icon

Nefunkčné manželstvo

Včera o 18:01

Ahojte. Idem po radu, ženy kt žijú v nefunkčných manželstvách, alebo pred rozvodom v spoločnej domácnosti, ako to zvládate? Ako ste sa nastavili do režimu, ze si druhú "polovičku" nevsimate? Alebo žijete ako kamaráti? Neni unas možné nateraz bývať oddelene a ja to psychicky nezvládam. Stále mam chuť donho rýpať a vyhadzovať mu na oči, ako mi ublížil.

anonym_10524d
Včera o 18:07

Vzdy je mozne oddelene byvanie - len je to nie vzdy jednoduche ci komfortne. Takze ak je Tvoja-vasa volba neriesit najma samostatne byvania, jednoducho sa musis odosobnit aby si doma nerobila este vacsie peklo ako mate. Najma ak mate deti.

anonym_f9902d
Včera o 18:10

Lexaurin 😀

motylik2559
Včera o 19:17

@anonym_autor Ahoj a z akeho dovodu nemate moznost zit oddelene? Byt je vas spolocny, jeho ci tvoj? Si zamestnana?- pytam sa kvoli moznosti ist napr. do prenajmu. Pokial to psychicky nedavas, co je viac ako zdravie? Ked nebudes mat zdravie, nebudes mat nic. A vies dobre,ze psychika je spustacom roznych chorob. Takze velmi silno prehodnot, ci ti nebude lepsie samostatne byvanie.

katkazatka
Včera o 19:22

Tak do neho neryp. Ignoruj a dbaj radsej na svoje psychicke zdravie. Ignoraciou si udrzis aspon nejaku uroven a sebauctu.

anonym_dc28a5
Včera o 19:30

@anonym_autor fuha, ja som zila s exmanzelom narcisom po rozvode rok a pol !!!. Nevedeli sme predat byt tak dlho v ktorom sme zili a ja som nemala kam inde ist, ex mohol ale nesiel lebo....bol to luxusny byt. pokial ho budes mat na ociach neodpustis nezabudnes nebudes mat klud lebo on bude stale rovnaky a to preco ste sa rozviedli este narastie. Ignorovat sa to neda. Fakt iba ten xanax a modlit sa aby si prezila.

anonym_8a980e
Včera o 19:34

Nedá sa ti ist podnájmu? Stojí ti to za to podlomené psychické zdravie? Pozor na psychosomaticke choroby

anonym_c84a3d
Včera o 19:42

my sa tu tiež obchádzame...ale dobrovoľne. Po rozchode v lete sme sa dohodli, že kvôli deťom bude jeho odchod pozvoľný, nie že zabuchne dvere. Byt už má, ale cca polovicu týždňa trávi tu. Vychádzame realtívne dobre, ale od ideálu to má samozrejme ďaleko. Ale deti sú pre nás oboch priorita, snažíme sa im to nekomplikovať ešte viac🙏 Rozvod zatiaľ nie je na programe, nie je pre nás ani dôležitý...

martin96321
Včera o 19:46

@anonym_autor Tak najvacsia lutost je sebalutost. Nepomoze to nikomu....

reanda
Včera o 19:47

no musis sa ovladnut.. ved co z toho mas, ze donho rypes? ja som takto zila niekolko rokov, bolo to tazke, ale postupne sa to zlepsovalo v tom, ze mi uz na nom vobec nezalezalo.. potom bol aj ten definitivny rozchod uz vlastne psychicky uplne lahky

anonym_286657
Včera o 20:33

Co znamena táto veta? Stále mam chuť donho rýpať a vyhadzovať mu na oči, ako mi ublížil. Takymto sposobom nedocielis toho nevsimat si ho. Mate deti? Udrzujete vztah len kvoli detom? Preco nejdete od seba hned?

beata_k
Včera o 20:43

@anonym_autor Nepresla si si vsetkymi fazami hnevu. Skus si o tom precitat.

jogy1984
Včera o 20:46

Asi spoločne bývanie nie ani tak problém ako nevyriešený vzťah k nemu

anonym_2f7905
Včera o 23:07

Je mi uplne ukradnuty. On Moze ist inde ale nejde z trucu. Cakam kym sa preda nehnutelnost. Ja Nedam tisicku za podnajom, tak sa obchadzame. Vobec nic mu nehovorim ani sa ho nic nepytam, neriesim kde bol, kam ide, aky ma program, co bude jest, nic. Zijem akoby tam nebol.

anonym_844e16
Včera o 23:35

neviem aky dlhy cas presiel odkedy ti ublizil, ale moja skusenost po zrade je taka a to sa zatial nerozvadzame, ze moze trvat aj pol roka kym sa clovek ukludni, mozes nieco rozbit, ten hnev musi prec a najdi si nejake videa, alebo psychologicku, kde sa naucis ako sa emocne odpojit