icon

Nevyporiadané emócie po strate panenstva

tumonca23
29. mar 2025

mam priatela, sme spolu rok, prisla som s nim o panenstvo. na druhy den som sa s nim o tom rozpravala a povedala som mu ze citim sa nejako "inak" a povedal mi ze aj on tak ja ze preco ked ze on o to svoje panenstvo neprisiel, povedal mi ze ked videl krv tak sa citil neprijemne a nechutne. zostala som bez nalady a povedala som mu ze ako sa mam citit ked som prisla o panenstvo ze co cakal, on mi na to povedal ze nevedel ze to bola taka krv ale ze to bola menstruacna aj ked vie ze kramy nemam. neviem ako sa mam pri nom citit chcem spolu byt este veelmi dlho ale pride mi ze v tychto vaznych veciach je nevyspely a neviem co s tym mam robit, je nevzdelany a nerozumie ani mojmu telu a toho sa bojim ze co do buducna. napiste mi vas nazor🙏🏻

minenkaa
29. mar 2025

Aká som ja rada ,že som vždy stretla normálnych ľudí

viestta
29. mar 2025

Pozicaj mu ucebnice biologie a nech si douci to co sa v skole nenaucil...

stellarstar
29. mar 2025

@tumonca23 to koľko máte rokov, 15?

thirstymonk
29. mar 2025

@tumonca23 No hlavne že ty si vzdelana a vyspela. Podľa mňa obidvaja nemate ešte ani 18 a na sexovanie máte času habadej.

crazy_cat_lady
29. mar 2025

Ak riesi/te taketo veci, tak dufam, ze ste stale v kategorii nastrocni...

loliki
29. mar 2025

@tumonca23 Musíš dospieť. Tehotná nie si?

januska12323
29. mar 2025

Dúfam, že sa toto nepýta dospelá žena.

tibiokke
29. mar 2025

Na fotke vyzera dost dospelo

marianarem
29. mar 2025

@tumonca23 Ale ved sa casom nauci. Je uplne prirodzene, ze to beries citlivo, ale ani on asi este nebude nejaky extra skuseny a tiez mu nie je vsetko jedno. Tie prve razy byvaju niekedy zvlastne, dokonca aj vo vyssom veku a u skusenejsich ludi to prvy raz moze byt vselijake. Neboj, bude lepsie.

kitycat
29. mar 2025

Tak asi mu nebolo prijemne mat "mec od krvi". Tiez sa s tym musi mentalne popasovat, ze to bolo z niecoho ineho ako tvoje kramy, bozeeee

On askbtiez nebude extra skuseny ked ho toto rozhodilo, neviem ck si od prveho sexu ocakavala. Prvy sex je vacsinou divny