Nevera vo vzťahu
@michalzpb je bežná

Bola ,je a aj bude
Nič nové
Milenka,milenec je v každej rodine
Bežná súčasť života. Čo s tým?
Bola ,je a aj bude
Nič nové
Milenka,milenec je v každej rodine
@minenkaa ty uz si milenca vypatrala? je blondak ci nie?
@minenkaa ty uz si milenca vypatrala? je blondak ci nie?
@pralinka25 bohactvo ,ja som uplne zabudla
@pralinka25 bohactvo ,ja som uplne zabudla
@minenkaa 😂 kup si ginko. ja reku uz ste sa zoznamili konecne a na silvestra bolo veselo.
@minenkaa 😂 kup si ginko. ja reku uz ste sa zoznamili konecne a na silvestra bolo veselo.
@pralinka25 musim tu hlavu vyriešiť ,máš pravdu
@pralinka25 musim tu hlavu vyriešiť ,máš pravdu
@minenkaa teraz kasli na hlavu. som zvedava na toho milenca.
@minenkaa teraz kasli na hlavu. som zvedava na toho milenca.
@pralinka25 netusim,boli sme cele sviatky chorí s mužom bol doma ,som nič nevyzvedala
@pralinka25 netusim,boli sme cele sviatky chorí s mužom bol doma ,som nič nevyzvedala
@minenkaa no do haja. aj moj muz bol chory. 😲
@gribka1 každý zomrie, ale otázka je, čo po smrti. A finálne destinácie sú len 2 - nebo (niekedy aj prostredníctvom očista) alebo peklo (večne odlúčenie od Boha).
@pr85 No, ale stačí sa vyspovedať a čistý ako ľalia. Veď tak to chodí nie? Keby ste vy veriaci žili podľa božích prikázaní žijeme v oveľa lepšom svete.
Miško z Považskej Bystrice ešte nevytriezvel 😆
Nevera je pre neschopakov a ostatní si zariadia život tak.. aby nemuseli byť
Jednoduché
@pr85 No, ale stačí sa vyspovedať a čistý ako ľalia. Veď tak to chodí nie? Keby ste vy veriaci žili podľa božích prikázaní žijeme v oveľa lepšom svete.
@gribka1 spoveď je dôležitá, lebo nám v nej Boh prostredníctvom kňaza odpúšťa hriechy. Ale dôležitá je metanoia, t.j. zmena myslania a snaha daný hriech už neopakovat.
@minenkaa no do haja. aj moj muz bol chory. 😲
@pralinka25 tak aspoň viem kde to moj chytil ,možno budúce sviatky oslávime spolu
@pralinka25 tak aspoň viem kde to moj chytil ,možno budúce sviatky oslávime spolu
@minenkaa 😀 neni blondak
@minenkaa 😀 neni blondak
@pralinka25 tak budem aspoň ja spokojná ,ja nemám rada blond
@pralinka25 tak budem aspoň ja spokojná ,ja nemám rada blond
@minenkaa 😀
A dalej?😄
Nevera je korenie. Roky stagnacie a zrazu ohen v gatiach.

@michalzpb ????