Stručne a jasne. žiadne rozpisovanie. Kľudne ho na odpoveď nechaj čakať aj pár hodín. On sa rýchlo otrepe z nepovedeného vzťahu a nájde si inú fešandu. a celé to pôjde dookola.
@anonym_5da60e nie, k rozvodu a k majetkovemu vysporiadaniu este nedoslo. Ja sa do rozvodu nehrniem , nakolko by sa musel dom predat a ja s detmi by sme sa museli odstahovat, prisli o otca a este menit prostredie by bolo na nich vela, plus menit skolu a skolku.
narcis ma narcisticky harem,ktory toci podla aktualnej nalady....cize ex milenky, milenky, manzelka, buduce milenky....niekolko vztahov sucastne....ak najde novu tak presedla a casom sa vrati akoby sa nic nestalo lebo si je isty, ze vsetky cakaju len na neho.....tam pomoze len lahostajnost inak takto bude odchadzat a prichadzat roky
Zo skúsenosti u blízkej známej: keď ju nedostal späť, išiel na ňu cez deti. Totálne nimi manipuloval, a trval na striedavke. Aj sa mu to podarilo.
Dnes trpí ona aj deti, a on ma pocit výhry.
Zo skúsenosti u blízkej známej: keď ju nedostal späť, išiel na ňu cez deti. Totálne nimi manipuloval, a trval na striedavke. Aj sa mu to podarilo.
Dnes trpí ona aj deti, a on ma pocit výhry.
@veklipo to ma mrzi, ja mam aspon ,,vyhodu,, , ze on ma o deti minimalny zaujem a este ked si opat niekoho najde, tak to bude este menej a pi jeho odchode mi krical, ze on by so striedavkou nikdy nesuhlasil a ze deti su len jeho komplikacia v dalsom zivote
Takito vzdy potrebuju niekoho pri sebe, koho mozu manipulovat. Ak milenka odisla , na chvilu skusi teba. Nic dobre necakaj. Zrazu dobry otec?? Hahaha....
Drz sa dalej a hlavne sa nenamotaj
@beata_k nie, nechce, nic take nepovedal a ja tiez netvrdim, ze by som sa mu hodila okolo krku, len sa pytam co ocakavat, ake hry to zase hra
@anonym_autor Urcite neuvazujes, ze ho prijmes? Lebo tvoj prisvok naznacuje nieco ine...
Mne na nom svojim sposobom stale zalezi, prezili sme spolu 11r, mame dve deti, novy dom, boli aj pekne chvile
@anonym_autor mozes ocakat dalsie ticho z jeho strany, ked najde dalsiu milenku...myslim to v najlepsom zmysle pre teba
@mirokub nie, nic take sa nestalo, praveze mam pocit, ze sa na mna ani poriadne nepozrie, ..hoci vela ludi , co ma dlhsie nevidelo a nevie co sa stalo, mi vravi ako som opeknela a ako ziarim (je pravda, ze dost makam na sebe a vyzeram inak).
A mne vrazil dyku do chrbta uz tou milenkou, lebo som si myslela , ze ho poznam, ze by to v zivote neutobil, no stalo sa
@anonym_autor Urcite neuvazujes, ze ho prijmes? Lebo tvoj prisvok naznacuje nieco ine...
Mne na nom svojim sposobom stale zalezi, prezili sme spolu 11r, mame dve deti, novy dom, boli aj pekne chvile
@beata_k ano, jedna polovica mojho ja by ho kopla a vyhodila a ta druha by ho priala spat,…ale ako pisem, on o navrate nepovedal ani slovo, skor si podla mna hlada dalsiu alebo pracuje este na tej, co ho odkopla
Co mozes ocakavat? Ak sa mu nepodari spracovat terajsiu milenku, kym najde dalsiu, tak bude k tebe aspon ciastocne mily … potom pride nova a znovu odide … stale dookola. Ked budu deti z domu … budes mat svoj vek a skonstatujes mladi v prdely, do duchodu daleko a mozno to omrzi jeho a poda ziadost o rozvod on, lebo nebude dovod na co ta udrziavat … na dom by som sa neviazala … skor si spocitala ake su moznosti a myslela par rokov dopredu
@anonym_autor otázka je, čo môžeš očakávať od seba. Čo to s tebou je že ti na takom človeku stále záleží. Pracuj na sebe. Prečitaj si niečo o závislých vzťahoch. Je niečo choré, nedoriešené, čo ťa núti vracať sa k nemu.
@anonym_autor https://blog.sme.sk/tomasmiklosko/spolocnost/to... neviem, čo poradiť... Jedoducho bude s tebou, kým mu to bude vyhovovať... Možno bude sem tam aj milý, ak zhodnotí, že sa mu to oplatí. Potom, keď už ťa nebude potrebovať, odíde.
@anonym_autor otázka je, čo môžeš očakávať od seba. Čo to s tebou je že ti na takom človeku stále záleží. Pracuj na sebe. Prečitaj si niečo o závislých vzťahoch. Je niečo choré, nedoriešené, čo ťa núti vracať sa k nemu.
@maya_hi ano, presne na to aj myslim :( ze on sa nezmeni, ale mozem pracovat na sebe a posunut sa dalej, aby ma to uz nebolelo
@anonym_autor ex bol ku mne mily len ked nemal "vztah" a ked nemal peniaze. Ked peniaze mal, mal "vztah" a bol neunosny. Ked som odolavala jeho psych. natlaku, tlacil na dceru, ked zacala odolavat ona, tryznil syna. Adetom tvrdi, ze sa nic take nestalo. Daj pozor, aby neznicil, pripadne nezmanipuloval deti. Mne je ex luto. Velmi som ho lubila.
@anonym_autor https://progresguru.cz/audioknihy/zavisle-vztah... ❤️
Napis mi spravu

Čo môžeš očakávať? To, že ak si nájde novú milenku, zase ho prestanete zaujímať.