icon

Nedostatok podpory od kamarátiek po rozchode

16. okt 2025

Ahojte.. ukončila som 3 mesačné stretávanie s mojou známosťou a som dosť smutná, pretože som od najbližších nedostala nejak podporu a pochopenie. O toho chlapa som mala dosť záujem ale prišlo mi, že z jeho strany to až tak nebolo. Počúvala som stále ako som hr hr, pritom ja som sa väčšinou sťažovala, že ja som bola u bývalých tá čo potrebuje priestor, čiže nevypisujem nonstop, nevolám, nie som žiadna stíhačka, nevyžadujem 24/7 pozornosť.. Ale čo mi vadilo, že posledný mesiac mi písal totálne minimálne.. Posledné 2 týždne sa ozval večer o pol 9, celý deň ani správa nič, nebývali sme spolu, ja som často nevedela ani celý deň kde poriadne je.. Mne toto vadilo jednoducho.. Sám od seba ani nezavolal.. Neustále nejaké výhovorky ako nestíha, nemá čas a podobne.. Stretávali sme sa 2-3x do týždňa na hodku dve tri.. O tom písaní som mu hovorila, že by som ocenila troška toho viac vydržalo mu to pár dní a zas v starých kolajách.. Reakcia mojich dvoch kamarátiek bola, že hladám problémy kde nie su a nikdy mi nie je nik dobrý...

lucyluska
16. okt 2025

@anonym_autor mne by tiež vadilo, keby že sa mi neozýva častejšie. To by som brala že sme frajeri, má ma rád a zaujíma sa o mňa.

luccys
16. okt 2025

Asi mu to vyhovovalo takto, v style "friends with benefits". Nebol zamilovany, to je cele. Ak by bol, vyzeralo by to uplne inak. Neurobila si nic zle. Len on nechcel viac.

autor
16. okt 2025
@luccys

Asi mu to vyhovovalo takto, v style "friends with benefits". Nebol zamilovany, to je cele. Ak by bol, vyzeralo by to uplne inak. Neurobila si nic zle. Len on nechcel viac.

@luccys ja som navrhovala koniec už pred 2 týždnami.. to mal strašné scény že on nechce, len je pomalší a sľuby sľuby...

autor
16. okt 2025
@luccys

@luccys ja som mu presne toto povedala.. že cítim, že necítiš to čo ja.. a on že sa mýlim, len to nevie dať najavo.. blbosť.. podľa mna mu len vyhovovalo, že má s kým tráviť volné chvíle

deti95060810
16. okt 2025

tiež by mi to vadilo.

luccys
16. okt 2025
@anonym_autor

@luccys ja som mu presne toto povedala.. že cítim, že necítiš to čo ja.. a on že sa mýlim, len to nevie dať najavo.. blbosť.. podľa mna mu len vyhovovalo, že má s kým tráviť volné chvíle

@anonym_autor Slabo to fejkoval😄

livsi
16. okt 2025

Ach… dobre si spravila… veď minimálne prvy polrok ste mali byt zamilovaní po uši, a byt nonstop spolu. Keby chcel tak by ti písal stále..Podľa mňa nevedel ani ako to ma ukončiť a čakal kedy to spravíš ty.

puppania
16. okt 2025

@anonym_autor dobre si spravila, zbytočne budeš strácať čas s niekým, kto ti ho nechce vzájomne opätovať

bennn
16. okt 2025

Pozri sa ak to nefunguje, netreba to siliť... keď tam nie je snaha z oboch strán... už na začiatku vzťahu... tak to nemá budúcnosť. ... Ty hľadáš proste niekoho iného. Alebo v inej situácií životnej už ako je on. Keď už si navrhovala rozchod, tak UŽ tam nie je to čo tam má byť a teda bolo by dobré sa naozaj rozísť tak, že to spracujú obaja.

