icon

Náročná doba po rozchode

Včera o 12:04

Ahojte... chcela by som sa asi len posťažovať, ak mi to nepomôže tak sa už objednám asi k psychologičke.. Tí, ktorí máte potrebu rýpať a hľadať v druhých iba to zlé prosím preskočte túto debatu. Trápi ma to, že som už 2 roky po rozchode a najprv som si dala pauzu na spracovanie emócii, znovu som si vybudovala svoj život, pretože sme s ex žili v Maďarsku a ja som sa po rozchode vrátila potom späť domov, našla si tu v Bratislave prácu a žila si ďalej svoj život podľa seba. Našla som si aj nové kamarátky, všetko super. Jediná vec, ktorá ma trápi je to, že ja odvtedy stretávam hrozné typy mužov. Nemôžem si pomôcť ale moja posledná známosť, s ktorou som sa stretávala a to som aj znížila svoje nároky, hovorila som si, že nikto nie je dokonalý a to prehliadnem to prehliadnem a on mi začal baliť po 4 mesiacoch randenia moju kamarátku. Úprimne preplesk ako hrom, pretože ja som 7 rokov žila s mužom, pre ktorého som ja bola stred vesmíru a na iné sa pozrel ok, ja zas žiarlivá nejak nie som ale nikdy takéto niečo nerobil. Pred ním som ešte stretla muža, ktorý bol zadaný a to som zistila úplnou náhodou od známej a on sa tváril ako nič, že on je slobodný.. Ja normálne neverím vlastným očiam. Ak by ste sa pýtali, prečo sme sa sex rozišli, posledný rok to neklapalo a obaja sme sa zmenili a nejak sme sa zhodli, že bude lepšie ísť inou cestou ale všetko prebiehalo s rešpektom. Ja keď si ale predstavím ako sa ku mne počas vzťahu a na začiatku správal on, on robil všetko čo mi videl na očiach doslovne a keď vidím tieto omrvinky záujmu mne je do plaču..

Strana
z2
anonym_4b3963
Včera o 12:09

Toto je taka sebazničujúca ľútost, asi to až take super nebolo keď ten vzťah nevydržal. Taký spomienkový optimizmus

lentakyterapeut
Včera o 12:17

Neostava ti nic iba spokojne zit a cakat na osud.

oslo1
Včera o 12:53

Ja si este pamatam, akych mladych muzov som stretavala pred manzelom, dnes by som ani len na to prve rande nesla.
Nastav latku, maj vela aktivit a hobby, a ten pravy pride.

barka1
Včera o 12:57

Ja som intenzivne hladala 2 roky, než som našla partnera. A to som hladala v obmedzenych vodách normalnych chlapov 40+.
Neviem, co chceš riesit so psychologickou. Ta chlapov okolo teba "neopraví". Vyzera to tak, že lutujes rozchod, ked každého porovnávaš s ex. Ale pre nieco ste sa rozisli.
Skus prenastavit hlavu, brat vztahy tak, ako pridu, nemat hned velké plány. A vyzaruj oprimizmus. To, co vysielas, sa ti aj vracia.

anonym_bd34e0
Včera o 13:01

na toho čo balil tvoju kámošku by som sa určite vykašľala.
radšej sama ako stretávať takých baranov. čo má prísť - príde.

motylik2559
Včera o 13:13

@anonym_autor Ahoj a tychto poslednych "chlapov" si ako stretla, resp. ako si k nim prisla? Pozri, vobec sa tym netrap, neber to tak,ze silou mocou potrebujes vztah, lebo prave za to sa budu na teba lepit taketo individua😄 Uplne zvolni a co ma prist, pride, skor ci neskor. Normalne zi zivot ako doreraz a nechaj vsetkemu volny priebeh🙂

martinmmartin
Včera o 13:17

Si si ista ze si tie naroky znizila dostatocne ? Predsa len ubehlo vela casu odkedy si randila ako mlada....plus univers nikomu vztah presne podla jeho predstav nedlzi

januska12323
Včera o 13:33

Život je lotéria a nie každý nájde dokonalého partnera. Nemusíš sa kvôli tomu ľutovať, prežila si pekné roky a či boli posledné s partnerom alebo nájdeš niekoho na desiatky rokov to nikto nevie.

