Neviem si nájsť kamarátov
Ahojte, prešli ste si niekto podobným obdobím? Mám problém si nájsť kamarátov. Snažím sa nič nesíliť a nechať veci prirodzene plynúť, nech nezvyzniem násilne/zúfalo ale nejak časom sa mi stalo, že som si s ľudmi bud prestala rozumieť alebo sa nám zmenili priority v živote prišli deti, kamošky sa odsťahovali a podobne, čo úplne akceptujem a chápem. Avšak, je pre mňa hrozne ťažké si nájsť niekoho namiesto nich. Ostali mi ešte dve kamošky ale obe majú frajerov a tak sa takmer vôbec nestretávame a ja už pomaly nemám ani s kým ísť na kávu. V práci si rozumiem výborne rozumiem s 1 kolegyňou ale ona už má dieťa a jej muž jej moc nepomáha, čiže to je veľmi obmedzené. Ešte je tam jedna kolegyňa, ktorá je fajn ale je narozdiel odomňa taká plachá a ja som skôr temperament/oheň a väčšinu času som inicátor všetkého ja a bojím sa, aby som neotravovala. :D Chodím ešte na skupinové cvičenia ale tam je to skôr také, že pokecáme vrámci fitka a tam to končí a nejak ani ja netúžim tam sa s nikým zblížiť, pretože tam chodia skôr staršie ženy a ja mám 24. Kým som mala priateľa, som to nejak neriešila ale teraz mi to už vadí.
Ja ťa úplne chápem. Ja odkedy tiež som bez vzťahu a to bol niekoľkoročný tak sa nejak strácam. Tiež “kamoši” buď majú deti alebo sú už inde. Trocha si to teraz vyčítam že som nanich nemal toľko času keď som bol vo vzťahu. Snažím sa tiež adaptovať tiež chodím do posilky ale nejak ťažko sa hľadajú kontakty a ja tiež niekedy som svojský 😅 ale ľúbim sa vykecavať. Ak by si mala záujem ozvi sa mi na ppeter.meszaros@gmail.com a môžeme skúsiť konverzovať a možno budeme super kamoši 🙂 lebo akosi mi chyba niekto na výlety 😅

Skús napísať možno odkiaľ si a baby s okolia by sa ti možno ozvali 😃. Ja sa zdržujem v okolí Martina a Senca ak ti to pomôže 🥰