icon

Nevera so sestrou

anonymm1
15. nov 2025

Ahojte trápi ma jedna vec s manželom sme prežili veľa mal to byt muž na celý život no prešli sme si neverou nevedel si priznať pravdu nikdy no najviac ma zabilo keď do nevery pritiahol najbližšieho člena rodiny a to moju sestru viem poviete si,ale som hlúpa a som ale stále sme spolu neviem čo od toho čakám no od toho dňa sa nich pozerám inak samozrejme oni ako keby to nikdy nebola pravda no ja to viem. Nedokážem s ním spávať a pod .. stalo sa vám niečo podobne ? Prečo tohto jedného človeka nemohol vynechať ?:(( aj keď je to asi aj jej chyba mňa to poznačilo navždy

Strana
z2
anonym_f6cd1d
15. nov 2025

@anonymm1 hovorila si o tom s laskavou,empatickou psychologickou?
nebolo by lepsie zit bez manzela a venovat sa sebe, urobit si zivot krajsim a pracovat na uzdraveni seba samej?

anonymm1
autor
15. nov 2025
@anonym_f6cd1d

@anonymm1 hovorila si o tom s laskavou,empatickou psychologickou?
nebolo by lepsie zit bez manzela a venovat sa sebe, urobit si zivot krajsim a pracovat na uzdraveni seba samej?

@anonym_f6cd1d och kiežby som vedela ako akoby som seknuta a neviem sa pohnúť:(

anonym_f6cd1d
15. nov 2025
@anonymm1

@anonymm1 mas pravo citit sa ochromena, znie to ako dvojnasobna zrada. aj sestra, aj muz. Neobvinuj sa, nemusis sa vobec ponahlat.Ale mala by si dat prioritu sebe.
Oni dvaja by sa mali uvedomit, ze su v etickej zumpe, riadne zle sa zachovali.

Ty mas pravo niekam odist aj na par tyzdnov, ku kamoske, do kupelov, niekam, a postupne to zacat spracuvat. Dopraj si vsetok cas pre seba a vsetok sucit voci sebe aky len potrebujes. Mozno by bolo dobre keby si pokecala fakt so skusenou psychoterapeutkou.
skus napr aj: https://www.landan.eu/l/new6/

anonym_f6cd1d
15. nov 2025
@anonymm1

anonym_601778
15. nov 2025

Keby sa mi to stalo tak ho najskôr zavesím do prievanu za gule,segre vyškriabem oči,rozbijem všetko čo mi bude stáť v ceste 😅😅a až potom sa bežím zaregistrovať na koňa

alickapusinka
15. nov 2025

No nikdy by som ju už za sestru nepovažovala a jemu by pristali na stole rozvodove papiere.Nedala by som im žiadnu šancu. Ja som predtým ked som bola mladšia 19 rokov som mala priateľa teraz je to mojej sestry muž a však už dávno predým som sa s ním rozišla až za niekoľko rokov si ho sestra vzala za muža.Ale toto je situácia uplne ina a netolerovala by som to a rozviedla sa.

anonym_e873cd
15. nov 2025

Nabuduce si vymysli nieco menej pritiahnute za vlasy.

anonym_337a74
15. nov 2025

Ak by si pouzila velke pismena, bodky a ciarky, lepsie by sa to chapalo.

lizatko1009
15. nov 2025

uz by nebol moj manzel a ani sestra sestrou. Nauc sa mat na prvom mieste najradsej seba a začni žiť, lebo snad takto zit nechces? pride ti to na rozum aj o 5 aj o 10 rokov a ten clovek sa ti zhnusi este casom viac a nonstop to vytiahnes pri každej prilezitosti. ja sa mam tak rada a mam taku hrdost, ze uz davno by nespal vedla mna.

