Necítim potrebu mať vzťah
Zdravím , mám 26 rokov a partnera som mala naposledy ako 22 ročná a to tiež len na krátke obdobie , všetky kamarátky niekoho majú , majú malé deti a ja sama no pointa je tá že ja po vzťahu vôbec netúžim a pripadám si chladná , pri poslednom partnerovi mi začala postupne vadiť jeho prítomnosť a mala som potrebu byť sama , aj teraz sa cítim úplne ok sama , a nemám absolútne chuť si niekoho hľadať čo mi príde riadne divné a pripadá mi to že takýmto štýlom ostanem sama celý život .. niekedy mi je zo seba až smutno že som taká proste lebo som úplne iná ako ľudia v mojom okolí .. riešili by ste to nejako alebo sa zmierili s tým že budete sami lebo vám je tak dobre ?
Zi Podla svojich predstav podla seba co robi teba stastnou . Neriad sa druhymi. Nie je kazdy material do vztahu ci manzelstva. Prvorady je ten vztah co mas sama so sebou . Mozno budes navzdy sama a bude ti tak dobre , alebo o par rokov stretnes niekoho s kym ti bude lepsie ako samej. To ako ti bude je len na tebe a tvojom
vnimani pocitu stastia spokojnosti .
...ja tiež netúžim po partnerovi. Mám síce už deti s ktorými žijem, ale tie deti vnímam inak. Najskôr boli myšlienky že niekoho si musím nájsť ( skôr to boli myšlienky z toho ako všetko zvládnem, a všetci niekoho majú, a všetci všade ako rodina) ale veľmi rýchlo som zistila, že takto mi to vyhovuje. Netúžim si nikoho ďalšieho k sebe nasťahovať, neviem si predstaviť s niekým ďalším dospelým zdieľať svoju domácnosť, svoj priestor,... . A niekedy sa aj zamýšľam prečo toľko ľudí zotrváva v zlých vzťahoch, hneď ako ostanú samy tak riešia už nové vzťahy, či majú potrebu stále niekoho pri sebe mať, či je to kôli financiám, či je to len potreba sexu, či si nevedia užiť čas sami so sebou, či čo. Keď som bola mladá bolo to všetko fajn, všade chodiť spolu, užívať si, ale to je len to pekne z toho vzťahu. Rokmi a spoločným bývaním vnímam všetko už inak. Mám rada svoj život, mám zmysluplnú prácu, koníčky, priateľov, svoj priestor, domácnosť, žiadne prispôsobovanie sa, ziadne hádky, nič ma navytoci, ako si zariadim tak mám, s kým chcem sa stretnúť tak sa stretnem, kam chcem ísť tam idem, úplne mi to takto vyhovuje. Takže chápem ľudí, čo nemajú potrebu byť stále v nejakom vzťahu, vzťah vyžaduje veľa energie a obmedzení takže chápem tých čo radšej tú energiu dajú inam, a užijú si ten život inak a rovnako kvalitne a možno aj kvalitnejšie. 100ludi 100 chuti a každý má iné potreby. Takže nič divného na tvojich pocitoch nevidím, nemusíš vôbec riešiť, možno niekedy stretneš niekoho pri kom si povieš že s ním chces byť stále a bude všetko ok, možno nikoho takého nestretnete a tiež bude všetko ok.
Neprispieva k tej tvojej "dobrovolnej" nezadanosti aj fakt, ze nemas napadnikov, resp. ti ktori sa vyskytnu nestoja za vela?
Ahoj, ked to takto citis a si takto stastna, tak to nemen, nechod nasilu do vztahu, lebo mozes casom tomu cloveku ublizit,ze ti zas polezie na nervy a sa s nim rozides. Ostan ako si. Si este mladucka, takze nikde nie je napisane, ze takto ostanes cely zivot. Mozno sa to v tvojom vnutri za nejaku dobu zmeni a potom si do zivota niekoho pripustis a rada. Urcite rob tak ako to citis a nie tak ako to vidis v okoli. taktiez nie si povinna nikomu nic objasnovat a vysvetlovat preco si sama. Zi podla seba a uvidis co bude o rok, o tri alebo o 5🙂 Ziadne vycitky kvoli tomuto rozhodne mat nemusis🙂🍀
....ak si takto ok tak neries......ak to ma byt inak a ty stretnes toho praveho , budes to citit a nebudes sa musiet do nicoho nasilu tlacit.....pokial to tak zatial nie je - zi si spokojny zivot podla seba.
Normalne.
Kludne mozes zit sama opustena stara dievka a byt stastna . Nieje povinnost mat partnera.
Kludne mozes zit sama opustena stara dievka a byt stastna . Nieje povinnost mat partnera.
@greywolf preco opustena stara dievka. nie kazdy kto nema partnera je opusteny paneboze. vylez z jaskyne
@greywolf preco opustena stara dievka. nie kazdy kto nema partnera je opusteny paneboze. vylez z jaskyne
@pralinka25 ozvala sa stara dievka 😀
@pralinka25 ozvala sa stara dievka 😀
@greywolf ani nie. Som 19 rokov zatial stale stastne vydata. 😉
Je to úplne v poriadku a tá potreba možno u teba príde neskôr. U mňa to tiež bolo okolo 30tky.

ale ved ked ti je tak dobre preco to chces silou mocou proti sebe menit. ved mat niekoho nie je povinnost.