Neviem zabudnúť na ex
Ahojte, neviem čo mám robiť ale som 3 mesiace po rozchode a stále sa hnevám na ex a neviem mu odpustiť, že ma klamal a podviedol.. nechcem sa k nemu vrátiť samozrejme ale vnútorne ma to trápi a cítim bolesť a hnev za to čo urobil.. že sľuboval niečo a klamal.. dlho sa o mňa snažil, robil aj nemožné pomaly a zrazu bum. Cítim sa ako keby som predtým žila v nejakej bublinke a zrazu ju niekto praskol.. Pritom sme spolu neboli nejak dlho len 8 mesiacov ale ja som sa zaľúbila a bola som s ním šťastná.. snažím sa zamestnať stále som niekde, veľa pracujem, cvičím ale každý deň naňho myslím a vždy keď si spomeniem na tú zradu sa mi chce plakať..
Chce to len cas…
No jasne.. tak si prosím ta uvedom: je to nezrelý partner lebo sa tak zachoval, spomeň si, čo dokážeš a o čo prišiel. Drž sa vedomia svojich hodnôt aby si nepodľahla strate svojho sebavedomia a sebalasky, lebo to bude ešte dlho trvať. Na lásku zabudni, lebo klameš sama seba a s človekom s hodnotou 0, lebo je riadený pudmi a nie láskou a rozumom. Neprišla si o nič, ten človek bol ako partner nepoužiteľný a bude aj v dalších vzťahoch. Slušne povedané, zbavila si sa čierneho Petra ☺️ Tvoj žolík ťa niekde v blízkosti čaká, len vydrž 😉
Bud rada, ze si sa to dozvedela tak skoro.

Tak plač,keď potrebuješ. Časom sa tie "nálady"začnú meniť na ľahostajnosť, neskôr sa nad tým zasmeješ. Každý si tým prešiel.