anonym_d7938e
16. nov 2025

mna odrovnala online nevera, to este neviem ci niekedy odpustim, toto co pises ty, je uz uplne nad limity, viem si predstavit ako to boli, ak mas financie asi radsej odist, toto ta bude dlho matat, prajem ti, nech cim skor zabudnes na nho aj sestru

alkoholik
16. nov 2025

Admini vam uz musi dobre jeb....🤣🤣🤣
Ale pre pobavenie publika, preco nie.

enmery
16. nov 2025
@alkoholik

@alkoholik No čudoval by si sa. Už tu bola téma na XY strán. Žena vzala k sebe do domu svoju sestru po návrate zo zahraničia, žila tam s priateľom. A raz ho videla ísť v noci do izby sestry a vyhovoril sa, že chcel ísť na wcko len a splietol si v tme a polospánku dvere.
Nakoniec ich načapala priamo v akcii a vyhodila hneď sestru aj jeho.
Aj také svine žijú medzi nami.

anonym_ef7551
16. nov 2025

verím že sa to niekedy mohlo niekomu stať. Niektorí chlapi sú riadne prasce.
Ja by som už asi s ním nebola, a so sestrou by som prerušila všetky rod. vzťahy.

domka222
16. nov 2025

Ja poznám real prípad. Baba v pôrodnici, verila sestre,tak sa jej zatiaľ u nich starala o staršie dieťa. Keď prišla domov,muž sa jej stále ponúkal, že pôjde po jej sestru,nech jej pomôže. No sestra "pomáhala" jemu. Už nie sú spolu od toho času ako to zistila. Netrvalo jej to vôbec dlho.

ivik4
16. nov 2025

No tak sa upokojme.... ja naozaj poznam manzelsky par s dietatom , kde muz pretahoval sestru svojej zeny 🤢🤢🤢🤢🤢. Ano, aj take sa stáva

Fuj, uz by to moj muz nebol a ona by skoncila tiez v mojom zivote do zabudnutia ze mi rodinu znicili.
Sa Ti cudujem...

anonym_39aec6
16. nov 2025
@alkoholik

@alkoholik mne sa to stalo tiez, pred 20 rokmi, cize vobec to nemusi byt vymyslene.

anonym_636529
16. nov 2025

Tiež poznám realne prípad od nás z obce. Baba chodila opatrovať rakúšakov, jej muž bol po infarkte, doma štyri deti. Sestra mala pomôcť ak treba, veru pomohla tak až otehotnela vo veku 40+..
Z cirkusu čo nastal poznám niekoľko verzií, ale hlavne je,že tí dvaja hriešnici, a následok ich hriechu synček, žili /museli žiť kočovnýcky lebo, sa báli odhalenia. Furt ich niekto spoznal a zas začali klebety.Beztak sa tomu nevyhli, chlapec sa to dozvedel asi v najnevhodnejšom čase

anonym_3f9d58
16. nov 2025
@alkoholik

@alkoholik u nás tiež v susednej ulici. Muž chodil so ženou, mali sa brať a potom s ním otehotnela sestra a bral si sestru. Ale bývali na jednej ulici a chodil pomáhať okolo domu aj tej prvej. Ktovie, či len pomáhať okolo domu

anonym_1ce411
16. nov 2025

Ja zas poznám tiez jednu, ona sa vyspala so sestrinym frajerom a este aj otehotnela s nim...takze žiaľ deje sa.

anonym_819aff
16. nov 2025

Tak my sme si so sestrou vymenili už manželov. Nie, nestretávame sa , nekomunikujeme spolu vôbec , deti v prvých manželstvách neboli . Najprv spával môj muž s mojou sestrou a to dlhšiu dobu , a keď sa to prevalilo z trucu som sa ja vyspala s jej mužom ( iba raz ). Na to som sa odsťahovala , rozviedla a chcela zabudnúť. No a čo sa nestalo , ozýval sa mi švagor , ktorý bol tiež v rozvodovom konaní a skončilo to našou svadbou . Dnes máme dve deti , manželstvo mojej sestry je bezdetné.

