Nepáči sa mi nová priateľka môjho syna. Čo robiť?
Baby poprosim o radu ako sa vyrovnat s takouto situaciou....syn, 33 rocny, sa dal dokopy so 45 rocnou zenou ktora uz ma 18 rocnu dceru.....no mne sa to vobec nepaci, pride mi to divne a nechutne...pytam sa ho ze ako chcu riesit spolocny zivot a deti...ze jeho to nezaujima, ze on deti nechce, a mlada pojde na vysoku skolu takze so starou si budu moct uzivat zivot...ja ho vobec nespoznavam, predtym taketo reci vobec nemal a chcel si zalozit rodinu....
@anonym_autor hlavne sa nesnaž rozdeliť ich ani na nu kydat. Inak sa môže velmi lahko stat, ze prídeš o syna
@anonym_autor nič v zlom ale tvoj názor v tejto situácii nikoho zaujímať nebude. Nechaj ho žiť tak ako chce on. A zmier sa s tým, inak veľmi ľahko môžeš prísť o syna…
Rada je, aby si sa vyrovnala s tym, ze 33 rocny syn je davno dospely a ak je ocareny skusenou suskou, je to jeho volba vratene dosledkov. Skus ho chapat, mozno zazil zle veci s mladsimi zenami a pri tejto starsej citi pokoj a stabilitu.
Nechaj ich tak, vypočuj ho, podpor ho. Neviš ako dlho im vzťah vydrží, možno dlho a budú šťastní. Ty nechceš aby tvoj syn bol šťatný?
Možno budú krátko spolu, sami zistia, že to nie je ono.
Asi ma problem s rovesnickami. Nechaj tak, nestaraj sa do nich. Par rokov budu spolu, zasiahne evolucia, ona zostarne, chalan bude chciet mat deti a najde si potom vekovo primeranu. Ked mu budes branit a dohovarat, tak sa iba zatne.
je dobrá v posteli, nič iné ho teraz nezaujíma
@anonym_autor mám pocit že aj keby mala 25 a žiadne dieťa, tak by sa ti nepáčila
@anonym_autor zbytocne sa tym trapis 😒je dospely urobi co on uzna za vhodne .Ak to jemu tak vyhovuje a je stastny tak je to ok a podla mna aj tak tvoj nazor ho nezaujima.Nechaj to tak neries ak sa popali bude to jeho rana. V zivote sa vzdy deje pre nieco a vzdy je vsetko ako ma byt.
Tvoj nazor ho nema preco zaujimat, najma ak spociva v tom ze nieco je “divne a nechutne”
@anonym_autor a nepride ti nechutne ,že nad tým takto rozmýšľaš?
Podľa mňa si ty takáto divna a nechutná
@anonym_autor u nás bol tiež tento prípad. Člen z váženej rodiny si našiel staršiu ženu, tiež sa to mame nepáčilo, že je staršia a "iba" predavačka. Ale ten muž žil s tou ženou veľmi pekný život. A čuduj sa svete, keď tá mama ochorela, postarala sa o ňu práve táto nevesta. Druhá nevesta (veku primeraná, vzdelaná, s dobrou pracovnou pozíciou, pekná...) sa na svokru vykašľala.
Máme to v rodine, tiez zo začiatku taky mini šok ale teraz su uz spolu skoro 10 rokov a stále to funguje. A ked su spolu, nikto ani netuší, ze je medzi nimi taký vekový rozdiel. Proste sa úplne našli 🙂
Neries, nechaj ich....ved sa nejdú hned brať. A mozno sa casom rozídu a ty budes mat so synom este aj pokazený vztah. A mozno budú šťastný.
Mala by si sa tešiť, že je šťastný a získala si vnučku bez potreby výchovy.
@anonym_autor co je na tom divne a nechutne?? Ak ona je v 45 nechutna, tak co potom ty co si este aspon o 10r starsia? 😅 a vobec by ma neprekvapilo, keby ta 45r vyzerala lepsie ako ty v 25 😅
Syn si nasiel taku, aka mu vyhovuje. Je dost velky na to, aby vedel co chce a zil podla seba. Nikomu neublizuje, nezneuziva, neporusuje zakon 🤷♀️ mozes trucovat doma v pivnici kde ta nikto nebude vidiet ani pocut a to je tak vsetko.
Synovi sa evidetne páči. Deti nechce, tak doňho drb, až kým Ťa neodstráni zo života a možno potom sa preberieš.
@anonym_autor možno ho rovesníčky nechcú, a tak si vybral staršiu. To už ale záleží od jeho výzoru a platu.
Mala by si sa tešiť, že je šťastný a získala si vnučku bez potreby výchovy.
@januska12323 To je uz len dar 18 rocna cudzia dospela vnucka. Snad prave male deticky su najzlatsie, clovek si s nimi buduje vztahy, a potom v 18tke je to lubena vnucka.
Ale samozrejme, ze staru pani do toho nic co si nasiel jej syn, moze respektovat, alebo prist o syna.
mám kolegu ktorý mal manželku asi 10 rokov staršiu s veľkým chlapcom z predchádzajúceho vzťahu. dali sa dokopy keď mal tak cca ako tvoj syn. boli spolu vyše 20 rokov a boli by dodnes, keby nezomrela. jeho to veľmi zlomilo ...
@anonym_autor bud v kľude. Deti moze mat aj o 20r. Neboj, nebude to dlho trvať. O chvíľu jej ovisne krk, prsia, rit a hneď si ulovi o 15r mladšiu. Spoľahni sa. Horšie keby si 45r dcéra nasla 30r zajka😀
@anonym_autor A keby to bolo opacne, bolo by to v poriadku?
Ja velke vekove rozdiely sice nemusim, ale je to kazdeho vec. Je dospely. Mozno coskoro zistia, ze sa k sebe nehodia. A mozno spolu preziju krasny zivot. Nikdy nevies..
Je to divné a ešte dávnejšie je čítať, akože je to ok. No nie je to ok. Rada?neveľmi na ňu útoč,či rýp, súhlasiť nemusíš. Lebo keď budeš na ňu útočiť, snažiť sa ich zúfalo rozdeliť, on k nej prilne ešte viac,sústredí sa na jej obranu a nebude mať možnosť riešiť ju ako osobu,spoznávať ju a aj vidieť potenciálne problémy. Kľudne to môže skončiť.
Ja ti neviem, ale tiez mam skoro 40 a deti a naposledy sa o mna zaujimal bezdetny 30-rocny. Ja by som povedala, ze po tej 30tke je to uz trochu jedno? V tom veku to bud mas zrovnane v hlave alebo nie

Bohuzial, syn je dospely a moze si robit co chce, chapem ze ta to ako matku hneva, ale okrem rozhovoru s tym nic neurobis..