icon

Nezmazal sa zo zoznamky

iowa2
3. júl 2025

Ahojte. Aký je váš názor na chlapa, ktorý sa nezmazal zo zoznamky aj keď sme sa už stretli.
Je fajn, pripadá mi naozaj seriózne.
Ale! Ešte pred stretnutím mi po telefóne povedal, že je stále na tej zoznamke ( ja nie, lebo som sa skrátka chcela zmazať, nielen kvôli nemu). Ja že jasné, v pohode, veď sme sa ešte nestretli ( ale písali každý deň).
No a po stretnutí sa má pýtal potom, či sa chcem dalej stretávať a spoznať. Ja že ano,ze môžeme atď, chce ist teraz von a som zistila, že je stále na tej zoznamke, aj foto tam má 😑 úplne ma to odradilo.
Pritom vypadá má fakt seriózneho chlapa.
Tak neviem či pomedzi to plánuje písať a spoznávať ďalšie alebo prečo tam teda je.
Určite sa mi nechce investovať čas do stretnuti, ked viem že tam stále je aj s fotkou.
Je mi blbé to žiadať od neho, nech sa k tomu vyjadri, lebo môže si robiť čo chce. Ale čakala som, že sa zmaže, keď sa dohodneme ze sa budeme spoznávať.
Čo vy ste robili vy? Kašľať na to?
Alebo čakať kym sa zmaže? 🙄

Strana
z2
janka6167
3. júl 2025

Pripnem sa, zaujíma ma to tiež

janai1
3. júl 2025

Stretli ste sa 1x, slovom jeden krát! a už mu ideš organizovať život a hĺbať tu nad nesmrteľnosťou chrústa? 😀
To, že účet nezmazal neznamená, že je aj aktívny

zojazoja
3. júl 2025

Rozpoviem ti príbeh. Môj. Kedysi, pred XY desiatkami rokov, keď som bola na pokeci, to bol ešte starý zlatý pokec kde sa dalo úplne v pohode nájsť niekoho alebo nájsť niekoho a ostať kamarát, som tiez sa stretávala. Ale nikdy, nikdy som nezrusila na ňom profil a ani fotku po prvom stretku. Preboha prečo by aj som mala? Prvé stretko znamená hovno nič. Koniec príbehu. P.S. muža z pokecu nemám.

iowa2
autor
3. júl 2025

Ona tam nie je nejako dlho, možno pred pol rokom sa zaregistroval a vravel, že nie je typ zoznamkovy.
To nie je ako pokec, ku ktorému majú niektorí "vzťah" a sú tam 20 rokov.
Ale možno sa mu to zapáčilo 🤔

popcorn2myska
3. júl 2025

@iowa2 prečo riešiš to čo robí ON? Veď je dospelý...Rieš seba.
A kým nemáte za sebou zopár pekných randičiek, nič si nemaľuj.Človeka musíš spoznať najprv a pri všetkej mojej múdrosti to je cca aspoň 6 mesiacov než ti ukáže svoju povahu.Absolútne sa k jeho zoznamke nevyjadruj. Prečo? Keď budete spolu randiť aspoň 5x, pozri sa či je ešte tam.Ak áno, potom sa opýtaj, či to myslí s tebou vážne,..a nechaj ho vyjadriť sa..až potom si urob názor. Nereaguj na tú zoznamku, akoby tam nebola.
Niektorý ludia nevedia totiž pochopiť,že zoznamka je len "akási halucinácia" a buď tam je aby nemal komplexy,aby sa cítil že ho ženy chcú ,proste len tak flirtuje slovne..alebo tam je, lebo veď ťa videl 1x a nevie ešte kto si...
Zoznamka nieje "videla som ťa bozkávať sa s inou na vlastné oči".To je len "internetový neexistujuci priestor" kde ste sa stretli/písmenkami+fotkou/ .

marsmykkok
3. júl 2025
@iowa2

Ona tam nie je nejako dlho, možno pred pol rokom sa zaregistroval a vravel, že nie je typ zoznamkovy.