anonym_9392c1
17. okt 2025

Po 3 mesiacoch to žiadny vzťah nebol, len zúfalý pokus z Tvojej strany niekoho mať. Tu ani niet za čím ľutovať a ani dôvod ťahať sú toho kamarátky, aby na neho nadávali, obviňovali ho z niečoho - ideálne narcizmu a nejako ťa podporovali. Ak už, tak by ťa mali podporiť v tom, že sa nebudeš zúfalo vešať na ľudí, ktorí ti už v začiatkoch svojim správaním nesedia a nečakať, že sa zmenia.

zmrzlinka2021
17. okt 2025

@anonym_autor
Ja si myslim, ze spoznavanimm teba zistil, ze asi s tebou nechce vstupit do vztahu.

margotka17
17. okt 2025

@anonym_autor keď už na začiatku je to také hala bála, čo môžeš čakať do budúcnosti? Buď rada, nesmut, nestojí to za to. Určite si nájdeš niekoho, kto si ťa zaslúži viac, s kým budeš šťastnejšia. Kamošky to vidia inak, ale to nebol ich vzťah. Držím ti palceky ku skutočnej láske.👍

motylik2559
17. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, kamaratky to brali zrejme tak,ze boli ste len 3 mesiace spolu, tak sa z toho oklepes a ides dalej. Ano tento vas vztah aj mne pride nejaky taky,ze pokus-omyl, ale zas kazdy clovek znasa veci inak, niekto sa ozaj oklepe a ide dalej a potom su citlivejsie povahy, kde budes asi patrit ty, ze ich aj takto kratka znamost dokaze po rozchode trapit. Urcite je dobre,ze si to ukoncila, pretoze ci by bol ten chlap spomaleny alebo zrychleny, tak celkovo by ten zaujem o teba vyzeral inak. Jasne, ze sa rozist nechcel, kedze si mu sadla na travenie chvil. Ale ver,ze aj ten spomalenejsi typ by dal pocas dna o sebe vediet a zaujimalo by ho, co robis ty, ako travis den. Skus to zacat brat ako skusenost. Ak ste mali medzi sebou za ten cas aj intimnosti, mozno bude dobre ked do buducna trocha pockas, kym bude ruka v rukave-verim,ze uz natrafis na takeho, co zaujimat bude a ozaj si poviete nieco v tom zmysle,ze ste spolu,mate vztah. Ked to zacnes vnimat ako skusenost, tak aj tvoj smutok lahsie odoznie. Tak nahod usmev a venuj sa tomu, co ta bavi🙂

qrstxyz
17. okt 2025

@autorka ja Ťa podporím. Buď rada, že sa veci vyjasnili takto na začiatku a nezabíjaš naďalej čas s niekým neperspektívnym. Neviem síce, čo viedlo Tvoje kamošky k názoru, aký majú, ale keď Ty cítiš, že niečo Ti na danej osobe nesedí, je lepšie vrátiť sa z kratšej cesty.

mandzula
17. okt 2025

Ono zavisi od toho, ako dlho uz hladas a ci naozaj vseobecne nemas nerealny predstavy a naroky. A presne z toho uz mozu byt tvoje kamaratky unavene. Mam totiz podobnu skusenost - kamaratka hladala, preberala, chcela dokonaleho princa, nedala si povedat, az nakoniec zufala z veku vzala totalny odpad.

alickapusinka
17. okt 2025

dnes dve take iste témy od jedneho doliezača riťolezca tretia podobna.

rorino
17. okt 2025
@anonym_autor

@luccys ja som navrhovala koniec už pred 2 týždnami.. to mal strašné scény že on nechce, len je pomalší a sľuby sľuby...

@anonym_autor tak prečo si z toho smutná?Veď ti splnil želanie.A fakt robiš z troch mesiacov velkú drámu.Ksmarátky ťa poznajú lepšie ako my,majú pravdu.

anonym_a564c1
20. okt 2025

@anonym_autor najhoršie čo môže byť je keď kamarátky zapájaš do svojich vzťahov. Toto sa ich netýka tak nerozumiem, prečo sa im zdôveruješ a očakávaš od nich podporu, keď nie sú v tvojej koži, nežijú tvoj život za teba a nerozhodujú za teba. Kamarátky ok ale odtiaľ potiaľ. Vzťah je len tvoj a nie ich.