icon

Nenávidím svojho bývalého partnera

31. máj 2025

Moj ex je narcista a mame spolu syna. Rozisli sme sa. Ja som sa takto rozhodla aj ked sa neviem odputat. Urobila som to pre svoje dobro a pre dobro nasho syna. Caste konflikty medzi nami len aby mal dovod ist vonku s kamaratmi a so stetkami. Neviem ako vyriesim stretavanie sa so synom. Provokuje ma citovos inymi zenami lebo vie ze stale mi to nie je jedno. Na jednej strane si uvedomujem ze nesmiem urobit krok spät na druhej strane ma nici stale. Co robit?

drazil
31. máj 2025

Najdi si psychológa aby si sa vyrozprávala, pories si výživné a starostlivosť o dieťa sudom, keď si sa tak rozhodla tak zi svoj život, a nerieš co on robi a skym. A prestaň nenávidieť, tym nic neziskas, len sebe uskodis

autor
31. máj 2025
@drazil

Najdi si psychológa aby si sa vyrozprávala, pories si výživné a starostlivosť o dieťa sudom, keď si sa tak rozhodla tak zi svoj život, a nerieš co on robi a skym. A prestaň nenávidieť, tym nic neziskas, len sebe uskodis

@drazil No komunikovat o synovi musim a on prave to vyuziva ze mame spolu syna tak ma depta psychicky dalej.

viestta
31. máj 2025

Vie ako ti ublizit, tak to robi. Vie, co na teba najlepsie zabera. Prvy krok je ten, ze si uvedomis, ze on je byvaly, nie je s tebou vo vztahu, takze moze chodit za kym chce, kde chce a kedy chce. Hoc aj za zenami. Moze s nimi chodit na vylety, spavat s nimi. Teba do toho nicovate nic, je to jeho zivot, ty uz jeho sucastou nie si a uz ani nikdy nebudes (ak nebudes taka hlupa, ze sa k nemu vratis). Komunikuj s nim len a iba o dietati. Nic viac spolu preberat nemate a teba nemusi ani nic viac z jeho zivota zaujimat. Ked toto nezvladas sama, hladaj psychologa, s ktorym najdete sposob ako sa so situaciou vyrovnat.
Okrem toho ries prakticke veci: Vyzivne, styk s dietatom.

enmery
31. máj 2025

Fakt porieš psychológa. Komunikuj iba o synovi, na nič iné nereaguj.
Pravdepodobne Ťa tie ženy trápia, lebo si myslíš, že pri nejakej bude iný. Nebude. Pri žiadnej a nikdy.
Čiže v Tebe to nie je.
Ak s ním nejaká začne vážnejšie, bude zažívať to isté, čo ty. Vlastne by si mala každú jednu ľutovať.
Tvoje pocity sú úplne normálne, ak je niekto zatiahnutý do kruhu psychického zneužívania.
Ak máš FB, daj sa do skupiny Nikdy viac. Sú tam ľudia zo vzťahov, ako máš za sebou ty.

motylik2559
31. máj 2025

Ahoj, skus naozaj psychologa, dokaze ti pomoct. Ked tuto laskavost pre seba nespravis, tak tu svoju vnutornu nerovnovahu, krivdu, sklamanie atd nechcene zacnes prenasat aj na syna. Komunikuj s ex len minimalne, jednou, dvomi vetami, strucne a jasne...nenechaj sa nim vyprovokovat, lebo prave to je to co on ocividne chce, aby si bola dalej urazana, ponizovana...Psycholog ti objasni aj ako zvladnut komunikaciu ked je on aky je a mate dieta. Ale myslim,ze ta odkaze na strucnu konverzaciu, idealne cez sms. Ak by trebalo aj tel hovor tak akonahle zacne provokovat, tak mu proste len bez slova zlozis. Na toto vsetko ale potrebujes byt silna, co teraz nie si. Sprav to pre seba aj pre syna a vyhladaj psychologa...uvidis ako sa ti postupne ulavi a nadobudnes pri nom stratenu sebadoveru a sebauctu. Po case, ked budes chodit na sedenia a bude ti to pomahat uvidis sama na sebe ako vnutorne silnies a na jeho provokaciach sa uz len zasmejes aky je ubohy. Enmery ti tiez dobre radi🙂 Drz sa a sprav to pre seba aj syna, vela sil♥️🤗