@iowa2 Ty si riadna stíhačka, nehnevaj sa ale je to tak. Však väčšina ľudí je na x stránkach kde už nechodí a účet si tam nemaže, koľko je aj na koni napríklad neaktívnych a účet si nezmažú.

popcorn2myska
3. júl 2025
@marsmykkok

@iowa2 Ty si riadna stíhačka, nehnevaj sa ale je to tak. Však väčšina ľudí je na x stránkach kde už nechodí a účet si tam nemaže, koľko je aj na koni napríklad neaktívnych a účet si nezmažú.

@marsmykkok serioznejšie sa dokonca platia..takže nebudú to mazať a nenechajú tam 50 evri ...

liusa82
3. júl 2025

ja som nejaký čas pobudla tiež na zoznamkách ale to ked som bola mladšia už by ma tam nedostal nik.Povedala by som mu to narovinu že mi to vadí ak to myslí s tebou vážne tak by sa zmazal.Ja som tiež takto s jedným chodila pár mesiacov povedala som mu priamo lebo stále trepal že len somnou sa stretáva ale tak jasné ja som neverila a dobre som spravila tiež tam furt len futroval nezmazal sa ani po niekolkých mesiacoch chodenia stále vymyšlal že azet má len ako mail.Volakedy sa chodilo viacmenej tam..že ho má pre známych atd no chlapec nechaj si tie somariny a išiel adios 😃 a mimochodom je tam doteraz a to je tomu fuu aj 8,9 rokov plus minus.Povaha sa nemení ak tam chce stále loviť

popcorn2myska
3. júl 2025
@zojazoja

Rozpoviem ti príbeh. Môj. Kedysi, pred XY desiatkami rokov, keď som bola na pokeci, to bol ešte starý zlatý pokec kde sa dalo úplne v pohode nájsť niekoho alebo nájsť niekoho a ostať kamarát, som tiez sa stretávala. Ale nikdy, nikdy som nezrusila na ňom profil a ani fotku po prvom stretku. Preboha prečo by aj som mala? Prvé stretko znamená hovno nič. Koniec príbehu. P.S. muža z pokecu nemám.

@zojazoja ja som na Pokec nemohla chodiť v tom čase , 10-15r vzad...mala by som dnes natočených véééla xxx filmov pre dospelých -nič iné mi tam neponúkali...Nedalo sa tam ani pokecať , nie ešte si vybehnúť aspoň na to prvé rande :/ Ale sesternica si tam našla manžela-odpadla som🙂

iowa2
autor
3. júl 2025
@liusa82

ja som nejaký čas pobudla tiež na zoznamkách ale to ked som bola mladšia už by ma tam nedostal nik.Povedala by som mu to narovinu že mi to vadí ak to myslí s tebou vážne tak by sa zmazal.Ja som tiež takto s jedným chodila pár mesiacov povedala som mu priamo lebo stále trepal že len somnou sa stretáva ale tak jasné ja som neverila a dobre som spravila tiež tam furt len futroval nezmazal sa ani po niekolkých mesiacoch chodenia stále vymyšlal že azet má len ako mail.Volakedy sa chodilo viacmenej tam..že ho má pre známych atd no chlapec nechaj si tie somariny a išiel adios 😃 a mimochodom je tam doteraz a to je tomu fuu aj 8,9 rokov plus minus.Povaha sa nemení ak tam chce stále loviť

No však toto.
@liusa82
Vidím aki sú tí chlapi tam a preto ja som sa už definitívne zmazala a jasné že mi to potom vŕta v hlave, či budeme spolu chodiť von a on bude okukavat alebo odpisovať, prípadne sám písať a skúšať
A je to čisto zoznamka, žiadny email a pod.

terezia74
3. júl 2025

@iowa2 ja by som chlapa z pokecu nechcela v tejto dobe ani za milión

iowa2
autor
3. júl 2025

Ja praveze ho nechcem žiadať o to, aby sa zmazal. To nemá zmysel, keďže to neurobil sám od seba.
Len skrátka by som to najradšej ukončila, ale on nebude chápať a povie mi na to určite, že tak on sa zmaže...
Ale je to nechcem takto a vyznieť jak zufalec a ziarlivec.
Buď to spraví sám alebo nič, tak asi očividne nič.
Píšeme dva mesiace každý deň na súkromnom maili.
Už keď sme písali, tak si tam zmenil fotku, ktorú mi aj poslal. Ja som už odtial bola dávnou zmazana.
Keby bol zo mňa taký nadšený, zrejme by nemal potrebu tam dávať novú inú fotku, keď som tam ja nebola už, takže to bolo kvôli iným.

