icon

Nechcem rozvod. Chcem zachrániť manželstvo

krampus
20. júl 2020

Ahojte mam 43 rokov 18rokov zenaty mame 3 krasne dety chlapcov.Posledne roky som niak vyhorety nemam sebadoveru ,neviem si vyznacit ciele niak sa my nedari ,som pod stresom ,vela sa hrame s detmy ako rodina ale ajtak nieco my chyba ,s mazelkou sme mali dobry vztah ale ja to postupne kazim,vela jej ublizujem lebo ten moj stres nezvladam , naposledy sme sa velmo pohadali ,lebo si vyrazila s kammaratkami ,obidvaja pracujeme na zmeny.Teraz som to velmo u nej pokazil vyhrozoval som jej ,toto ma velmo omrzelo neprozprava sa somno,v minulosti boli viac takychto hadok ked isla von ,neviem preco ale asi som velmo ziarlivy a bez dovodne a teraz uz vazne rozmisla nad rozvodom podla mna,vhvem sa zmenit niak sa uz neda potrebukem uz asi aj psichologachcem na seba pracovat lebo dale to uz neide nechcem ic stratit ,poradte my ako dalej ako mam sa priblizit ku nej dakijem.

ella_price
20. júl 2020

Viac sa rozprávajte, komunikujte, dokazuj jej maličkosťami ako ju miluješ a ako ti na nej a deťoch záleží. Ak bude čas, spravte si nejaký malý výlet do prírody, vychutnávajte si jeden druhého. Určite by ju potešili aj veci ako nejaký kvet, pusa na tvár, objatie, pozitívne slová 🙂 Nájdite si na seba čas a porozprávajte sa, čo by ste vo vzťahu radi zmenili, upravili, na čom treba popracovať.

sissy27
20. júl 2020

@krampus no v prvom rade si uvedomiť, že ona sa nechystá odísť kvôli jednej hádke a kvôli tomu, že si teraz niečo pokazil, ale preto, že za tých 18 rokov manželstva sa toho stalo až-až. A neverím, že to za tie roky bolo len pár hádok, keď išla von. Toto jedna kytica ruží veru nespraví.
Ty sa tu ľutuješ, že tebe sa nedarí (nedarí sa ti v čom? prácu máš, zdravie, deti, strechu nad hlavou...) a ako sa darí tvojej manželke? Na ňu toho nie je veľa a do toho ešte tvoje žiarlivostné scény?
Sadnite si a porozprávajte sa, ako dvaja dospelí. Nefňukaj, neľutuj sa, nerob scény ako bez nej nemôžeš žiť. Ak sa chce rozviesť, tak sa dohodnite najprv na oddelenom živote, uvidíte, či vám to neprospeje.
Vieš, ženy sa nezvyknú rozvádzať zo dňa na deň, len zriedkavo je to impulzívne rozhodnutie. Väčšinou v nich takýto krok dozrieva dlhé roky...

sunny8
20. júl 2020

Pozri si film v jednom ohni. Ide tiež o záchranu manželstva je to krásny film 🙂 veľa veci pochopíš

goodidea
20. júl 2020

@krampus prečo máš nízku sebadôveru? Myslíš si, že zle vyzeráš a manželka ťa preto podvedie?

krampus
autor
20. júl 2020

@goodidea nie,lebo sa mi poslednych casoch niak nedary ,niak negatyvne rozmislam ,vo vsetkom vydim len zlo asi tak ked chcem robyt nieco nove tak sa toho vzdam .

goodidea
20. júl 2020

@krampus tak musíš nájsť príčinu tvojho negatívneho zmýšľania a zmeniť to ..myslieť pozitívne, začať robiť niečo čo ťa bude baviť ..kde uvidis výsledky, môžeš si kľudne dať cieľ byť milý k manželke priniesť do vzťahu niečo nové ...čo by tak tvoju ženu prekvapilo? ..život sa žije ľahšie ak mu dáš zmysel, stanovis si nejaké ciele napr taká prkotina že odkladas peniaze s cieľom zobrať rodinu do nejakého super wellness na viac nocí.... Aj cvičenie je veľmi dobrá vec, poradil by som ti zhyby...

3009
20. júl 2020

@krampus depresia, choď k psychológovi.