autor
31. máj 2025
@enmery

Fakt porieš psychológa. Komunikuj iba o synovi, na nič iné nereaguj.
Pravdepodobne Ťa tie ženy trápia, lebo si myslíš, že pri nejakej bude iný. Nebude. Pri žiadnej a nikdy.
Čiže v Tebe to nie je.
Ak s ním nejaká začne vážnejšie, bude zažívať to isté, čo ty. Vlastne by si mala každú jednu ľutovať.
Tvoje pocity sú úplne normálne, ak je niekto zatiahnutý do kruhu psychického zneužívania.
Ak máš FB, daj sa do skupiny Nikdy viac. Sú tam ľudia zo vzťahov, ako máš za sebou ty.

@enmery Ano presne tak trapia ma tie zeny. Trapi ma to ze on si uziva zatial co mna depta a ublizuje mi dalej.

autor
31. máj 2025

On robi to ze sa snazi ma ziskat naspat a ked vidi ze by sa mu to mozno aj mohlo podarit tak potom sa uplne otoci a ze on je slobodny ze si moze uzivat s kym chce a robit si co chce. Ale stale to skusa aj na mna.

vler
31. máj 2025

Nechaj ho tym inym zenam...

autor
31. máj 2025
@motylik2559

Ahoj, skus naozaj psychologa, dokaze ti pomoct. Ked tuto laskavost pre seba nespravis, tak tu svoju vnutornu nerovnovahu, krivdu, sklamanie atd nechcene zacnes prenasat aj na syna. Komunikuj s ex len minimalne, jednou, dvomi vetami, strucne a jasne...nenechaj sa nim vyprovokovat, lebo prave to je to co on ocividne chce, aby si bola dalej urazana, ponizovana...Psycholog ti objasni aj ako zvladnut komunikaciu ked je on aky je a mate dieta. Ale myslim,ze ta odkaze na strucnu konverzaciu, idealne cez sms. Ak by trebalo aj tel hovor tak akonahle zacne provokovat, tak mu proste len bez slova zlozis. Na toto vsetko ale potrebujes byt silna, co teraz nie si. Sprav to pre seba aj pre syna a vyhladaj psychologa...uvidis ako sa ti postupne ulavi a nadobudnes pri nom stratenu sebadoveru a sebauctu. Po case, ked budes chodit na sedenia a bude ti to pomahat uvidis sama na sebe ako vnutorne silnies a na jeho provokaciach sa uz len zasmejes aky je ubohy. Enmery ti tiez dobre radi🙂 Drz sa a sprav to pre seba aj syna, vela sil♥️🤗

@motylik2559 Dakujem. Doma to s nim bolo peklo. Tahanie penazi odo mna, vyvolavanie hadok, vydieranie psychicke. Syn velakrat plakal a bal sa aky cirkus so mnou robil.

autor
31. máj 2025

Stale ine zeny aj ked on to popieral ale mala som dokazy.

enmery
31. máj 2025

Potrebuješ kyslík na dýchanie?Áno. Títo ľudia potrebujú bolesť a reakcie svojich obetí tak isto. Miluješ kyslík?Si mu verná a vďačná? Používajú ich ako práčku na pranie, abyvyprala, kávovar, aby urobil kávu. Používajú ich-nemilujú. Preto to on robí, lebo mu svojimi reakciami dávaš kyslík.
Fakt sa mrkni do tej skupinu. Budeš mať kontakt a podporu ľudí, ktorí to prežili a sú silní.
Pretože nič z toho si neuvedomuje.
A opakujem, aj keby si bola modelka VS a s miliónmi ma konte, on by bol rovnaký chudák.

