Nevera
Ako je možné že keď čítam nejaké diskusie 90% žien by neveru neodpustilo a ak áno tak možno nejakú jednorazovú chybu. Podľa mňa je rozdiel ak sa vám to stane reálne.
Príklad: zena žila so svojím priateľom. On mal dieťa. A počas celej tej doby ich vzťahu chodil každý deň k tomu dieťaťu a tým pádom aj k jeho ex domov. Proste spolu trávili čas s dieťaťom. Ona si myslela ze chodí s nim k matke. Jasne ze medzi nimi niečo bolo aj fyzické. Ale aj celkové fungovanie ako rodina len spolu nebývali. Potom to cele prepuklo. Rozchod s tou súčasnou. Ale predstavte si že nie z jej strany ale z jeho. Reci že ho to ťahalo vždy k predošlej rodine.. neskôr po čase zase ľutovanie tej ktorú podvádzal že či si nezaslúži sancu. Po čase sa s ňou zase pár krát stretol. Jasne ze ona chce nech s tou ex nemá žiadny kontakt. Nie je to o tom zeby on tie ženy prosil nech niektorá s nim bude,dokazoval lasku, ale naopak. On Sa nevie pohnúť ani na jednu stranu. Je toto normálne
Tak jednoducho asi uviazol medzi dvomi kameňmi a nevie ako ďalej. Proste si nevie vybrať. 🙊 Hej, stáva sa to, ale teda s takým človekom by som ja osobne nechcela mať nič spoločné.
a ty si ex1 či ex2?🙂
Stalo sa mi to reálne, neodpustila som. aj keď prosil. Ale poznám rôzne príbehy.
Mne napdla otazka: Bol neverny tej s ktorou mal dieta s tou druhou alebo to bolo naopak?
@anonym_autor ak je to tak ako pises, tak podvadzal obidve.
@anonym_autor a ktora normalna zena (ci uz c. 1 alebo 2) by cakala, ako sa tento kreten rozhodne? Obe by ho mali nakopat do riti a nie ze ta, s ktorou nakoniec tento princ ostane, si bude mysliet, ze vyhrala.
Chudák si nevie vybrať. Ja byť ako jedna z nich tak mu to uľahčím a kopnem ho . Nech si ju nechá tá druhá sprostejšia
@anonym_autor takže ty si ten chlap? Ako inak by si vedel,že:
s tou s ktorou mal dieťa boli ako to povedať teoreticky rozideni ale prakticky tam nebola ta hranica. Len neustále riešenie ci je to definitívne, či si nedajú sancu. A ona vedela len ze sa s niekym stretával, ale na otázky ci niekoho ma sa jej nikdy priamo nepriznal. Ale vlastne bol neverný tej novej s tou s ktorou mal dieťa
@anonym_autor jááj mojko,teraz si sa prezradil,že si ten chlap ty,keď si to vymazal,ale zbytočne😂,ja som totiž tvoju odpoveď skopírovala,čiže aj keď si to zmazal,v mojom komente to zostalo😂

Normálne to nie je, ale stáva sa, že niektorý človek nikdy nedozrie