Názor na zoznamky: Diskusia o online zoznamovaní
Žiaľ dnes o uchylakoch
Dobra vec
tak kde sa zoznamit?
Podla toho, čo od toho očakávate
Ak si tam aj ty, tak bud si podivin alebo si fajn clovek a pravdepodobne sa tam najde aj par dalsich fajn ludi. Akurat teda treba prejst kopou balastu.
Vedla mojho nazoru kazdy den zaspavam a nas maly spolocny nazor spi pri nas, dalsi nazor na ceste. Staci? 😆
Za mna nie su tam zufalci a mne jeden stale vypisoval napisala som mu že mi je nesympaticky že nemam zaujem a on mi odpisal tak sa pojeb ďalši mi pisal o 10 rokov mladši odomna odpisala som mu že ja hladam niekoho staršieho a on mi odpisal tak sa poser a hladaj ďalej
Su tam sami zufalci a kto tam nie je zufalec, tak je to vynimka.
Chlapi čo chcú iba sex a slobodné mamičky 😀
S pár chlapmi zo zoznamiek som sa kedysi stretla, s niektorými aj viackrát a neboli to žiadni úchyláci (aj takí sa tam samozrejme našli, možno aj v prevahe, ale tých som blokovala), ale teda ani s jedným nevydalo. Skôr preferujem zoznámenia v reálnom živote.
Za mňa áno,aj keď mám tiež zle skúsenosti. Pokým sa človek s niekým svojim spriazneným nezrazí rovno dakde v obchode pri kúpe pečiva, musí využiť všetky možnosti ,keď nechce ostať sám😊. (Dakedy je problém aj práca-domov,domov -práca, zaužívaný spôsob žitia, stereotyp), čiže zoznamky sú ten naj spôsob zoznamovania sa, spoznávania a veru, nikdy nič nevyjde na prvý krát,ani na druhý, tretí,len netreba strácať nádej. Nikdy nik nevie,ako si to osud zariadil-iba ty sám/sama.
Ja mam vzťah zo zoznamky 4 roky a mame spolu syna a plánujeme svadbu. Ale napríklad sme zistili ze sme sa roky míňali, mame strašnú kopu spoločných známych a so sesternicou chodil na tu istú školu v rovnakom ročníku. Smejeme sa na tom doteraz. Ze nám bolo súdené stretnúť sa až teraz a nie pred 15timi rokmi
A ktore zoznamky odporucate? Tiez nemam cas. Som 40+. V realnom zivote ziadna sanca. Som ten typ zeny, aku chlap velmi nechce v zivote. Ale zase nemam uz take vysoke naroky ako v 20+. Vlastne moj narok je uz len harmonicky dlhotvajuci vztah, nech neje maso u mna doma, nefajci a nie je alkoholik. Fajcit moze len nejake vodne fajky, lepsie ako ine zavislosti. Nejaka pritazlivost z oboch stran.

Za mňa už nie, strata času pretože je to ako hľadanie ihly v kope sena. Ale koho to baví a ma čas nech skúsi. Akurát treba dobre vyberať pretože väčšina chce iba sex, je tam kopa zadaných ktorí hľadajú pobavenie a plno zufalcov, ktorí sú registrovaní na každej zoznamke.