Neviem si nájsť chlapca
Som Zufala, mam 32 rokov a neviem si najst chlapca.
Neverim ze je este nejaky volny v mojom veku.
A ja tak hrozne tuzim po rodine :(
Kde ho hladat?
Kam ist?
No neviem ja by som v Tvojom veku hľadala skôr muža.
@deti95060810 ja len lasku a rodimu
veď jasné, ale asi máš nejaké kritéria aj na toho nastávajúceho ... že či nie sú moc prehnané, lebo to tak väčšinou býva. 😉
@deti95060810 mala som kedysi, no teraz chcem fakt len minimum, no zial v mojom okoli su vsetci muzi od 35 vyssie stastne zadani
Led chvilu pockas, niektori budu uz stastne nezadani
Ano sihlasim s tym co tu bolo napisane, v prvom rade by to mal byt muz a nie chlapec, urovnaj si co vlastne chces, aky by mal byt a potom sa poobzeraj po okoli.
Moj syn ma 31 a hlada partnerku a to jesamostatny od 18 ziadne ze hotel Mama zije 800 km od Nas vie varit aj domacnost tip top je vzdelany s titulmi pred a za menom, pracovity a nema stastie na partnerku
skus aj zoznamky, poobhliadaj sa aj po okoli, ten spravny si ta najde....nestanovuj si vekove kriteria...moze byt i mladsi, i starsi, uvidis...musite si vsak byt vzajomne sympaticky a rozumiet si...skus na veci netlacit, nechaj veci plynut...
hlavne sa staraj o seba, bud štíhla a pekna a on si ta najde....vzhlad robi vela. Ak nie si atraktívna, tak to budes mat tazsie. V mojom okoli mam pár 40 a 50 ročných zien (u niektorých tu na Mk sú to uz zeny za zenitom haha) a predstav si, frajerov si nasli.
Stačí mat pekne vlasy, byt mila a usmiata, mat konicky a priatelov, a nie je toho, ze by si si chlapa nepritiahla k sebe! Len si treba verit a byt sebavedoma, nerandit s kazdym, nebyť zufala..Aj ked si zufala, zakaz si byt taka navonok. Lebo chlapi budu zdrhat, oni nechcú chuderky, ale pokojne mile a sexy pekne zeny s úsmevom. Daj toto prečítať nejakemu mužovi v tvojom okoli a potvrdi ti to, co som ti teraz tu napisala.
@barborachors starat sa o seba ano.. ale pekna stihla? To ma hladat takeho povrchneho chlapa alebo co? Tomuto nerozumiem.
@cookie29 a co je na tom povrchne? Ty by si chcela pupkateho zarasteneho spoteneho chlapa?
Jasne ze skor zaujme starana pekná zena
@sasitimi17 no spoteny je otazka hygieny. Takze ak Vam rozumiem, ked zena nie je stihla, znamena to ze nema sancu byt stastna alebo si najst partnera?
@cookie29 Nie. Taka nema narok, alebo sa ma uspokojit s kymkolvek. Iba stihle, pekne zeny maju narok byt milovane. 😆😆😁
Samozrejme to myslim sarkasticky. Takto sa dost ludi pozera na zeny s extra kilami. Nepozeraju na povahove vlastnosti, vzdelanie, spolocenske postavenie. Kila su dolezite 🙄🙄🙄

volných je dosť, len záleží čo hľadáš...