iowa2
autor
3. júl 2025
@terezia74

@iowa2 ja by som chlapa z pokecu nechcela v tejto dobe ani za milión

@terezia74 ani ja z pokecu. A už celkovo z netu bol toto moj posledný pokus.
Každý tam asi vyberá, preberá, či sa nájde nejaký lepší kus.
Aj tento sa prezentuje ako normálny chlap ale pritom keď sa mu páčim, bolo mu dobre so mnou atd, tak čo tam vzhľaduva naďalej, ešte niečo fajnejsie? Asi 🤔

motylik2559
3. júl 2025

Ahoj, neriesis taketo veci nejako priliz skoro?😄
Videli ste sa raz....no a to,ze ste sa dohodli,ze sa idete spoznavat je tiez ok. Ale preco by hned mal mazat svoje konto tam, ked ani ty a ani on netusite, ci si v ramci spoznavania sadnete🤦‍♀️🤷‍♀️ Daj tomu cas a nepanikar, radsej to ber od zaciatku zvolna a nie tak,ze uz je tvoj😄lebo si to sama pokafres ziarlivostou a aby to aj on z teba nevycitil🙂

liusa82
3. júl 2025
@iowa2

No však toto.
@liusa82
Vidím aki sú tí chlapi tam a preto ja som sa už definitívne zmazala a jasné že mi to potom vŕta v hlave, či budeme spolu chodiť von a on bude okukavat alebo odpisovať, prípadne sám písať a skúšať
A je to čisto zoznamka, žiadny email a pod.

@iowa2 no veď uvidíš či sa zmaže po nejakej dobe.Stanov si kolko by to cca malo byť myslím sama sebe povedať nie hneď na neho vybaliť dátum a ak sa nezmaže dovtedy aj napriek rozhovoru že ti to vadí tak ho pošli k vode.Ja toto nechápem.Lebo ak by ma niekto požiadal aby som odtial odišla je už teda fakt že sme spolu ja by som nemala problém jedine že neni úprimný a stále hladá dalej.Lebo ak niekomu na tebe záleži a ty by si mu to povedala že ti to vadí že tam oxiduje to by si mu nemala inak ani hovoriť ale sám od seba by tam mal prestať chodiť tak to ako si ťa potom váži ked vidí že tebe to vadí.Hovorím to tie zoznamky to je číre zlo dnešnej doby

1sally12
3. júl 2025

To ako vážne? 😃 hneď po prvom stretnutí žiadaš aby sa zmazal zo zoznamky? 😃 čo keď nebude druhé?

alica110
3. júl 2025

Ja som iného názoru ako dámy tu. Príde mi to z jeho strany, akoby čakal na niečo "lepšie" a potom by ťa neváhal odkopnúť. Pre mňa by to bola red flag, ak by sa so mnou stretával a mal účet na zoznamke. Tuto dámy sú strašne akože nad vecou 😀

liusa82
3. júl 2025
@alica110

Ja som iného názoru ako dámy tu. Príde mi to z jeho strany, akoby čakal na niečo "lepšie" a potom by ťa neváhal odkopnúť. Pre mňa by to bola red flag, ak by sa so mnou stretával a mal účet na zoznamke. Tuto dámy sú strašne akože nad vecou 😀

@alica110 ja nie ja som za to aby autorka odkopla jeho do určiteho dátumu alebo aj hned 😀

iowa2
autor
3. júl 2025
@alica110

@alica110 tak nejak.

