Nečakaný odchod manžela od nás
Ahojte len sa chcem spytat,je tu nejaka cerstva vdova z detmi, skolkarmi,ako to zvladate, ten nahly pocit samoty a takej bezmocnosti,snad casom bude lepsie....
@lenocka8894 jasne rada
@smutnamama1981
@lenocka8894
úprimnú sústrasť😢🙏
@mariaveronikag dakujem
@mariaveronikag 🖤🖤🖤
@smutnamama1981 a co sa stalo?Ja som vdova uz 16 rokov,tiez boli deti male,poviem ti bolo to ťažké,sama na vsetko,dnes su uz dospelé...moj manzel bol chorý mal rakovinu😢
je mi to veľmi ľúto😢 úprimnú sústrasť.😢 Musíš ísť dalej aj s detmi nech je to akokoľvek ťažké. Máš dalej pre koho žiť. Veľa síl. Ak sa môžem opýtať koľko mal manžel rokov.
Uprimnu sústrasť. Moja mamka ostala so 4 detmi sama ❤️❤️❤️ Držte sa, moju mamku sme vraj my ako deti hnali do života 🥺
Ahoj, kludne aj mne mozes napisat, manzel zomrel v marci tohto roku, syn mal vtedy len 3 roky.
Kludne napis.
Uprimnu sustrast
Úprimnú sústrasť. Neviem si to ani predstaviť. Želám veľa síl. Čo bolo nedávno v správach ked zomrel 39 ročný otec 2 detí. Som ho poznala,celú tú peknú rodinku. Tak mi je z toho celého smutno😔. Modlím sa za vás 🙏
@chiccco ďakujem takisto rakovina,mal 49 rokov
@smutnamama1981 neviem cicpoznas autorku vola sa veronika hurdova. je z ceska. manzel jej zomrel nahle. spadol v praci ked cistil okna budovy. v tej dobe mala.ona dve male deticky a tretie v brusku... napisala po tejto skusenosti knihu moje mila smrti. mozno by ti to nieco dalo. plus prakticky existuje organizacia jedenrodic.sk ktora podporuje rodiny s jednym rodicom. nehanbi sa poziadat o pomoc. a pripadne aj organizacia plamienok pomaha detom co prisli aj o rodica. robi pre ne tabory napriklad.uprimnu sustrast. myslim na teba
@juliet86 dakujem
@smutnamama1981 och jej mladý človek život mal pred sebou .Je mi to ľúto😢Drž sa aj s deťmi. Budeš to mať ťažké ma TI kto pomôcť z rodiny. A deti majú koľko rokov.
@smutnamama1981 úprimnú sústrasť 😒
@dilino ano este vcelku mlady bol,nie nema nam kto pomoct z rodiny veru zial...deti? Chlapci 4 a 5 rokov....dakujem
@pa3q dakujem
@smutnamama1981 ak budeš chcieť si pokecat napíš.
@smutnamama1981 och moja strašne na dve deti sama. Verím že vždy sa nájde niekto kto ti z detičkami pomôže .Zelám Ti zo ❤veľa zdravia a verím že si poriadiš aj ked to bude veľmi ťažké.
@pa3q pisala som
Zdravím Vás , existuje ešte tato diskusia ?

@smutnamama1981 ahoj...ak chces pokecat tak kludne napis...mame rovnaky osud