icon

Návrat k bývalému partnerovi

17. júl 2025

Pýtam sa či vám to vyšlo , po akej dobe ste sa vrátili k sebe a či sa to vôbec dá opraviť keď ste počas toho ako ste neboli spolu mali aj iných partnerov ? Dá sa to ešte ? aj po niekolkych rokoch ?

Strana
z2
anonym_c11e5f
17. júl 2025

@anonym_autor NIKDY

anonym_cafb2d
17. júl 2025

@anonym_autor nie a nikdy by som to neurobila... tyranie fyzicke ci psychicke, dokonca aj sexualne napadnutia

anonym_f228bb
17. júl 2025

@anonym_autor vrátila som sa pri dvoch a ľutujem, je to len strata času. Ľudia sa nemenia..

autor
17. júl 2025
@anonym_f228bb

@anonym_autor vrátila som sa pri dvoch a ľutujem, je to len strata času. Ľudia sa nemenia..

@anonym_f228bb ak ti to nevadí môžeš povedať svoj príbeh aspon približne alebo zmen niečo ak chceš byť anonymne . Vo mne sa to láme neviem či mám na to pristúpiť . v minulosti sme boli úplne iný.

autor
17. júl 2025
@anonym_cafb2d

@anonym_autor nie a nikdy by som to neurobila... tyranie fyzicke ci psychicke, dokonca aj sexualne napadnutia

@anonym_cafb2d to ma mrzí to chápem , to by som sa nevrátila ani ja :( dúfam že teraz máš všetko vporiadku ♥

anonym_d8d5e8
17. júl 2025

@anonym_autor áno vrátila a ľutujem že som s ním iba strácala čas, nasľuboval všetko ale keď som sa vrátila, všetko bolo po starom.

anonym_76531f
17. júl 2025

Áno. Rozišli sme sa, kvôli mne. Napriek tomu, že bol ako partner fajn, nastalo obdobie povinnosti, kedy si ma nevšímal. Cítila som sa ako vzduch doma, keďže sme spolu žili. Začala som sa stretávať s niekým iným. Prišiel na to, keďže bol byt môj, odisiel. Hneď na druhý deň sme sa stretli, s plačom som ho prosila aby mi odpustil. Začali sme sa stretávať, vsetko akokeby odznova. Všetci vedeli, že sme rozideni, čiže na tajnasa. Mesiac sme sa stretávali, veľmi sa snažil, chcel ma naspäť. Začal mi hovoriť ako ma chcel požiadať o ruku na dovolenke ktorú sme kvôli rozchodu zrušili. Ako keby ma chcel psychicky vytrestat, vedel ako veľmi po tom túžim, že chcem byt jeho žena. Po mesiaci sme sa dali znovu oficiálne dokopy, prišiel naspäť, ale celý ten mesiac som váhala a naozaj som bola naklonená k tomu, že to proste nechcem… no nechala som sa, sľúbil že sa posunieme ďalej. Do mesiaca sme mali naplánovanú svadbu s termínom o rok, ktorý on vybral, do dvoch mesiacov kúpil byt, väčší, pre nás, po akom sme túžili… o ďalší mesiac prišiel domov s tým, že odchadza, lebo necíti že chce byt so mnou… keby sme to ukončili hneď, mohla som predísť extrémnej bolesti, ktorá nakoniec prišla, nakoľko sa mi vsetko zrútilo, vzhľadom na naplánované veci, vysnívaný život. Nevracaj sa. Dôvera je naštrbená, už nikdy to nebude ako predtým. Kamoska sa taktiež vrátila, lebo ani jeden z nich nezvládal tu bolesť. Zalepili si oči s tým, že teraz nevie ako mu ma povedať, že chce odísť…

123profil321
17. júl 2025
@anonym_c11e5f

@anonym_autor NIKDY

Nie, nevrátila by som sa k ex. Svojím spôsobom ho mám rada, aj keď je to blbec, ale v podstate cítim len ľútosť. Ľudia sa nemenia, len na chvíľu dávajú masky. A čo sa raz rozpadlo, už nikdy nebude ako predtým. Sprav čiaru a pokračuj ďalej. Poznám možno dve výnimky, ale podstatné sú aj okolnosti... A viem, že tie moje vravia rozhodne NIE.

