Nevyzretý 28-ročný chlapec
Ahojte, stretli ste sa už niekto s takýmto správaním u 28 ročného ‘’chlapca’’? 🥱
Býva 3 hodiny odo mňa, spoznali sme sa tak že prišiel robiť 3 - dňovú zákazku. Od začiatku to medzi nami veľmi iskrilo, vyzeral byť fakt dobrý chlap, chcel byť stále len pri mne, aj keď ho kolega potreboval 😀padli medzi nami aj nejaké dotyky, nič viac. Nechal mi na seba kontakt, odišli, po pár dňoch som sa mu ozvala, písanie trvalo len krátko, trvalo mu dlhšie odpísať, sem tam sa vypínal, tak som sa na to vykašľala a viac už neodpísala. Po čase sa ozval, chvíľu v pohode a znova ten istý kolotoč, každý večer sa vypínal a zapol až ráno, (očividne je v tom aj iná žena) ,nemal sa k stretnutiu, len veľké reči. a iné redflegs. Už ma to prestalo baviť, tak som mu proste napísala že sa mi to nepáči a celé to nadobro ukončila. Proste strata času. Vymazala som si ho aj zo sieti. Na to ma on prestal sledovať tiež a dnes pozerám, že som zablokovaná všade 😀neviem čo si o tom myslieť, ublížila som jeho egu alebo čo ide vtedy takému chlapcovi v hlave keď toto spraví? Ale super, niečo staré odíde aby mohlo prísť niečo nové.
Ja da opytam takto. Co mas v hlave ty, ked riesis takeho nevyzreteho jedinca?
Od teba to sedí, že nevyzretý 😅 nemáte si čo vyčítať ani jeden
Podľa mňa skôr ublížil on tvojmu egu. Prepáč za úprimnosť, ale tak to na mňa pôsobí.
Podľa mňa skôr ublížil on tvojmu egu. Prepáč za úprimnosť, ale tak to na mňa pôsobí.
@wolf_ Ďakujem za úprimnosť 😉 nemyslím si že ublížil môjmu egu, môžem pracovať ďalej na sebe a už sa s ním nezapodievať. Len ma prekvapilo že sa voči mne takto zachoval, keď som bola len úprimná a normálne to ukončila.
@wolf_ Ďakujem za úprimnosť 😉 nemyslím si že ublížil môjmu egu, môžem pracovať ďalej na sebe a už sa s ním nezapodievať. Len ma prekvapilo že sa voči mne takto zachoval, keď som bola len úprimná a normálne to ukončila.
@nikolaa123 ako zachoval? Že blokol? Však aj ty si si ho vymazala zo sociálnych sietí... Ukončila si, vymazala, on ťa teda blokol. Zrovna to zablokovanie nevnímam ako zlé zachovanie 🤷♀️
Napíšem to tak ako to vnímam ja .Počas tých troch dní si chcel len vrznúť.Mozno je ženatý má rodinu ,určite niekoho má.Zabudni na to úplne
@nikolaa123 Ty si ho vymazala a on ta blokol? Kde je problem? Skor ty mas urazene ego....Ako si zistila ze ta blokol? 🤔
To ste sa po 2 dnoch uz oblapali? 😧
3 hodiny cesty.. 3 dňová fuška.. má 28.. 28-3-3= 22. Za toľko dní si ťa odblokuje. Nemáš zač
Tri dni poznáš chlapa a už sú tam dotyky? Však jemu išlo len o sex. Nič viac, nič menej.
@nikolaa123 A také rý hle a jednoduché by bolo mu proste napísať: "Nechcel by si sa radšej stretnúť?" Ja viem, že podľa žien má toto iniciovať chlap, ale potom sa nedivte, že nemáte nikoho.
čo ukončil? Tri dni ste po sebe pozerali, párkrát ste sa dotkli a potom ste si trochu neslano-nemastno písali. Veď sa nič ani nezačalo, nie že skončilo, nie je čo rozpitvávať...
Podla mna ako si správne napísala bude v tom iná žena, stala sa mi totiz podobná situacia, zablokoval ma všade a zrejme aj vymazal, aby to jeho princezná nevidela a nezistila. Nemusíš sa tým trápiť, bud rada ze to nikam viac neviedlo, mohlo to dopadnúť horsie

Obaja ste deti aj riešiš takéto blbosti