Neistota vo vzťahu a rozhodovanie o budúcnosti
Ahojte. Chcela by som poprosit o nazor na moju situaciu. Odisla som za priatelom byvat na SK do jedneho mesta, kde som si nezvykla ani za 2 roky, proste je to pre mna diera. Nemam teraz peniaze aby sme sa stahovali, a zase minat na stahovanie..priatel suhlasi aby sme sa vratili naspat. Ale celkovo po tom stahovani sa vo mne nieco zlomilo, my uz ani sex nemame, raz za 2 tyzdne. Mam 32 rokov. Citim ze som premarnila 2 roky a nic z toho. Ale po inych strankach je ku mne dobry, vsetko pre mna urobi. Mam aj take dni ze by som bola najradsej aby sme sa zobrali a potom zase pride take obdobie ze mi lezie na nervy. Ja neviem co msm robit. Ako to vidite ? Pridem si ako nevyspele decko. Som smutna a cas bezi. Deti nemame.
Len aby si nezistila, že keď sa presťahujes naspäť tak nebudeš šťastna aj tak. Čo má sex a zlý partnerský život spoločne s bydliskom?
@doriiis ze zivot je prepojeny a nespokojnost/frustracia z jedneho sa moze prelievat do druheho.
@anonym_autor kolko mate obidvaja rokov?
@anonym_autor znie to ako predzvesť nejakej tzv “depky”. Ty sa musíš nastaviť sama v hlave (psychológ) tak, aby si nepostradala spoločnosť. Nájsť si nejaké hobby, záujmy, ktoré vieš robit s priateľom, alebo sama.
@anonym_autor
Podľa tvojho písania, tvoj stav pripomína depresiu, resp. pocit že tvoja situácia nemá východisko a všetko stratilo zmysel.
Vieš objektívne určiť, ktorý problém je ten, ktorý ti spôsobuje najviac starostí a berie životnú energiu?
Ono by to chcelo oveľa oveľa viac info, aby som ti k tomu mohla dať názor alebo pohľad. Každopádne, ak to už nevieš zanalyzovať sama, je vhodné sa o tom s niekým porozprávať, aby si sa netrápila a nestagnovala.
@anonym_autor tak slovenské ženy sú tak naučené, keď príde chlap, tak konec. Sťahujem sa kde chce chlap a potom všetko mu podriadiť, prídem o sociálne väzby, o prácu, veľa takých slovákov si nasťahujú ženu ku svokre, alebo blízko svokry, lebo však mamička je dosť podstatná a žena sa len prispôsobuje a prispôsobuje ale to nikoho nezaujíma. A pom má náladu na hovno, je depresívna, frustrovaná. Vrcholom dokonalej slovenskej rodinky sú detičky v tomto vzťahu, nevztahu. Pozbieraj všetky sily a snaž sa naplniť svoje životné predstavy a nie chlapove.

Len aby si nezistila, že keď sa presťahujes naspäť tak nebudeš šťastna aj tak. Čo má sex a zlý partnerský život spoločne s bydliskom?