autor
17. júl 2025
@anonym_76531f

Áno. Rozišli sme sa, kvôli mne. Napriek tomu, že bol ako partner fajn, nastalo obdobie povinnosti, kedy si ma nevšímal. Cítila som sa ako vzduch doma, keďže sme spolu žili. Začala som sa stretávať s niekým iným. Prišiel na to, keďže bol byt môj, odisiel. Hneď na druhý deň sme sa stretli, s plačom som ho prosila aby mi odpustil. Začali sme sa stretávať, vsetko akokeby odznova. Všetci vedeli, že sme rozideni, čiže na tajnasa. Mesiac sme sa stretávali, veľmi sa snažil, chcel ma naspäť. Začal mi hovoriť ako ma chcel požiadať o ruku na dovolenke ktorú sme kvôli rozchodu zrušili. Ako keby ma chcel psychicky vytrestat, vedel ako veľmi po tom túžim, že chcem byt jeho žena. Po mesiaci sme sa dali znovu oficiálne dokopy, prišiel naspäť, ale celý ten mesiac som váhala a naozaj som bola naklonená k tomu, že to proste nechcem… no nechala som sa, sľúbil že sa posunieme ďalej. Do mesiaca sme mali naplánovanú svadbu s termínom o rok, ktorý on vybral, do dvoch mesiacov kúpil byt, väčší, pre nás, po akom sme túžili… o ďalší mesiac prišiel domov s tým, že odchadza, lebo necíti že chce byt so mnou… keby sme to ukončili hneď, mohla som predísť extrémnej bolesti, ktorá nakoniec prišla, nakoľko sa mi vsetko zrútilo, vzhľadom na naplánované veci, vysnívaný život. Nevracaj sa. Dôvera je naštrbená, už nikdy to nebude ako predtým. Kamoska sa taktiež vrátila, lebo ani jeden z nich nezvládal tu bolesť. Zalepili si oči s tým, že teraz nevie ako mu ma povedať, že chce odísť…

@anonym_76531f Ďakujem ♥ za tvoju skúsenosť , mrzí ma ako to dopadlo ..

kikusenka1
17. júl 2025

Nevrátila. Načo aj. Keď raz poviem ze je koniec ani zďaleka to nevystihuje ake je to definitívne.

anonym_f228bb
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_f228bb ak ti to nevadí môžeš povedať svoj príbeh aspon približne alebo zmen niečo ak chceš byť anonymne . Vo mne sa to láme neviem či mám na to pristúpiť . v minulosti sme boli úplne iný.

@anonym_autor jeden má podvádzal.. uverila som, že sa to stalo len raz, tak som odpustila, urobil to znova a viackrat. Ten druhý nemal voči mne žiadny rešpekt, stále ma všade a pred všetkými ponižoval, urážal, manipuloval so mnou, zakazoval, robil mi naprieky a žiarlivostné scény.. ledva som vedela odísť z takého vzahu a za pár mesiacov som bola naspäť, lebo vlastne on sa tak správal "z lásky a zo strachu, že môže o mňa prísť".. nikdy, ale nikdy sa neponižuj pred mužom, keď ti raz ublíži! 🙏🏻

subartic
18. júl 2025

áno , vrátila a neľutujem zatiaľ .

arianna25
18. júl 2025

Bolo to ešte horšie ako pred rozchodom.

moonlight1210
18. júl 2025

Zmenili ste sa, alebo si len myslis, ze ste sa zmenili?
Nie je to len silna nostalgia za peknymi okamihmi a neschopnost definitivne pustit byvaleho zo zivota?

Zmizol dovod rozchodu, alebo trva, len dufas, ze ho tentoraz prekonate?

Ak plati nieco z vyssie uvedeneho, narazite znova na tie iste problemy, a tak isto vas zase raz zomelu.
Akurat, ze to bude hra na Kto prvy.

Kto prvy tentoraz odide - skusenost uz totiz mate, uz ste ten prvy rozchodovy krok raz urobili, uz to nebude tazke.
Ten, co prvy odide, sa bude citit lahky a spokojny, lebo bude mat jasno, co tentoraz chce. Bude to mat vnutorne vyriesene a vysporiadane.
Ten, co ostane, sa bude este trapit viac, nez sa trapil ten prvy raz.

Takze ak si si nie ista, ci povodny problem je prec (alebo sa dokonca chces vratit, aby ste povodny problem skusili tentoraz napravit, teda este raz spolu riesit), tak do toho nechod.

anonym_bf80fc
18. júl 2025

@anonym_autor nie, lebo človek sa nezmení. Keď podviedol raz, podvedie znova, keď udrel raz, udrie znova... proste 2x do tej istej rieky nevstupis

torysheer
18. júl 2025

@anonym_autor vrátila som sa. Odišla som od neho ja, ale stále sme sa nevedeli od seba odpútať, písali sme si, stretávali sa....a áno,v tom období sa každý z nás pokúsil nadviazať nový vzťah...no zistili sme že patríme ku sebe a teraz je to lepšie ako kedykoľvek predtým, veľa sme si uvedomili, veľa vecí zmenili. Táto,,kríza" bola siedmy rok, teraz sme spolu jedenásty rok.

ibrunova
18. júl 2025

Možno by bolo fajn spomenúť dôvod rozchodu

motylik2559
18. júl 2025

Ahoj autorka, nevratila by som sa ku ex, ani k jednemu. Ale bolo by fajn, kebyze objasnis, co bolo dovodom vasho rozchodu🤷‍♀️ Lebo sice ti napiseme nie nevratili/mozno niektore aj ano vratili, ale co mas z toho? potom podla poctu odpovedi ano/nie sa rozhodnes, ktore prevlada tak budes konat? Ved napis dovod preco ste sa rozisli a bez priklasenia (lebo teraz, ked vahas, tak ta to urcite taha si veci skraslovat) a my sa ti relevantnejsie vyjadrime, ci by sme sa k takemu cloveku vratili alebo nie, ale pre svoje dobro, aby aj odpovede boli neskreslene nic nezahmlievaj.