autor
Včera o 14:25
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj a tychto poslednych "chlapov" si ako stretla, resp. ako si k nim prisla? Pozri, vobec sa tym netrap, neber to tak,ze silou mocou potrebujes vztah, lebo prave za to sa budu na teba lepit taketo individua😄 Uplne zvolni a co ma prist, pride, skor ci neskor. Normalne zi zivot ako doreraz a nechaj vsetkemu volny priebeh🙂

@motylik2559 buď cez sociálne siete, ja dosť pridávam na instagram veci alebo vonku sme sa zakecali.

autor
Včera o 14:27
@martinmmartin

Si si ista ze si tie naroky znizila dostatocne ? Predsa len ubehlo vela casu odkedy si randila ako mlada....plus univers nikomu vztah presne podla jeho predstav nedlzi

@martinmmartin keby mam znizit este viac tak to fakt radsej ostanem sama ako by ma mal niekto tahat dole. Ja nepozeram ani na vyzor ale som vystudovana právnička, starám sa o seba myslím že dostatočne tak by som bola rada keby mám niekoho plus mínus primeraného. Nemusí mať ani vysokú školu ale nech máme podobné hodnoty a názory na podstatné veci.

anonym_9730d4
Včera o 15:58
@anonym_autor

@martinmmartin keby mam znizit este viac tak to fakt radsej ostanem sama ako by ma mal niekto tahat dole. Ja nepozeram ani na vyzor ale som vystudovana právnička, starám sa o seba myslím že dostatočne tak by som bola rada keby mám niekoho plus mínus primeraného. Nemusí mať ani vysokú školu ale nech máme podobné hodnoty a názory na podstatné veci.

@anonym_autor Takych muzov je vela, ktovie ako a kde hladas. V prirode to funguje, ze ktory samcek chce sex, tak sa predvadza co najviac. Najviac sa predvadzaju ti, co najmenej ponukaju z vlastnosti potrebnych na vztah a zivot.Otazka je, ci sa nechas zblbnut tym predvadzanim. 1.treba sa naucit rozoznavat pozlatko 2.aktivne hladaj, necakaj pasivne. ktory pako ta oslovi. Lebo potom budes vyberat iba z pakov. 3. partner vyssi stred je lepsi ako top, ktory nikdy nepride.

martinmmartin
Včera o 16:37
@anonym_autor

@motylik2559 buď cez sociálne siete, ja dosť pridávam na instagram veci alebo vonku sme sa zakecali.

@anonym_autor Novidis, mne ako normalnemu chlapovi zenska co furt nieco pridava na instagram je absolutne no go. Nech by vyzerala ako obrazok .

earlgrey
Včera o 16:41

Netlač na pílu, nepretrčaj sa na soc.sieťach a normalného muža stretneš.

autor
Včera o 16:51
@anonym_9730d4

@anonym_autor Takych muzov je vela, ktovie ako a kde hladas. V prirode to funguje, ze ktory samcek chce sex, tak sa predvadza co najviac. Najviac sa predvadzaju ti, co najmenej ponukaju z vlastnosti potrebnych na vztah a zivot.Otazka je, ci sa nechas zblbnut tym predvadzanim. 1.treba sa naucit rozoznavat pozlatko 2.aktivne hladaj, necakaj pasivne. ktory pako ta oslovi. Lebo potom budes vyberat iba z pakov. 3. partner vyssi stred je lepsi ako top, ktory nikdy nepride.