Ved ja nevravím, že už je môj, tiež neviem ako to bude ďalej, aj z mojej strany, ide o to že čakám že sa budeme teda sústrediť len na seba aby sme to zistili a nie zoznamky do toho.

alica110
3. júl 2025
@liusa82

@alica110 ja nie ja som za to aby autorka odkopla jeho do určiteho dátumu alebo aj hned 😀

@iowa2 Som toho názoru čo aj @liusa82, s dovolením kopírujem : "Lebo ak niekomu na tebe záleži a ty by si mu to povedala že ti to vadí že tam oxiduje to by si mu nemala inak ani hovoriť ale sám od seba by tam mal prestať chodiť tak to ako si ťa potom váži ked vidí že tebe to vadí".
A o tom to presne je. Nemusela by si mu hovoriť nič, urobil by to sám, ak by to myslel vážne.

iowa2
autor
3. júl 2025
@liusa82

@liusa82 nemám náladu ísť s ním ani von. pritom je v mojich očiach taký dobracisko ale možno mu je luto opustiť tie dievky tam, s ktorými píše 🤔

Som sklamaná z tohto postoja jeho, zbytočne som si ho asi zidealizovala.

iowa2
autor
3. júl 2025

. ""Nemusela by si mu hovoriť nič, urobil by to sám, ak by to myslel vážne""

Však praave. To som aj ja pisala, ze to už nemá cenu mu hovoriť, lebo ide o to že to neurobil už sám. A pritom vie, že ja tam nie som 😑

motylik2559
3. júl 2025

Baby, ale ako mozete pisat, ze keby to myslel vazne? ako co? to pisanie a jedno stretko? po pisani clovek moze napisat hocico len aby bol za pekneho, realita je realita. A jedno stretko sa mi zda dost malo na to, aby mohli obaja mysliet nieco vazne...ved sa este vobec nepoznaju. Nazivo je nazivo, mozu aj nemusia si sadnut...a ked sa stane,ze si nesadnu, tak si bude zakladat profil zas? podla mna chlapi toto beru trosku inac...Mozno naozaj nema ani nic za usami a chce autorku spoznat...netreba sudit kym ho autorka nespozna lepsie. Preco hned tolko negativizmu? Autorka daj mu normalne sancu na stretka, uvidis ako sa to bude vyvijat a ked po nejakom case sa to prelomi,ze bude ruka v rukave, tak sa ho na to opytaj alebo mu povedz,ze ti to nie je prijemne, ovsem teda ak to aj sam medzicasom nezmaze. Ano je doba aka je...treba byt aj obozretny...ale hned mat cierne myslienky ti moc nepomoze a sama si zhnusis cloveka, ktory ti je sympaticky.

zojazoja
3. júl 2025
@popcorn2myska

@zojazoja ja som na Pokec nemohla chodiť v tom čase , 10-15r vzad...mala by som dnes natočených véééla xxx filmov pre dospelých -nič iné mi tam neponúkali...Nedalo sa tam ani pokecať , nie ešte si vybehnúť aspoň na to prvé rande :/ Ale sesternica si tam našla manžela-odpadla som🙂

@popcorn2myska ja som chodila ešte viac rokov dozadu. Mam doteraz odtiaľ dvoch úžasných kamošov, ktorí sú aj zároveň aj naši rodinný priatelia.dokonca som si tam našla najlepšou kamosku. Ta uz je naša.. rodinná. Rodinné dovolenky len s ňou sme trávili a s jej deťmi. Samozrejme, že tam boli aj uchylovia, ale nejak sa mi to darilo filtrovať. A žiadne také video som nikdy nedostala.

googwife
3. júl 2025

Napíšem ti môj príbeh 😅
Tiež som sa zoznámila s typkom cez zoznamku.... začali sme sa stretávať a samozrejme po nejakom čase bol aj sex... rozumeli sme si... stretávali..
Kamoška bola na danej zoznamke a hovorila mi že typek jej poslal srdiečko... tak som ju nahovorila nech si s ním skúsi popísať... a typek že nič nenašiel, že hľadá ďalej a že nikoho nemá 🤨tak sa skončila jedna love story 😅zo zoznamky sa nevymazal dokonca hľadal ďalej ale skôr je to o charaktere ako o vymazanom profile....

iowa2
autor
3. júl 2025
@googwife

Napíšem ti môj príbeh 😅
Tiež som sa zoznámila s typkom cez zoznamku.... začali sme sa stretávať a samozrejme po nejakom čase bol aj sex... rozumeli sme si... stretávali..
Kamoška bola na danej zoznamke a hovorila mi že typek jej poslal srdiečko... tak som ju nahovorila nech si s ním skúsi popísať... a typek že nič nenašiel, že hľadá ďalej a že nikoho nemá 🤨tak sa skončila jedna love story 😅zo zoznamky sa nevymazal dokonca hľadal ďalej ale skôr je to o charaktere ako o vymazanom profile....

