icon

Nevhodný vzťah so šéfom

21. sep 2025

Ahojte. Stala sa mi taká vec v práci že sa začal zaujímať o mňa môj šéf. Vedel som že je záletník aspoň sa to o ňom šírilo a že sa ohana tým že má priateľku. Držala som si odstup až na pár prešľapov. Najprv ma niekde viezol a tam padla hranica a ma pobozkal a potom na firemnej akcii sa mi vyspovedal čoho trápi a strhol ma k sebe. Jasne že chcel sex ale bolo to také zvláštne akokeby to úplne o tom nebolo. V práci dal výpoveď a kontakt sa skončil. Teda ja som ho ukončila tým že som ho vymazala a zablokovala. Ale predpisom som mu napísala čo si o ňom myslim.Pritom ešte keď bol v práci keď som sa začala odťahovať vypisoval mi. Neviem, stále sa mi vracia v myšlienkach že som to pokaslala že som si ho pustila moc k telu. Ale vidím že keď som ho odsekla tak on už nič. On má svoju stabilitu a ja sa cítim že som zo seba spravila hračku. Hnevá ma to preto, lebo cítila som že je iný, a naozaj nebol zlý až na toto. Vrstili by ste sa k tomu ešte? Čo to bolo?

spongebob1
21. sep 2025

@anonym_autor Panko skusal. Nedostal, odisiel. Bola si len jedna z mnohych. Keby mal naozaj o teba zaujem, tak by to nevzdal. Nesnivaj, aspon si sa vyhla sklamaniu.

sova7
21. sep 2025

Chces chlapa ktorý prekoti všetko čo dycha a nevyleze na strom? To nie je dobrý chlap

mirokub
Odpoveď bola odstránená
amazonka13
21. sep 2025

👎 Tak je, aj keď to zabolí, bola si len ďalším zárezom na zárubni. Je to balič- profesionál. Buď rada,že to skončilo skôr ako niečo začalo. Zlož si ružové okuliare a pre vlastné dobro zabudni ...

anonym_03cdb9
21. sep 2025

@anonym_autor chcel ťa pretiahnuť, ty si ho nechcela a teraz keď už nemá záujem, tak by si ho chcela? Čakala si, že ťa bude prosiť, aby si s ním bola? Že si úžasná a stále na teba musí myslieť? 🤣 Alebo že ťa rovno aj miluje ? 🤣🤣🤣 Veď ma priateľku... Či chcela si byť len ďalšia ktorá sa mu podvoli a on ťa spomenie medzi kamošmi akú ďalšiu trúbku dostal? Koľko máš rokov, asi malo 😀 poviem ti prečo sa ti neozýva, lebo ta ma v p... a v novej práci už loví ďalšie.

anonym_1e85ed
21. sep 2025

Áno, bola si len jeho hračka, na ktorú už dávno zabudol. Aky význam malo, ho odblokovať a mu písať? Co si akože čakala? Že len na to čakal, aby ti mohol vyznať lásku? Zabudni.

anonym_5b4520
22. sep 2025

@anonym_autor toto je co za traposina?

danica2711
22. sep 2025

@anonym_autor dievča, zbytočne riešiš niečo, čo už neexistuje a s veľkou pravdepodobnostou nikdy ani poriadne neexistovalo. Aférka, našťastie krátka a povrchná s chlapom, ktorý stál za dve veci. Nad žiadnym pokračovaním neuvažuj, on zrejme už ani poriadne nevie, že existuješ

enmery
22. sep 2025

"Bol iný"...😂Ach ženy.

anonym_e23893
22. sep 2025

@anonym_autor lebo cítila som že je iný 🤣🤣🤣