@anonym_9730d4 len kde mam hladat? A ako? Vela pracujem, v práci sú klienti a nechcem miešať prácu a súkromie, v práci som odborník. Inak chodím cvičiť a von do mesta s kamoskami, alebo do kaviarní. Proste to čo mám rada. Ale je rarita aby ma niekto len tak oslovil v realite. Stáva sa ale velmi málo

autor
Včera o 16:52
@anonym_9730d4

@anonym_9730d4 tak preco ak ma viete poucit tak kludne rada si precitam

anonym_9730d4
Včera o 17:04
@anonym_autor

@anonym_9730d4 tak preco ak ma viete poucit tak kludne rada si precitam

@anonym_autor "Ale je rarita aby ma niekto len tak oslovil v realite. Stáva sa ale velmi málo". Prva pricina. Cakas, kym ta niekto oslovi. A ako ma vediet, ze si volna? Mas to napisane na cele? Vytvor prilezitost, aby ta oslovil niekto, kto sa paci tebe. Spytaj sa na nieco, ako sa niekam dostat, kolko je hodin,... a zvysok by sa mal chytit uz ten dotycny. Aj zoznamka funguje, ale treba sa naucit citat profily a odfiltrovat sum.

autor
Včera o 17:04
@martinmmartin

@martinmmartin a uprimne hrozne sa cita ci som dala dole naroky. Neni problem najst zleho leniveho toxickeho muza ale to nie je ciel hry… to je nieco ako najst nevernu, neschopnu a lenivu zenu. Tiez ju nik nexhce

anonym_9730d4
Včera o 17:06

Tak daj nieco vseobecne o sebe. Vek, vyska, vzdelanie vieme a napis, koho k sebe hladas. Potom vieme posudit, ci su naroky akurat alebo prehnane.

anonym_9730d4
Včera o 17:11

Ludia sa zoznamuju v skole, v praci, v bydlisku, okruh kamaratov, na cestach, na zoznamke. Ak praca nie. Co takto skusit niekoho z okolia z mladosti, z okolia, zo skoly. Velakrat ked ste boli mladsi, tak ziadna iskra, dnes to moze byt ine. Pokracovat, kamosi, cestovanie (skus vlak, spolujazdu a dat sa s ludmi do reci). Fitko za mna nie. Ak teda nie je vysokoskolske. To ze niekto cvici, nemusi znamenat, ze ma aj nieco v hlave.

autor
Včera o 17:17
@anonym_9730d4

Tak daj nieco vseobecne o sebe. Vek, vyska, vzdelanie vieme a napis, koho k sebe hladas. Potom vieme posudit, ci su naroky akurat alebo prehnane.

@anonym_9730d4 mám 27, som vystudovana pravnička, bývam sama, mám vlastné auto, 167 cm, 54 kg. Postavu mam chudsiu a vysportovanu. Staram sa o seba. Hladam idealne niekoho starsieho o troska, nemusi mat vs a je mi v podstate jedno co robi ale aby sme si rozumeli. Niekoho kto nebude utekat pred problemami, bude sa o mna zaujimat, bude verny, rodinne zalozeny, aby nebol lakomý a aby bol spolocensky, neobsedim doma😃 nech sa nehadame o peniaze a rozmysla stylom nase a nie moje, ja ja ja… ideal aby sme si rozumeli aj v sexe 🙂 ale to je bonus.

anonym_9730d4
Včera o 17:27
@anonym_autor

@anonym_9730d4 mám 27, som vystudovana pravnička, bývam sama, mám vlastné auto, 167 cm, 54 kg. Postavu mam chudsiu a vysportovanu. Staram sa o seba. Hladam idealne niekoho starsieho o troska, nemusi mat vs a je mi v podstate jedno co robi ale aby sme si rozumeli. Niekoho kto nebude utekat pred problemami, bude sa o mna zaujimat, bude verny, rodinne zalozeny, aby nebol lakomý a aby bol spolocensky, neobsedim doma😃 nech sa nehadame o peniaze a rozmysla stylom nase a nie moje, ja ja ja… ideal aby sme si rozumeli aj v sexe 🙂 ale to je bonus.

