icon

Neviem zabudnúť na ex

6. jún 2025

Ahojte, neviem čo mám robiť ale som 3 mesiace po rozchode a stále sa hnevám na ex a neviem mu odpustiť, že ma klamal a podviedol.. nechcem sa k nemu vrátiť samozrejme ale vnútorne ma to trápi a cítim bolesť a hnev za to čo urobil.. že sľuboval niečo a klamal.. dlho sa o mňa snažil, robil aj nemožné pomaly a zrazu bum. Cítim sa ako keby som predtým žila v nejakej bublinke a zrazu ju niekto praskol.. Pritom sme spolu neboli nejak dlho len 8 mesiacov ale ja som sa zaľúbila a bola som s ním šťastná.. snažím sa zamestnať stále som niekde, veľa pracujem, cvičím ale každý deň naňho myslím a vždy keď si spomeniem na tú zradu sa mi chce plakať..

zuzanita1609
6. jún 2025

Tak plač,keď potrebuješ. Časom sa tie "nálady"začnú meniť na ľahostajnosť, neskôr sa nad tým zasmeješ. Každý si tým prešiel.

vanilkovazmrzka
6. jún 2025

Chce to len cas…

slaskou1975
6. jún 2025

No jasne.. tak si prosím ta uvedom: je to nezrelý partner lebo sa tak zachoval, spomeň si, čo dokážeš a o čo prišiel. Drž sa vedomia svojich hodnôt aby si nepodľahla strate svojho sebavedomia a sebalasky, lebo to bude ešte dlho trvať. Na lásku zabudni, lebo klameš sama seba a s človekom s hodnotou 0, lebo je riadený pudmi a nie láskou a rozumom. Neprišla si o nič, ten človek bol ako partner nepoužiteľný a bude aj v dalších vzťahoch. Slušne povedané, zbavila si sa čierneho Petra ☺️ Tvoj žolík ťa niekde v blízkosti čaká, len vydrž 😉

domkakvet
6. jún 2025

Bud rada, ze si sa to dozvedela tak skoro.