Nevera
Ahojte, rozhodla som sa napísať na toto fórum...ani neviem kde vlastne začať...ale beriem to ako istú formu sebavyjadrenia, prípadne by som rada vedela vaše skúsenosti...zoznamky. Prisahám Bohu že sa mi nič nikdy viac v živote nepriečilo a žiaľ, stratila som nádej na normálneho verného chlapa. Môjho teraz už bývalého som prijala naozaj so všetkým. Aj s postihnutím, so zdravotnými problémami, pomáhala som mu vo všetkom, starala sa o neho, podporovala ho, samozrejme varila, prala...bežná starostlivosť o domácnosť ...ale nemohla som si nevšimnúť čas ktorý trávil na svojom telefóne a tablete...boli to hodiny a už to išlo na úkor vzťahu. Večer keď človek chcel aby sme si aspoň pozreli film...do jedenástej to nebolo možné, lebo on si potreboval ťukať....a tak som sa nasrala jedného dňa a počkala kým odišiel na údajnú oslavu. Vedela som, že by som to nemala robiť a je to pre mňa ponižujúce ale potrebovala som sa pozrieť pravde do očí a kde všetko čo potrebujete zistíte? Práve v zariadeniach vašich partnerov.našla som tablet..do pár sekúnd....schoval si ho pred odchodom ale myslel, že neviem že kde. Ja som si ho potom zapla a to čo som našla.....grciam grciam grciam....to množstvo žien, neprimerané otázky typu kedy si mala naposledy sex....a vrty v zmysle že nikoho nemá a hľadá tú pravú....zatiaľ kým ja som sa v ten deň učila na skúšky on vypisovať 20 ženám...a to len v priebehu jedného dňa...vymieňali si čísla, volal ich von, chcel sa stretnúť a spoznať len osobne.....skrátka ma to úplne že dostalo....dvadsať žien oslovovali rovnako a potom nadväzovať konverzácie a v archíve mal takýchto správ ajajaaaaj asi za celú dobu môjho vzťahu s ním....bol to totálny podraz a zareagovala som asi tak, že som si zbalila všetky šestky, a v tú hodinu som odišla od neho preč...bez slova...kľúče som mu nechala hodené v schránke a mimochodom zistila, že na oslave nebol...počas jazdy autom som našla jeho auto odpracované pred domom jeho rodičov, popritom mal byť úplne inde.....asamozrejme, keď zistil že nie som u neho začal vyvolávaþ vypisovať a ja som mu napísala len jedno....je koniec....nechápal ničomu, volal, písal ako ma má rád že je rád so mnou a že nech mu napíšem kde som a porozprávame sa....viac som sa mu neozvala.....chlapi...ja už neviem...nie je vám ani trochu sprosté ležať vedľa svojej priateľky a popritom vypisovať druhým? Dohadovať si stretnutia? Tak buď chcem byť s mojou priateľkou alebo sa porozprávam kde je problém alebo sa rovno rozídem...ale nie. Lepšie je vodiť za nos a ponecháva si zálohy...všakže...a dobré ženy....starostlivé na to doplácajú.....nesmierne ma to cele sklamalo a najbližšie nechcem o vzťahoch ani chlapoch počuť...pretože už neverím nikomu a ničomu...ako to človek vie na teba hrať...no skrátka...ste tu žienky s podobnou skúsenosťou? Verím, že áno....ak si prechádzate niečím podobným buďte silné, neskoré opäť na ten lep a radšej sa venujte sebe samým...cestujte, účte sa nové veci a pracujte na sebe. Takéhoto chlapa k životu naozaj nepotrebujete. Držím palce.
Super, gratulujem. Ale nie vsetci chlapi su taki. Ale to zistis casom, ten spravny este pride ;)
Reagovala si velmi dobre. Potreboval studenu sprchu.
@lusan13 ja som dočítala do konca, za mňa si urobila dobre a hlavne si sa nezníži na hádky a otázky ci mu máš veriť......rozumne a inteligentné si to doriesila....
Chlap zo zoznamky je veľké riziko .Veľa z nich aj po zoznámení s tým neskončia a pokračujú ďalej …urobia nový nick …sú zvyknutí už doslova ,je to ako závislosť ,cest výnimkám. Alebo po čase ,pri probleme vo vzťahu sa opäť vrhajú na Zoznamky ..
Ti fajn muži su už väčšinou zadaní a ostali taki o ktorom píšeš …nehádž flintu do žita ,si mladá ,hľadaj skôr v reále ,pri koníčkoch.Venuj sa sebe a ten pravý -verný si ťa nájde aj keď to bude o pár rokov .Veď netreba mať muža ,za každú cenu ako tu človek číta ,aj keď sú ženy nešťastné …
Ako keby som o sebe čítala....bývalý frajer bol tiež takíto hajzlik....ty si dobre spravyla že si prvá nabrala odhodlanie a odišla.
Tak podla mna ked clovek raz uz hlada na zoznamke a ze prepadne tej komunikacii tak sa to s nim taha aj dalej. To treba mat na pamati. Ale tak myslim, ze aj tento vztah ti nieco dal do zivota.
Kazdy vztah je riziko, aj nech sa zda byt chlap neviem ako super, proste uz tu bolo milion ten, kde uzasny chlap podviedol. No nie je to tak, ze by si mala teraz zanevriet na vztahy uplne, myslim si, ze aj na teba caka niekto tam vonku, kto si ta bude vazit a takto ti proste neublizi
@mischelin999 súhlasím
Ja som minule zo zvedavosti si čítala fórum na takej stránke kde vyhľadávajú sex- amatérky a podľa komentárov strašne veľa mužov toto vyhľadáva a ich ženy o tom nemajú často ani potuchy.... až som bola prekvapená koľko ich je.
držím ti palce aby si bola šťastná či už budeš sama alebo budeš hľadať ďalej...
Velmi mudro si ho odpinkala.Viac mu uz nemozes verit, naspät ho uz neber,lepsi nebude.Neboj sa mozno sa ani nenazdas a najes toho praveho.,zelam pevne zdravie a verneho dobreho manzela
@lusan13 gratulujem, ze si zena cinu! A nepatris medzi tie, co by sa tu pytali, co maju robit, hoci je to uplne jasne ;)

@lusan13 príliš dlhé, prepáč