icon

Nevera vo vzťahu

10. dec 2025

On - kamarát podvádza kamarátkinu sestru už niekoľko mesiacov. Kamoška vedela, ze je jej sestra podvádzaná, ale neprezradila jej to. Všetko vyšlo teraz najavo, kamarát sa doma priznal.
Má právo byť kamarátkina sestra nahnevaná na svoju kamarátku, keď sa dozvedela, že o tom dlho vedela a bola ticho?

anonym_59ef82
10. dec 2025

áno.

lukbe
10. dec 2025

Niekedy človek nevie, co je lepšie, ci sa do toho miešať ci nie. Nevieme, ako ten druhý zareaguje, aj keď je to pravda. Nemala by sa hnevať.

anonym_2c84fd
10. dec 2025

@anonym_autor kamarat je slaby kus. Ked vedel podvadzat mal byt hrdina a drzat tajomstvo. V tomto su zeny top neprezradia ani ked to je brat muza, najlepsi kamarat muza.

autor
10. dec 2025

Ten slabý kus sa opil a nedal si s milenkou pozor na verejnosti. Videlo ho viac ľudí a predokladal, že sa to uz jeho partnerka dozvie. Preto sa zrejme priznal sám.

Následne vyšlo najavo, že tá kamoška o podvádzaní dlho vedela, smiala sa na tom s partiou, ale kamoske, ktorá je sestrou tej podvadzanej zeny nic nenaznacila. Kamarátka, ktorá má svoju sestru rada sa cíti oklamaná a sklamaná. Teraz jej robím butlavu vrbu a prvé co bolo, opytala sa ma, či som o tomto vedela. Nie, nevedela som o tom, všetci boli predo mnou ticho. Dokonca aj tá naša spoločná kamoska, s ktorou sa kamaratime 40 rokov svojho kamoša nevernika neprezradila.

autor
10. dec 2025

Ja si myslím, že mala tá kamoška dať ultimátum neverníkovi. Aby ukončil paralelný vztah. Napríklad, že do týždňa poviem mojej kamarátke, že je jej sestra podvádzaná a nebudem tieto klamstvá podporovať.

anonym_b88953
10. dec 2025
@anonym_autor

Ja si myslím, že mala tá kamoška dať ultimátum neverníkovi. Aby ukončil paralelný vztah. Napríklad, že do týždňa poviem mojej kamarátke, že je jej sestra podvádzaná a nebudem tieto klamstvá podporovať.

@anonym_autor ja som mojej kamarátke volala, že toho jej vidím vychádzat z kina s inou, povedala mi, že to je účtovníčka, keď som povedala že sa bozkávali, že to nemám riešiť a zložila mi tel a prerušila so mnou kontakt.
Tak asi tak a neviem si predstaviť, že by som volala jemu kam by ma asi poslal.

moonlight1210
10. dec 2025

Ano, mas pravo byt nahnevana na kamosku, ze to vedela, nic ti nepovedala, ani tvojej sestre. Su to tvoje pocity. Mas na ne pravo.

Na druhej strane sa da pochopit, ze sa nechcela miesat a ak nemala dokazy, tak ani ist do risku, ze bude za blbu, ked si to partner tvojej sestry dako vyzehi/ukeca ju, ze to nie je pravda a ona radsej uveri jemu (co byva casty pripad).
Takze nechcela riskovat, ze nakoniec ona bude za zlu, pripadne za tu, co ich chcela rozist, aby si ho uchmatla, a pod.
Takze mala pravo mlcat a nepovedat nic.

Ale - smiat sa z toho je moralne dno. A za to ju mozes pokojne verejne odsudit.

autor
10. dec 2025

- Nejedná sa o moju sestru.
- Dôkazy mala jasné, dokonca trávila jeden večer s kamarátom a jeho milenkou.

anonym_7c8b77
10. dec 2025

To je aká kamarátka? ...nemusela vám to oznamovať , že kamarátkinu sestru jej frajer podvádza, ale ísť s nimi "na rande" to je cez čiaru...ja by som jej poriadne vynadala a už by to kamarátka nebola ...

cimage
10. dec 2025

Ako skoro dospelaci sme mali v parte jeden par. On ju podvadzal, nieviem s kym vsetkym. O jednej som vedela na 100%, lebo s nou bol na party kde som bola aj ja. Stvalo ma to kvoli kamoske, ale nic som nepovedala, nechcela som sa do toho miesat. Nakoniec sa po case rozisli a mna to stale stve aj po rokoch, ze som jej to nepovedala hoci sme si neboli blizke.

pralinka25
11. dec 2025

Nuž ja by som bola sklamana tiez. A rozhodne by to kamarátstvo nebolo ako predtým lebo by som jej už neverila. Asi by ostala pre mna len na báze známej nie kamosky.
Ale ľudia sú rôzni.