@motylik2559
Ak bol úprimný, práveže sme sa dosť spoznali za tie dvaja mesiace písania a on aj ja sme niečo očakávali od toho. Vravel že to tam nehra na viac strán, tak načo tam dofrasa je teda 🤔
Stretnutim sme si potvrdili naše sympatie, že budeme pokračovať.
Tak teda, prečo sa nezmazal ?

@googwife veď takto to chodi, chlapi sú aj dobrí ale aj falošní chrapuni

Mne sa už nechce čakať čo sa z toho vykľuje, keď už mi je toto na začiatku proti srsti.

huxy
3. júl 2025

A ako si autorka zistila, že stále na tej zoznamke je?

iowa2
autor
3. júl 2025
@huxy

A ako si autorka zistila, že stále na tej zoznamke je?

@huxy cez vyhľadávač len, ukazalo mi ho aj s fotkou, ja tam nie som

maialeo
3. júl 2025
@iowa2

@iowa2 ja som na pokeci jedna z prvých... a nenapadlo ma ho zmazať 🙂

motylik2559
3. júl 2025
@iowa2

@motylik2559
Ak bol úprimný, práveže sme sa dosť spoznali za tie dvaja mesiace písania a on aj ja sme niečo očakávali od toho. Vravel že to tam nehra na viac strán, tak načo tam dofrasa je teda 🤔
Stretnutim sme si potvrdili naše sympatie, že budeme pokračovať.
Tak teda, prečo sa nezmazal ?

@googwife veď takto to chodi, chlapi sú aj dobrí ale aj falošní chrapuni

Mne sa už nechce čakať čo sa z toho vykľuje, keď už mi je toto na začiatku proti srsti.

@iowa2 Tak este raz a pomaly...2 mesiace pisania je nic, po pisani si mozes sadnut aj s clovekom, ktoreho by si v realite nechcela. Videli ste sa raz. Potvrdili ste si, ze sa budete dalej spoznavat. Takze z tohto sa poznat este nemozete. Vies o tom,ze ta moze prekvapit aj po 3 mesiacoch intenzivneho spoznavania, ked si budes mysliet aka si zalubena a zrazu spravi nieco cim sa ti uplne sprotivi? Keby ste sa radsej tie 2 mesiace spoznavali osobne a nie cez pismenka, ze vam to ide, tak by som povedala, ok, kludne mu povedz,ze ti to vadi. Ale takto? Ty mozno mas pocit,ze sa poznate, lebo teda na mna posobis,ze uz si mierne v oblakoch...ale on ten pocit nemusi mat...alebo mu nestaci pisanie a jedno stretko...kazdy to ma nastavene inak predsa. Trosku zid k zemi a zacni uvazovat a rozmyslat...daj skratka tomu cas, nic viac nic menej. Na mna naozaj posobis ziarlivo a to este ani nieste spolu. Co ak zistite casom,ze ostanete len kamosi? Alebo ozaj to nevyjde? Pozri, treba to brat z volna...podla mna si na neho az priliz namotana...bude sa aj tebe lahsie dychat. Naozaj ti radim, nezhnus si ho tymto tvojim zmyslanim skor nez ho realne spoznas aky je...Nechaj to tak, mozno ked uvidi,ze vam to ide tak aj sam od seba sa odtial zmaze, nehadz flintu do zita🙂 a ked aj nie a uz budete na veeeelmi dobrej ceste (naozaj az po niekolkych stretach; niekolkych neznamena 2🙏😄) tak az potom mu to povedz. Vy dvaja zatial nemate co brat vazne, uz to prosim pochop🙏🙂

Strana
z2