Nezáujem manžela ma ničí
Čítajte prosím s porozumením možno sa tu niektorá nájdete
Môj manžel neni zlý človek ale flegmatik proste jeho nič nezaujíma, nič nerieši, proste čaká iba aby som za nim behala, chválila ho atď ale čo ja? Ja potrebujem tiež počuť spolu to zvládneme všetko, vymyslime niečo žiadne pekne slova proste nevidím svetlo na konci tunela
Peniaze zvlášť, moje tvoje všetko už naozaj nie
Máté ti niektorá? Je to takto normálne? Keď mu poviem ze niečo sa mi nepáči povie mi chod preč. Proste ma zabíja
@anonym_autor nepovedala by som že je flegmatik. Skôr je vychcaný. Čaká, že všetko urobíš a ty sprostá urobíš. Flegmatik by dal žene peniaze na stôl a žena by gazdovala, tento si necháva svoje, je vychcaný. A prečo ho vlastne chváliš a posilňuješ? Veď nič neurobí, skôr by som mu naservírovala pravdu, že je lenivý lakomec. Prestaň za ním behať, chváliť ho, nalej mu čistého vína, a povedz mu čo od neho vo vzťahu požaduješ.
Flegmatik nie je zároveň blb, to si pletie š dve veci dokopy. Nemusíš s ním ostať, rozvody u nás zatiaľ nezakázali.
choď preč? akože rozvod? šla by som…
načo ti je taký muž, ale fakt?
Nie nemáme to takto. S takýmto chlapom by som nebola.
a to sa samozrejme začalo až po svadbe, predtým bol milý, pozorný a veľkorysý, však?
@anonym_autor mne by stačilo naozaj len raz povedat “chod preč”, okamžite by som mu to splnila. Prečo si mu ešte nesplnila jeho želanie? Ak sa to opakuje, necitis sa dehumanizovana? 🤔 za mňa je jeho správanie úplne nevhodne a rozhodne by som si toto nenechala.
@anonym_autor hlavne že nie je zlý človek, ale žiť sa s ním nedá 🤷
Nemá ťa rád, neváži si ťa, kľudne môžeš ísť, na čo ty vlastne čakáš. Máš na a krku jedno prerastené decko.
@anonym_autor
poznáš slovo rozvod?
Mala by si sama zacat viac casu venovat sebe a nebyt na nom zavesena.
Rozvod napríklad, nezmení sa to nikdy tak zváž či si takto predstavuješ život a podľa toho konaj
Ja som to mala ,kým som sa neodstahovala ,pokým sa nenauci ako sa funguje v domácnosti, nemáme o čom. Nie som jeho slúžka ,peniaze sme tiež mali zvlášť ,neplatil mi za prácu doma ,ani nepomohol, tiež chodím do práce ,má dve ruky ,tak teraz nech ukáže čo vie .🤣👌. Ale on mal toho viac na rovaši.
Klasicke MK rady haha. Mas nejaky problem v manzelstve? ROZVOD!
Klasicke MK rady haha. Mas nejaky problem v manzelstve? ROZVOD!
@anonym_238645 Ale nemusí byť hneď rozvod , iba ponaučenie , priucka , hádam dôjde k náprave.
@anonym_autor Ahoj, behas za nim, chvalis ho (aj ked neviem za co podla popisu🤔), vyhovies mu vo vsetkom, tak preco mu nevyhovies, aj ked ti povie chod prec? Uz by ma nebolo a od takehoto chlapa by som mu splnila jeho priania a sla co najdalej🤷♀️
Ale toto si vedela už pred svadbou. On to bral, že si s tým ok, takže netuším, prečo si prekvapená, že sa z noci na ráno nezmení.
Inak, aj ty budeš od zajtra odrazu flegmatik a iný človek o 180 stupňov? Nie, ale od neho to chceš, lebo si bola roky slepá....fakt mi Ťa nie je ľúto, sťažuješ sa na niečo, čo si si sama vybrala.
@anonym_autor mam to iste a nevladzem
To nie je flegmatik,ale lenivec a sebec. Ja by som v takom vztahu umrela. Totalna ignoracia,tak naco je s tebou? Ked mu tak strasne vadis,preco sam nenavrhne rozvod?
Ak nemate deti, nic ta pri nom nedrzi a nebud skromna. Zaslúžiš si viac

@anonym_autor nemáš v ňom oporu je ako dieťa a ty jeho mama...iba ty dávaš energiu, pochvalu ..