Našla si iného
Zdravím.. našla si iného, vymenila má a ja som prestal existovať..ako keby som / sme nidky ani neboli.
Ničí ma že som úplne cudzí človek.. že s ním robí tie isté veci čo somnou, že sa pri ňom usmieva a nevie ani ako sa volám ..Ako dokáže človek byť s niekým a o mesiac s niekým iným ?
Prosím poraďte ako sa s tým vyrovnať a preniesť sa cez to .. mňa moje myšlienky ničia.
Ďakujem za rady a pod.
Nefungovalo vam to, rozhodla sa, ze vas vztah uz nebude udrziavat. Na co je vztah, ktory nefunguje? Na vztah treba dvoch, ktori ho chcu, len jeden co chce nestaci.
A ano, robi s nim to co robila s tebou, kym ste boli spolu. Aj ty to budes robit s inou, ked nejaku stretnes. Ona je minulost, ty sa divaj do buducnosti.
Predstav si ju ako tlačí na záchode. Niekedy to pomáha.
Minule si pisal nieco na styl ze to bolo tvojou vinou. Nenapisal si co sa stalo. Ked nieco co ju velmi zranilo a sklamalo, to sa ta zena lahko odpoji vies.
Ja som urobila manželovi dokonca niečo podobne a to po 13 rokoch. Dôvod ? Dlhodobo nefunkčný vzťah po všetkých stránkach bez jeho ochoty niečo zmeniť.
@anathol tiež som si partnera našla raz rýchlo po rozchode. Ale to nebolo že láska obrovská a zrazu koniec a na druhý deň som niekoho mala. To bolo veľmi dlhodobé fungovanie s človekom ktorý mi už v čase rozchodu bol úplne cudzí a po tom všetkom mi to už bolo jedno. Takže milovať ťa mohla ale možno už dávnejšie prestala
Úplne normálne. Niektorí to vedia ťahať aj s dvomi luďmi naraz, nie len hneď po sebe 😃
vypočuj si Olivia Rodrigo: deja vu a traitor
text je oslobudzujúci a hudba príjemná

@anathol tak ta asi skutočne nemilovala ak to dokázala... musíš si nájsť niečo co ta bude baviť napĺňať. chodiť von s kamošmi, čítať dobrú knihu, ísť cvičiť, prechádzky. A snažiť sa nemyslieť na to . 🙂 Uvidíš za nejaký čas presne budeš mat aj ty už inú a zabudneš na ňu