Necítim potrebu mať vzťah
Zdravím , mám 26 rokov a partnera som mala naposledy ako 22 ročná a to tiež len na krátke obdobie , všetky kamarátky niekoho majú , majú malé deti a ja sama no pointa je tá že ja po vzťahu vôbec netúžim a pripadám si chladná , pri poslednom partnerovi mi začala postupne vadiť jeho prítomnosť a mala som potrebu byť sama , aj teraz sa cítim úplne ok sama , a nemám absolútne chuť si niekoho hľadať čo mi príde riadne divné a pripadá mi to že takýmto štýlom ostanem sama celý život .. niekedy mi je zo seba až smutno že som taká proste lebo som úplne iná ako ľudia v mojom okolí .. riešili by ste to nejako alebo sa zmierili s tým že budete sami lebo vám je tak dobre ?
Zi Podla svojich predstav podla seba co robi teba stastnou . Neriad sa druhymi. Nie je kazdy material do vztahu ci manzelstva. Prvorady je ten vztah co mas sama so sebou . Mozno budes navzdy sama a bude ti tak dobre , alebo o par rokov stretnes niekoho s kym ti bude lepsie ako samej. To ako ti bude je len na tebe a tvojom
vnimani pocitu stastia spokojnosti .
Neprispieva k tej tvojej "dobrovolnej" nezadanosti aj fakt, ze nemas napadnikov, resp. ti ktori sa vyskytnu nestoja za vela?
Ahoj, ked to takto citis a si takto stastna, tak to nemen, nechod nasilu do vztahu, lebo mozes casom tomu cloveku ublizit,ze ti zas polezie na nervy a sa s nim rozides. Ostan ako si. Si este mladucka, takze nikde nie je napisane, ze takto ostanes cely zivot. Mozno sa to v tvojom vnutri za nejaku dobu zmeni a potom si do zivota niekoho pripustis a rada. Urcite rob tak ako to citis a nie tak ako to vidis v okoli. taktiez nie si povinna nikomu nic objasnovat a vysvetlovat preco si sama. Zi podla seba a uvidis co bude o rok, o tri alebo o 5🙂 Ziadne vycitky kvoli tomuto rozhodne mat nemusis🙂🍀
....ak si takto ok tak neries......ak to ma byt inak a ty stretnes toho praveho , budes to citit a nebudes sa musiet do nicoho nasilu tlacit.....pokial to tak zatial nie je - zi si spokojny zivot podla seba.
Kludne mozes zit sama opustena stara dievka a byt stastna . Nieje povinnost mat partnera.
Kludne mozes zit sama opustena stara dievka a byt stastna . Nieje povinnost mat partnera.
@greywolf preco opustena stara dievka. nie kazdy kto nema partnera je opusteny paneboze. vylez z jaskyne
@greywolf preco opustena stara dievka. nie kazdy kto nema partnera je opusteny paneboze. vylez z jaskyne
@pralinka25 ozvala sa stara dievka 😀
@pralinka25 ozvala sa stara dievka 😀
@greywolf ani nie. Som 19 rokov zatial stale stastne vydata. 😉
Je to úplne v poriadku a tá potreba možno u teba príde neskôr. U mňa to tiež bolo okolo 30tky.

ale ved ked ti je tak dobre preco to chces silou mocou proti sebe menit. ved mat niekoho nie je povinnost.