@anonym_autor znie to rozumne. Takto to daj na zoznamku, pridaj, ze hladas vzdelaneho, pracoviteho, sportoveho a rodinne zalozeneho, min. vysku a ides. Rande, pripadne chvilu pisat a pomaly vytiahnut aspon ciastocne nazory, spravanie, historiu vztahov, rodinne vztahy ...
Plus plati pravidlo. To co na prvy pohlad vyzera super, nemusi byt super. Kazdy prehana. To co sa ti nemusi pacit na prvy pohlad, nemusi byt zle na druhy pohlad.

autor
Včera o 17:35
@anonym_9730d4

@anonym_autor znie to rozumne. Takto to daj na zoznamku, pridaj, ze hladas vzdelaneho, pracoviteho, sportoveho a rodinne zalozeneho, min. vysku a ides. Rande, pripadne chvilu pisat a pomaly vytiahnut aspon ciastocne nazory, spravanie, historiu vztahov, rodinne vztahy ...
Plus plati pravidlo. To co na prvy pohlad vyzera super, nemusi byt super. Kazdy prehana. To co sa ti nemusi pacit na prvy pohlad, nemusi byt zle na druhy pohlad.

@anonym_9730d4 voci zoznamkam mam celkom predsudky😃 uvazovala som nad nimi, len troska sa bojim muzov co mi budu ponukat sex, alebo nebudu mat spracovane vztahy a podobne. A neviem ani ktoru zoznamku skusit cize ak mate skusenosti sem s nimi🙂) ja som celkom hakliva na to keď niekto povie ze mam znizit naroky, pretoze ja zlavim z výzoru, viem urobiť ústupky ale odtial potial

anonym_9730d4
Včera o 17:41
@anonym_autor

@anonym_9730d4 voci zoznamkam mam celkom predsudky😃 uvazovala som nad nimi, len troska sa bojim muzov co mi budu ponukat sex, alebo nebudu mat spracovane vztahy a podobne. A neviem ani ktoru zoznamku skusit cize ak mate skusenosti sem s nimi🙂) ja som celkom hakliva na to keď niekto povie ze mam znizit naroky, pretoze ja zlavim z výzoru, viem urobiť ústupky ale odtial potial

@anonym_autor Znizit naroky sa maju, ak su privelke, nie ak su normalne a odpovedajuce. Ked baba 155 cm s 20kg nadvahy a ucnovkou chce iba niekoho s 190 cm, bohaty podnikatel s dvomi VS a ona nechce pracovat, tak to su prehnane naroky.
Zoznamky konkretne nepoviem. Ale podla skusenosti. Nepisat dlhsie ako mesiac bez stretka. Idealne stretko do 2-3 tyzdnov. Inak to vysumi do stratena a iba stracate cas. Alebo si mozte pisanim rozumiet, stretnete sa a uvidis, ze ma divne reakcie, komunikacia sa zasekava, nesedite si zoci voci a mesiac, ci tri zabite a zacinas zase od nuly. Zoznamky su v pohode, nadavaju na iba ti, co si myslia, ze je to ako shopping mall Temu a za 3 dni si najdu a vyberu svojho Kena co sedi 100% kriteriam. Pritom su casto prave ti dotycni niecim divni. Narokmi,...

autor
Včera o 17:51
@anonym_9730d4

@anonym_autor Znizit naroky sa maju, ak su privelke, nie ak su normalne a odpovedajuce. Ked baba 155 cm s 20kg nadvahy a ucnovkou chce iba niekoho s 190 cm, bohaty podnikatel s dvomi VS a ona nechce pracovat, tak to su prehnane naroky.
Zoznamky konkretne nepoviem. Ale podla skusenosti. Nepisat dlhsie ako mesiac bez stretka. Idealne stretko do 2-3 tyzdnov. Inak to vysumi do stratena a iba stracate cas. Alebo si mozte pisanim rozumiet, stretnete sa a uvidis, ze ma divne reakcie, komunikacia sa zasekava, nesedite si zoci voci a mesiac, ci tri zabite a zacinas zase od nuly. Zoznamky su v pohode, nadavaju na iba ti, co si myslia, ze je to ako shopping mall Temu a za 3 dni si najdu a vyberu svojho Kena co sedi 100% kriteriam. Pritom su casto prave ti dotycni niecim divni. Narokmi,...

