Nerada chodím k budúcej svokre
Najdu sa tu take ženy ktore su ešte len zasnubene a už teraz chodia k svokre nechcene ? Ja som 4 roky s priatelom,robi v zahraniči ale nechce sa mi vobec chodit k nim aj ked to nie je nejak často,stretavame sa iba ked je doma,ked nie je mna nevolaju na navštevu a ja ich tiež nie najhoršie že priatel ma nuti stale tam chodit pomaly každý vikend ked je doma, aj teraz je veľka noc tak kamaratky po pobytoch a ja zas len celu sobotu tam musim pretrpiet ,niesu jeho rodicia zly len jeho mama je stale taka na varenie a mna nebavi sa o tom bavit alebo o velkonocnom pečeni atd , dalsia vec ked tam pridem stale to je len o kave,ked uz tak nechodim casto tak aspon vino by sme so mohli dat aj ked my donesieme tak ho len odlozia ale tak ak nie je navsteva casto tak to patri k tomu,mozno to je aj tym ze sa neviem uvolnit a mozno po pohari vina by to bolo ine ale tiez ma nebavi kazdy krat len pri kave a vode sediet ,ako to mate vy ? Pretrpite a neriesite ?
A načo nosíš víno, keď zrejme nepijú? Pobyt nemôžeš kúpiť,alebo vymyslieť iný program? Ty tam už ideš proste s tým, že to musíš pretrpieť a to nie dobre.
Tak z tohto popisu vyznieš zle len ty. Je to málo, aby si k svokre nechodila. Nič strašné sa tam nedeje. Koľkokrát do mesiaca vidí svoju mamu? Inak je to o vás dvoch a ako sa dohodnete vopred tráviť víkendy. Jeden víkend navrhni ty, potom on.
Tuším si sem už písala a podľa mňa to zbytočne moc riešiš a vyťahuješ kraviny, len aby si sa mohla na to posťažovať, pričom si tu averziu robíš sama… opäť riešiš, že keď nie je doma ťa nevolajú, pričom by si mala byť rada, keď tam nerada chodíš a je to podľa úplne ok, rovnako ako to, že keď je priateľ málo na Slovensku, tak chce tráviť čas aj s rodinou… a to hovorím ako človek, ktorý naozaj nie je veľký milovník rodinných návštev a ani s častou vlastnej rodiny si nemám vlastne úplne čo povedať, ale zdvorilostný rozhovor pri káve a koláčiku o tom čo má kto nové sa dá myslim úplne v pohode zvládnuť, tiež ma nebaví počúvať úplne kto u akého lekára bol a aké lieky má napr. ale vypočujem, poviem čo mam ja nové, keď sa spýtajú, ak ma niečo zaujme popýtam sa ja… a že ti nenalejú víno, tak to mi príde už úplne smiešne riešiť… ak fakt potrebuješ alkohol na uvoľnenie, hrkni si pred cestou 😅… sem tam vymyslite program na celý víkend a vynechajte návštevu, pripadne keď idete spolu sa dohodnite, že tam nebudete sedieť nejak dlho a niekedy ho môžeš poslať aj samého a spraviť si svoj program… s tvojimi rodičmi to máte ako? Ako často ich vidíš ty? Ako často ich navštevujete spolu? Ako by si sa cítila, keby tam tvoj snúbenec nechcel vôbec chodiť a nemal ich rad v podstate bez dôvodu?
Kolko mas rokov? Znies ako 18tka. Inak skoda ze bez pohara vina sa nedokazes uvolnit.
A tiez sme na Sviatky s rodinou a nie po pobytoch, vzdy sme tak boli. Ale 100 ludi 100 chuti
Radost ta mat za nevestu.
