Nenaplnená láska a pocit samoty po rozchode
Ahojte, rozišla som sa pred mesiacom s priateľom. Viem, že nikdy ma nemal tak rád, akoby som chcela. Viem, že som pre neho nebola na prvom mieste, viem, že so mnou do budúcnosti asi nepočítal. Preto som odišla. Dnes mi je však tak smutno, že keby mi dnes napísal, že stretneme sa? Ja by som išla. Len ho vidieť, byť na chvíľu s ním, rozprávať sa s ním. Pred týždňom sa mi ozval, ja som mu napísala, že som urobila hrubú červenú čiaru a ideme obaja ďalej, že mu prajem veľa úspechov do života, ale už sa neuvidíme. Dnes to cítim inak. Je bto veľmi ťažké, možno je to len samota a ten pocit, že som nemilovaná. Neviem... nechcem sa vrátiť do toho späť, ale nechcem byť ani úplne bez neho. To je len môj povzdych.
P.S. Nie som už mladé dievča, som sama, žijem samostatne, rodičia tu už žiaľ nie sú. Mám prácu, kariéru, autá, všetko.. len nemám lásku.
To je len zvyk. Poznané. Vydrž.
dobre si spravila. Dnes to citis inak ale vydrz a neskor budes vediet, ze si spravila spravne. Najdi si nejaku zabavu a odloz telefon. Chod von s kamoskou alebo sama, zacvic si, tancuj, maluj, pozri si komedialny film, vezmi auto a chod do vedlajsieho mesta do cukrarne, na kavu, prejdi sa po namesit... Rob cokolvek, co si s nim nerobila. Nechaj ho ist lebo neskor by si sa len trapila. Nepotrebujes niekoho kto si ta nevazi.
Nebola si pre neho na prvom mieste, nepočítal s tebou do budúcna, neľúbil ťa, nevazil si ťa. Treba ti do života taký partner? Urobila si dobre, že si to s ním skončila. Nájdi si nejaké záujmy, rob niečo čo ti ho nebude pripomínať. Držím palce

Treba spraviť hrubú čiernu čiaru, nie červenú. Opustila si ho, nechaj ho dýchať a ty choď inou cestou.