alkoholik
16. nov 2025
@anonym_819aff

Tak my sme si so sestrou vymenili už manželov. Nie, nestretávame sa , nekomunikujeme spolu vôbec , deti v prvých manželstvách neboli . Najprv spával môj muž s mojou sestrou a to dlhšiu dobu , a keď sa to prevalilo z trucu som sa ja vyspala s jej mužom ( iba raz ). Na to som sa odsťahovala , rozviedla a chcela zabudnúť. No a čo sa nestalo , ozýval sa mi švagor , ktorý bol tiež v rozvodovom konaní a skončilo to našou svadbou . Dnes máme dve deti , manželstvo mojej sestry je bezdetné.

@anonym_819aff waou...

anonym_f6cd1d
16. nov 2025
@anonym_601778

Keby sa mi to stalo tak ho najskôr zavesím do prievanu za gule,segre vyškriabem oči,rozbijem všetko čo mi bude stáť v ceste 😅😅a až potom sa bežím zaregistrovať na koňa

@anonym_601778 toto znie akoby si mal diagnozu nulova empatia, psychopatia, sociopatia, pripadne sadizmus...

anonym_601778
16. nov 2025
@anonym_f6cd1d

@anonym_601778 toto znie akoby si mal diagnozu nulova empatia, psychopatia, sociopatia, pripadne sadizmus...

@anonym_f6cd1d toto znie akoby si už v Tom prievane visel a zanechalo to na tebe stopy

anonym_f6cd1d
16. nov 2025
@anonym_601778

@anonym_f6cd1d toto znie akoby si už v Tom prievane visel a zanechalo to na tebe stopy

@anonym_601778 mas pravdu, sucit, pomoc, empatia, to su jasne znaky visenia v prievane.

Ty a tvoja krutost, to je samozrejme znak zdravia a inteligencie. Ano.

anonym_601778
16. nov 2025
@anonym_f6cd1d

@anonym_601778 mas pravdu, sucit, pomoc, empatia, to su jasne znaky visenia v prievane.

Ty a tvoja krutost, to je samozrejme znak zdravia a inteligencie. Ano.

@anonym_f6cd1d sa bojíš čo?🤣🤣 nadhľad ti asi nič nehovorí

alickapusinka
16. nov 2025
@alkoholik

@alkoholik mohlo sa to bežne stať prečo nie prečo by to nemala byť pravda

anonym_3e78d8
16. nov 2025
@anonymm1

@anonymm1 my zeny mame tendenciu ostavat s takymito blbcami trapit samu seba ponizovat sa
Niekedy ti chudaci maju aspon stipku rozumu a opustia nas sami aby sme sa mohli konecne odputat- to je ten lepsi pripad, potom su tu ti co tu stipku nemaju a prizivuju sa na tebe ako paraziti, vysavaju ti energiu, vnutorne ta nicia
Zijem v manzelstve a v podstate sama ale v toxickom prostredi

marca12
16. nov 2025
@alkoholik

@alkoholik Poznam take pripady,kedy muz podviedol so svagrinou. Dokonca sa neskor aj zobrali. Nie je to nic vynimocne alebo neuveritelne

lizatko1009
16. nov 2025
@anonym_3e78d8

@anonymm1 my zeny mame tendenciu ostavat s takymito blbcami trapit samu seba ponizovat sa
Niekedy ti chudaci maju aspon stipku rozumu a opustia nas sami aby sme sa mohli konecne odputat- to je ten lepsi pripad, potom su tu ti co tu stipku nemaju a prizivuju sa na tebe ako paraziti, vysavaju ti energiu, vnutorne ta nicia
Zijem v manzelstve a v podstate sama ale v toxickom prostredi

@anonym_3e78d8 a prečo takto žiješ?

zuzubb007
16. nov 2025
@anonymm1

@anonymm1 čo sa nevieš pohnúť? Za 5 sekúnd by som mala všetko vyriešené, vlastne tu ani nieje čo riešiť, či sa úfaš? tu nieje žiadna cesta

Strana
z2