Toto je z kategórie "Nemám problém, vyrobím si problém"😄
Wau. Svorka ktorá navarí, napecie, nepije... No to je hrozna svokra..co ak keď budete mat dieťa, nebude ti kafrat do výchovy? Ved ona je nočná mora každej z nás 🙆♀️
Tak povedz priateľovi, nech tam chodí občas aj sam a ty si sprav sobotu s kamoškami. Ale inak je to jeho mama, je od neho pekne, že ju navštevuje. Keď raz budes mat dospelé deti, budeš rada, až sa v tomto podajú na priateľa a prídu za tebou, aj keď ta už nebudú potrebovať...
Podľa tvojho opisu, nie je svokra žiadna harpia. Ale chápem, že ťa tam nebaví vysedavat každý víkend. Otvorene sa o tom doma pobavte a prispôsobte tomu svoj program aby ste boli všetci spokojní.
Ani ja nerada chodím tam, no pretrpím lebo je to slušnosť a nebudem stále odmietnuť, ale každí týždeň by som nevedela tam chodiť, jednak sú ďaleko od nás, jednak mám aj iné roboty ako u nich sedieť . Tiež nie je harpia, len si myslí že je múdra vo všetkom, tak stále dáva nejaké rady, na čo nie som zvedavá
Ale ja u svokrovcov nepijem nič. To je také trápne pred svokrou alkoholizovať :D
Môžeš im len ďakovať že Ti vychovali snúbenca,možno budúceho manžela ak si ta vôbec zaslúži...vždy ma takéto príspevky rozhodia, bo mám dvoch synov, a ak sa raz takejto budúcej nevesty mám dozit tak ma doslova slahne...nič ti nerobia, podľa mňa tá aj majú radi a svoje deti veľmi rádia vidia aj keď sú už dospelí ..milá autorka ty ako často navštevujes svoju mamičku? Keď prídu deti ako tipujem budeš u nej nasackovana každý boží deň, nemýlim sa?🤦
😂😂😂 zvykaj si 😁
Uz si tu asi raz pisala, myslim, ze tie spravne odpovede si uz dostala. Svokra nie je v tvojom veku a nie je to tvoja kamaratka a alkohol niektori ludia vobec nemusia.
Mne sa snad sniva... a o com sa chces bavit? O gellaku, balayage a tak? 😃
2-3x do roka z lasky k nemu vydržím. Ale ten môj by ma tam ani každý týždeň nevolal,lebo by som nesla. Aj teraz som ho tam poslala na víkend keďže v utorok ideme na dovolenku a dcéra chcela zajtrajšie narodeniny stráviť s otcom...
No, a zas jedna "dobrá nevesta". 🙄
Absurdne cele 🙂 nemas absolutne jediny dovod, pre ktory by si sa na nich mala stazovat ale ze ani jeden.
Rozumiem, že ta také témy nemusia baviť, no svokra asi tiež nevie, čo ti povedať. Ved skús niečo ty navrhnúť, choďte sa prejsť alebo jej pomôcť do kuchyne a niečo sa jej popýtaj, možno naozaj len vyberá neutrálne témy aby si sa necítila, že ťa vypočúva alebo je introvert, a ťažšie sa jej nadväzuje rozhovor.
Posedieť pri káve a vode - lebo ťa neberú ako VIP návštevu, ale proste syn s priateľkou prišli pozrieť rodičov, trávite spolu čas...Alebo chceš, aby ťa budúca svokra zapriahla do roboty?
Určite nemôžeš čakať, že sa s Tebou bude baviť o instagrame,.keď je iná veková kategória.
Keď Ti je u nich dlho, navrhni vybehnúť spolu na zmrzlinu, na prechádzku,..
Ja neviem ale keby mi nevesta chodí na návštevu piť víno tak začínam mať podozrenie či není alkoholicka.
Nie ja chodím k svokrovcov radá. Mňa baví pozerať na svokrine vytvorí lebo často sa od nej inšpirujem a ona mi aj často sama pošle jej vytvorí. Rešpektuje má a nevnucuje mi svoj názor. Je ozaj zlatá. Beriem ju ako moju druhu mamu a ona mňa ako dcéru ktorú nikdy nemala keďže má len synov.

Vymysli muzovi lepsi program, kup pobyt na vikend ked je tu a chodte.