motylik2559
31. máj 2025

To,ze si od neho aj so synkom odisla si spravila velky a spravny krok. LENZE vnutorne si max nevyrovnana, on ta vnutorne znicil, pojem sebaucta (dovera) ti nic nehovori, ked vidim co pises. Stale si ako keby nanho riadne namotana. Vies mi povedat jeden logicky dovod, preco? Pozri, co ti dokazal robit a taky clovek sa NEZMENI! Naozaj vyhladaj odbornu pomoc psychologa, lebo tu ti zial nepomoze nikto tak ako realne potrebujes. Pride mi,ze si nim az posadnuta a o zufalstve nehovoriac. Aspon v zaujme tvojho syna to sprav,ze psychologa vyhladas....sprav to pre neho a zaroven zistis,ze si spravila dobre aj pre seba. Stale mas moznost aj so synom zit spokojny zivot. Ale ked nevyhladas pomoc, tak tu bude dalsich 30 rad zbytocnych. Nakopni sa a zacni rozmyslat zodpovedne voci synovi aj sebe. Drzim palce

zabka79
31. máj 2025

Byvala je vzdy vynikajuci narcisticky zdroj, skus techniku seda skala. Ale najviac pomoze cas a zvysit sebelasku...

autor
31. máj 2025
@motylik2559

To,ze si od neho aj so synkom odisla si spravila velky a spravny krok. LENZE vnutorne si max nevyrovnana, on ta vnutorne znicil, pojem sebaucta (dovera) ti nic nehovori, ked vidim co pises. Stale si ako keby nanho riadne namotana. Vies mi povedat jeden logicky dovod, preco? Pozri, co ti dokazal robit a taky clovek sa NEZMENI! Naozaj vyhladaj odbornu pomoc psychologa, lebo tu ti zial nepomoze nikto tak ako realne potrebujes. Pride mi,ze si nim az posadnuta a o zufalstve nehovoriac. Aspon v zaujme tvojho syna to sprav,ze psychologa vyhladas....sprav to pre neho a zaroven zistis,ze si spravila dobre aj pre seba. Stale mas moznost aj so synom zit spokojny zivot. Ale ked nevyhladas pomoc, tak tu bude dalsich 30 rad zbytocnych. Nakopni sa a zacni rozmyslat zodpovedne voci synovi aj sebe. Drzim palce

@motylik2559 Dakujem. No ono je to presne ten narcizmus ze narcista si dokaze tak cloveka omotat okolo prsta ze sa to prirovnat ku cloveku ktory je zavisli na drogach. Psychiatricka v jednom blogu o tom rozpravala. Viem ze uz nechcem trpiet a teraz po dvoch mesiacoch co som ho vyhodila tak ma psychicky depta. Ja nedoverujem ani sama sebe nieto este niekomu inemu. Uplne ma znicil.

drazil
31. máj 2025

O synovi, nic viac nič menej, a v prvom rade sud. A zas akoze co musíš komunikovať? Ze kedy si ho zoberie alebo mu píšeš všetko co robite

ika02
1. jún 2025

Ahoj, čím skôr si nájde novú obeť, tým skôr Ti dá pokoj. Nenechaj sa vyprovokovať (on sa bude pokúšať), komunikuj najmä písomne (SMS, mail....) slušnou formou a rieš len dieťa. Hysterické výlevy, nadávky by mohol zneužiť voči Tebe. Porieš výživné a úpravy styku a buď rada, že sa zbavíš magora. Teraz neveríš, ale časom budeš mať chuť poslať obrovskú kyticu tej, ktorú si omotá okolo prsta.

margotka17
1. jún 2025

Ty fakt stojíš o takého chlapa, ktorý ťa podvádzal a ešte sa pred tebou predvádza s ďalšími, že ešte aj teraz ziarlis? Nesranduj, veď si vaz samej seba. Máš syna, venuje svoj čas jemu, choďte na prechádzky, bicykle, k vode ...časom určite stretneš človeka, ktorý vás bude ľúbiť oboch. Držím ti palceky 👍