icon

Názor na zoznamky: Diskusia o online zoznamovaní

16. mar 2024
janka_23
16. mar 2024

Za mňa už nie, strata času pretože je to ako hľadanie ihly v kope sena. Ale koho to baví a ma čas nech skúsi. Akurát treba dobre vyberať pretože väčšina chce iba sex, je tam kopa zadaných ktorí hľadajú pobavenie a plno zufalcov, ktorí sú registrovaní na každej zoznamke.

zmrzlinka2021
16. mar 2024

Žiaľ dnes o uchylakoch

harrisson
16. mar 2024

Dobra vec

gelifil
16. mar 2024

tak kde sa zoznamit?

vyrovnanaosoba
16. mar 2024

Podla toho, čo od toho očakávate

meluela
16. mar 2024

Ak si tam aj ty, tak bud si podivin alebo si fajn clovek a pravdepodobne sa tam najde aj par dalsich fajn ludi. Akurat teda treba prejst kopou balastu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
janica_
16. mar 2024

Vedla mojho nazoru kazdy den zaspavam a nas maly spolocny nazor spi pri nas, dalsi nazor na ceste. Staci? 😆

nikolca
16. mar 2024

Za mna nie su tam zufalci a mne jeden stale vypisoval napisala som mu že mi je nesympaticky že nemam zaujem a on mi odpisal tak sa pojeb ďalši mi pisal o 10 rokov mladši odomna odpisala som mu že ja hladam niekoho staršieho a on mi odpisal tak sa poser a hladaj ďalej

domkakvet
16. mar 2024

Su tam sami zufalci a kto tam nie je zufalec, tak je to vynimka.

dominikamacakova
16. mar 2024

Chlapi čo chcú iba sex a slobodné mamičky 😀

kristiii
16. mar 2024

S pár chlapmi zo zoznamiek som sa kedysi stretla, s niektorými aj viackrát a neboli to žiadni úchyláci (aj takí sa tam samozrejme našli, možno aj v prevahe, ale tých som blokovala), ale teda ani s jedným nevydalo. Skôr preferujem zoznámenia v reálnom živote.

zuzanazu85
16. mar 2024

Za mňa áno,aj keď mám tiež zle skúsenosti. Pokým sa človek s niekým svojim spriazneným nezrazí rovno dakde v obchode pri kúpe pečiva, musí využiť všetky možnosti ,keď nechce ostať sám😊. (Dakedy je problém aj práca-domov,domov -práca, zaužívaný spôsob žitia, stereotyp), čiže zoznamky sú ten naj spôsob zoznamovania sa, spoznávania a veru, nikdy nič nevyjde na prvý krát,ani na druhý, tretí,len netreba strácať nádej. Nikdy nik nevie,ako si to osud zariadil-iba ty sám/sama.

lenkavrananova
Autor odpoveď zmazal
kosican1
Odpoveď bola odstránená
lenkavrananova
Autor odpoveď zmazal
lenkavrananova
Autor odpoveď zmazal
ronie338
18. mar 2024

Ja mam vzťah zo zoznamky 4 roky a mame spolu syna a plánujeme svadbu. Ale napríklad sme zistili ze sme sa roky míňali, mame strašnú kopu spoločných známych a so sesternicou chodil na tu istú školu v rovnakom ročníku. Smejeme sa na tom doteraz. Ze nám bolo súdené stretnúť sa až teraz a nie pred 15timi rokmi

sbear
18. sep 2024

@nikolca 🙂

sbear
18. sep 2024

A ktore zoznamky odporucate? Tiez nemam cas. Som 40+. V realnom zivote ziadna sanca. Som ten typ zeny, aku chlap velmi nechce v zivote. Ale zase nemam uz take vysoke naroky ako v 20+. Vlastne moj narok je uz len harmonicky dlhotvajuci vztah, nech neje maso u mna doma, nefajci a nie je alkoholik. Fajcit moze len nejake vodne fajky, lepsie ako ine zavislosti. Nejaka pritazlivost z oboch stran.