Čo darovať mužovi na Vianoce?
Baby poraďte čo dať chlapovi pod stromček
- nič nechce všetko má čo je aj pravda.
Kúp si pekné prádlo a strč sa pod stromček 😎
@ivik4 hra vkuse hry na pc, na playku, rad sa špara v autách a rad bicykluje.
@januska12323 nebudeme spolu na Vianoce 😂🫣
To nevadí.
@januska12323 z tohto nie každý chlap padá na zadok... Môj razí heslo, že najkrajšie prádlo je žiadne prádlo😂 Takže ten by vrnel iba v prípade, že by som sa pod ten stromček strčila nahá, max previazaná mašľou😂
@januska12323 mám zdravotne problémy momentálne takže po sexi prádlu to čo ma nasledovať tak bohuzial nemôžme praktizovať 🫣
@tiezjedna 😁 ja to raz skúsim ale budem musieť potom prikúriť
Ja ked uz neviem coo tak vymyslim nejaky zazitok bud listky na koncert,stand up alebo nieco take podla zaujmu.
Absolútne nič. Ak má všetko a nič nechce, tak by presne to dostal 😂
Tak ak všetko má a rad bicykluje tak by som mu dala darčekovú poukážku do cykloobchodu resp. obchodu sa športovým oblečením a vyberie si co chce a potrebuje.
Akú cenu by si chcela zaplatiť za darček? Ak má rád hry, tak možno takéto niečo, ak ešte nemá:https://store.steampowered.com/steamdeck. Ak niečo lacnejšie, tak možno niečo, čo sa týka jeho najobľúbenejšej hry. Aké hry hráva? Vieš? 😉
@mojemenonikto ja nechcem aby hrával je to už prehnane takže ho v tom nebudem podporovať😂 a hráva najviac fifu.
To nie je podporovanie. Tým mu vyjadríš, že naňho myslíš a že vieš čo má rád 😉 A čo takéto niečo? https://store.fifa.com/en-fr/collectibles/trophies
Tak mu kúp lístky na skutočný zápas😆
@mojemenonikto to mi príde strašná blbosť za tie prachy čo to bude len prachom zapadať sorry
@rorino nemám toľko peňazí😂😂😂😂
Tento rok môjmu mužovi dám playstation 😀 bola dobra zľava počas BF, tak som to využila 😁 ale hry si už bude musieť kúpiť sam, hoci jednu by som mu ešte mohla kúpiť 😀
@bessie12 ma najnovšie 🙈
Môj ma len ps4, teraz dostane 5tku 😁 asi mu nakoniec kúpim aj tu jednu hru, ktorú teraz hraje takmer každý deň 😁
@bessie12 kúp lebo zo 4 nepasujú hry na ps5
Tak drez obľúbeného tímu,taky kompromis😉
Mna nebavia tieto anonymne temy ohladom blbosti 🙄
@thunderdome keď neviem co mam kúpiť, tak bud nekúpim nič alebo nejakú somarinu. Počas prvých spoločných Vianoc sme si nedali žiadne darčeky 🙂
@thunderdome nie. Nebol dôvod sa kvôli tomu urážat.

Vela si nam o nom napisala, velmi dobre Ti poradime, ako na mieru