icon

Nevhodné poznámky tety na môjho snúbenca

29. jan 2024

Som stastne obsadena, mam snubenca, ktoreho planujem predstavit rodine. Aky by ste mali nazor na rodinnu pribuznu, tetu, ktora reaguje takto, citujem. ,,dufam, ze si si nenasla nejakeho chumaja", potom ked som pochvalila mojho chlapa, opytala sa na mojho ex z pred desiatich rokov, ci ho stretavam. Takto sa sprava casto. Ja absolutne nerozumiem preco spomina nejakeho ex, od ktoreho som doslova usla. Nikdy som si s nim nevedela predstavit manzelstvo, ale myslela som, ze je to vekom a zmeni sa to. Stale pil, ked sme zacali byvat, tak ma zacal deptat psychicky, neskor podvadzat, mala som problem od neho odist, bol to manipulator a ta teda mi ho stale pripomina...pretoze k nej sa dostala info od inej znamej ze ja som bola zla, tak ho mozno lutuje, alebo mna. Mne sa to zda nevhodne a hlupe a nelogicke. Okrem toho, po nom tych znamosti bolo....a hlavne mam lasku a krasny vztah, preco uraza a neopyta sa radsej pekne na mojho snubenca?! Ktory je mily, krasny, sikovny a dobre vychovany?opytala som sa jej z akeho dovodu ho spomina a ona ze len tak, lebo ste v jednom meste v podobnej pracovnej oblasti. Take hlupe od nej. Na reakciu, ze som zasnubena s mojim aktualnym, ale teda este mame cas (pretoze potrebujeme naplanovat svadbu atd.) reagovala, ze ano mate casu dost.

pribinak
29. jan 2024

Tak má skúsenosť že už si si raz našla pekného chumaja, tak asi má obavu, aby sa nezopakovala história

thereisabear
29. jan 2024

A teta je šťastne vydatá? Mne to zaváňa vlastnou nespokojnosťou...

danyelia
29. jan 2024

Ja neviem, takéto ,,problémy,, riešiť...vôbec by som si ju nevšímala a nekontaktovala sa s ňou, načo?

januska12323
29. jan 2024

A problém je aký?

autor
29. jan 2024

@pribinak vies co to nebol ani vztah vtedy, bola som mladucke dievca, pchal sa nam do rodiny, viac krat som ho odmietla, potom som to s nim skusila, zasnubila som sa a cakala som, ze mozno ten pocit, ze chcem byt jeho zena pride, ale nastastie tie zle skusenosti s nim sa len kopili...nevedela som sa ho striast, napokon sa to podarilo, potom som bola nejaky cas sama, potom som spoznavala muzov, randila, mala som nejake znamosti az som si nasla cloveka s ktorym je naozaj chemia aj si rozumieme a tesim sa, ze sme spolu...ona akoby toto nechapala...
@thereisabear nie nema manzela, je inak orientovana a vo velmi vysokom veku, s priatelkou su spolu uz tiez skor len po telefone
@danyelia je to blizska rodina, bezne sa s nou vidime
@januska12323 ze mi to pride hlupe a nelogicke, netesi sa zo vztahu aky mam, pripomina mi psychopata z pred desiatich rokov, ale sposobom akoby jej chybal, ako teta nevie zjavne pricinu mojho odchodu od neho, ale jej spravanie vnimam ako buzeraciu, ked ju upozornim s poznamkou, ze je zvlastne ze spomina niekoho koho som az tak nechcela a bolo xy dalsich znamostia a aktualne pekny vztah i tak sa jej spravanie opakuje, ja nevidim dovod sa o nom bavit

pinkgirl
29. jan 2024

A čo ťa to tak trápi že sa pýta na neho? Nepripúšťaj si jej poznámky, povedz že ten ex je už pre teba história a vôbec ťa nezaujíma a nebudeš sa o ňom už s ňou baviť.

autor
29. jan 2024

@pinkgirl asi jej to budem opakovat a snad s tym prestane

autor
29. jan 2024

@pinkgirl trapi ma to preto, lebo som s nim mala problemy a ked sa mi podarilo odist ociernil on mna, ja som vyzerala,zjavne vyzeram ako ta zla a ked jej chyba taky clovek, tak nechapem a ano ako vravis, jedine jej povedat a stale opakovat, ze ma nezaujima, co ja viem kde je ved ja som rada, ze som sa ho striasla pred desiatimi rokmi

januska12323
29. jan 2024

Vidíš ona nevie všetko o vašom vzťahu s ex a ani tohto aktuálneho ešte nepozná tak môže hovoriť čo chce sú to len jej domnienky. Predstav jej súčasného nech zmení názor.

tykat
30. jan 2024

Spred 10 rokov? Na to by som zareagovala "Kto? Aha, uz som aj zabudla, prosim ta nepripominaj mi ho nabuduce"

rosavia
30. jan 2024

No, neviem. Pises, ze to ani nebol vztah a potom hned pises, ze ste sa zasnubili. To je ako mozne?
Teta to asi prehodila len tak, vramci small talk, a uz na to aj zabudla. Ty by si mozno neurobila zle, keby si spravila to iste.

monuliak9
30. jan 2024

Veľa sa tu docitam o cudzích nazoroch. Prečo toľko riešite čo kto hovorí a čo si kto myslí ? Ak ja som raz spokojna a šťastná, mi je tri päť čo si myslí nejaká teta alebo iný rodinný príslušník či známy. Druhých neovplyvnime, a uzierat sa tým je strata času . Keď ty si okej, nerieš jednoducho. Povedz si - "nasrac" 😉😁

katkami123
30. jan 2024

Protivná stara zatrpknutá tetka. Potrebuje kaziť radost. Každá z nás chodila v minulosti minimálne s jednym debilom, možno je niekoľko výnimiek, ktorým to klaplo na 1x. Ale aby som pri stretnutiach riešila svojich ex z pred XY rokov, to si fakt neviem prestaviť. Poklepala by som si po čele. 😀 Skôr by som do nej nabudúce zabrdla, no už som sa zľakla, že by si opäť neriešila nejakého môjho ex, s ktorým už roky nie som. A hoď pozornost na ňu - A čo tvoje vzťahy? Žiješ s niekym? Ste vy ešte vôbec stále spolu? Začne do teba rýpať s bývalými ( lebo to je pasívna agresia, asi vidí, že si v úzkych ) rýpni ty do nej ako je ona na tom so svojimi vzťahmi. Alebo ona s jej ex, že či nejakú nevidela.

mantilka
31. jan 2024

Treba sucho skocit do reci, to je davna minulost. Neries. Ten vztah som nastastie uzavrela a poucila sa, mam uplne ineho snubenca. A ty sa ako mas? Treba to povedat jednzm dychom, aby nestihla skocit do reci. A upriamit rec na nu a na telo otazku. Co ta zaujima. Inak tete by som o vztahoch nehovorila, len pozvala na svadbu,