@anonym_9730d4 nieee to nie je moj pripad, viem si zarobit sama, aj sa postarat len nechcem nikomu robit maminu alebo aby ma tahal dole aj take som spoznala

anonym_ab71bd
Včera o 22:06
@martinmmartin

@martinmmartin a mozno presne to je problem,ze znizila naroky a dostalo sa jej zadaneho klamara,alebo trula,co popri nej balil jej vlastnu kamaratku.Presne toto,su tie znizene naroky.Hadam pri vysokych narokoch,si clovek nenajde idiota,plati aj pre muzov.

martinmmartin
Včera o 22:08
@anonym_ab71bd

@martinmmartin a mozno presne to je problem,ze znizila naroky a dostalo sa jej zadaneho klamara,alebo trula,co popri nej balil jej vlastnu kamaratku.Presne toto,su tie znizene naroky.Hadam pri vysokych narokoch,si clovek nenajde idiota,plati aj pre muzov.

@anonym_ab71bd no alebo ta kamoska ma nieco co autorka nema..... Ak by bola take terno tak nikto nebude balit neterno.....ani blbec

autor
Včera o 22:12
@martinmmartin

@anonym_ab71bd no alebo ta kamoska ma nieco co autorka nema..... Ak by bola take terno tak nikto nebude balit neterno.....ani blbec

@martinmmartin on tu kamosku balil z trucu lebo mi “vracal” nieco a v tejto forme ale to je jedno. Je to blb proste toto sa nerobi. A k tomu ze kto co bali, popravde, vsimla som si ze muzi vacsinou najviac balia totalny priemer😃

anonym_ab71bd
Včera o 22:13
@martinmmartin

@martinmmartin vzdy tu bude niekto,co ma nieco,co ona nie,co ja nie,co ty nie.To neznamena,ze sa budeme chovat jak nepricetni a popri tom uz liezt na ineho jedinca a este pred ocami jej vlastnymi.To napoveda len jedine,ak by nebola poruke kamaratka,casom by bola poruke kolegine,znama,ina znama,sestra,sesternica atd.Ak nebola pre neho terno,ok,je to normalna vec,tak idem dalej,nevydalo,nie si to,co hladam.Ale nebudem pred tebou balit tvojho kamosa.Ved rozmyslaj aj troska

autor
Včera o 22:15
@anonym_ab71bd

@martinmmartin vzdy tu bude niekto,co ma nieco,co ona nie,co ja nie,co ty nie.To neznamena,ze sa budeme chovat jak nepricetni a popri tom uz liezt na ineho jedinca a este pred ocami jej vlastnymi.To napoveda len jedine,ak by nebola poruke kamaratka,casom by bola poruke kolegine,znama,ina znama,sestra,sesternica atd.Ak nebola pre neho terno,ok,je to normalna vec,tak idem dalej,nevydalo,nie si to,co hladam.Ale nebudem pred tebou balit tvojho kamosa.Ved rozmyslaj aj troska

@anonym_ab71bd tak suhlasim. Miesto toho aby to ukončil medzi nami, on sa ma drzak ako kliest a este ma po tom vsetkom prosil o sancu dalsiu. Musela by som byt padnuta na hlavu. Proste bud o niekoho zaujem mas a spravas sa tak alebo nie a ides dalej. Zas svet sa mi nezruti.

autor
Včera o 22:19
@martinmmartin

@martinmmartin a este ked sa bavime kto je ake terno, ja mam napadnikov, ale vacsina je ze: starsi bohaty zenaty co pre mna nepripada do uvahy alebo mi je totalne nesympaticky ze sa mi hnusi v niecom, chemia nula bodov ale urobil by pre mna nemozne, alebo su pre mna totalne nevyhovujuci a zas taka zufala niesom ze by som zobrala prveho ktory mi napise😃✌🏻

Strana
z2