anonym_c72268
18. júl 2025

Áno, dali sme sa znova do kopy, vzali sme sa druhy krát.

veltraud
18. júl 2025

My sme spolu chodili par mesiacov, este ako mladatka. Potom som sa s nim rozisla, lebo mi prisiel ako decko. Po asi dvoch, troch rokoch sme sa dali dokopy a sme spolu skoro dvadsat. Uz pomaly dospieva 🙂.

falbala132
18. júl 2025

velmi zalezi od okolnosti za akych ste sa rozisli, kolko casu medzitym preslo, ako ste medzitym "dozreli"...
"verím" na teketo navraty.. a poznam aj 2 pary, kde sa 2x s odstupomom rokov opat zosobasili.

sevrin
18. júl 2025

Mal som viacero vzťahov, ale u mňa vždy na prvom mieste bola a je moja ex spred 13 rokov. Neviem či by som sa k nej vrátil, 13 rokov je dlhá doba a obaja sme už niekde úplne inde. Ktovie, aké by to bolo, keby sme sa teraz stretli. Nad ostatnými som nikdy neuvažoval, že by som sa vrátil.

torysheer
18. júl 2025

@anonym_autor inak moja babka s dedom sa rozviedli, babka bývala s nami, a dedo jej po mne posielal kytice (to som mala asi 5rokov). Nakoniec sa tajne bez vedomia detí zase vzali a boli spolu až do smrti. Keď babka zomierala dedo ju držal za ruku a on zomrel tri mesiace po nej.

mischy00
18. júl 2025

Poznám pripad, ze sa rozviedli a o 3 roky sa zas dali dokopy. Uz sa síce nevzali ale fungujú doteraz.
Asi záleží na dôvode, ak to bolo dlhodobo nefunkčné, nie, nevrátila by som sa. Ono ci chceme ci nie, uz nikdy to nebude čistý stôl. A hrubé čiary a podobne. Neviem či by som chcela a mala chuť dat toľko novej energie do obnovy niečoho, co skončilo.

ronie338
18. júl 2025

Spravila som to raz a už by som to nespravila. Nezmenil sa, ja som dospela a chcela iné veci ako on. A on by mi och splnil len preto, aby bola šťastná jeho babka. Nie preto ze by ich chcel. Bol dôvod prečo sme šli od seba a pri druhom sa len potvrdil.

anonym_62b814
18. júl 2025

Ja akurat uvazujem, ci ostat, ci ist dalej. Moc to boli. Hlava vie, ze najlepsi by bol koniec len to sproste srdce.. lepime to, lepime, lebo mame male babo ale ked on vzdy to polepene este viac pokazi. A to u nas nebola nevera, ziadne extra dovody. Len sme neustali ten tlak. Viem ale, ze ak poviem definitivne zbohom tak uz nikdy nam nedam sancu 😪 preto to natahujem a cakam zazrak

domkakvet
18. júl 2025

@anonym_autor dovod rozchodu bol aky?

alienkami
18. júl 2025
@anonym_62b814

Ja akurat uvazujem, ci ostat, ci ist dalej. Moc to boli. Hlava vie, ze najlepsi by bol koniec len to sproste srdce.. lepime to, lepime, lebo mame male babo ale ked on vzdy to polepene este viac pokazi. A to u nas nebola nevera, ziadne extra dovody. Len sme neustali ten tlak. Viem ale, ze ak poviem definitivne zbohom tak uz nikdy nam nedam sancu 😪 preto to natahujem a cakam zazrak

@anonym_62b814 ešte môžete skúsiť párovú terapiu. Možno by vám pohľad nestranného človeka pomohol pohnúť sa z miesta (či už spolu alebo každý zvlášť)

maxalla
18. júl 2025

Ja sa nikdy nerozchadzam len tak, pre nepodstatne blbosti. Ak som s niekym vztah ukoncila, malo to svoj dovod. Zivot prinasa rozne situacie, no ak ten hlavny dovod nepominul, tak by som nad tym ani neuvazovala

efka77
18. júl 2025
@anonym_62b814

@anonym_62b814 znie to ako smútok a trauma. Tipujem ze ste nezvladli ako partneri narodenie dietata. Kazdy ma ine ocakavania, druhemu je smutno z toho ze partner neriesi jeho pocity a predstavy. Toto sa stava skoro vzdy po narodeni dietata. Ak je partner fajn ,len to "akosi neklape" v trojici - stale to stoji za to ist do boja a vyskusat parovu terapiu. Ak citis ze ti na nom zalezi a nesklamal ta v najpodstatnejsich veciach skuste to.

Strana
z2