Nie je partnerstvo o prioritách a porozumení?
Ahojte, čo si myslite o situácii ktorá sa stala teraz s mojim priateľom … volal mi dnes po 5, či sa môžeme stretnúť … hovorím že teraz nemôžem niečo robím, ale neskôr áno. Tak on, že okej zavolám neskôr … tak mu hovorím, že nevolaj už dohodnime sa prosím teraz ( mala som toho veľa ešte urobiť, nakúpiť atď) Vymenoval mi, že ide nakúpiť a potom musí odbehnúť do prace na minútu. Všetko mame blízko bydliska aj bývame blízko seba. Tak sa pýtam že kedy teda a on že o hodinu. Pýtam sa koľko je hodín bolo 17:47. Takže cca 18:50 bude pri mne a napíše. Ja som sa na ten čas nachystala a už len čakala, že napíše a idem. 18:55 mi príde smska, že sa zdržal a ide ešte do tej roboty … ja mu píšem že v poriadku, ale ja sa už ponáhľam do obchodu takže stretnutie preložíme. Do 19:30 boli otvorene potraviny potrebovala som nakúpiť… Ísť do prace nemusel potreboval iba jednu nepotstatnu vec, ktorá by buď počkala do zajtra, pozajtra alebo kľudne po našom stretnutí mohol ísť … A ide oto že toto robí stále, stále je všetko podstatnejšie ako ja. Vždy som to ja ktorá počká kým on si všetko vybaví. Cítim tam stále 0 efort z jeho strany. Veď keď vie že ešte je v obchode a nestiha sa stretnúť somnou na čas tak aspoň predtým napíšem že nestíham. A mrzí ma, že nevynechá tu nepodstatnu časť v robote ale mňa … vždy ja na poslednom mieste keď sa nestíha … Vás by to nemrzelo? Povedala som mu to takto, ale iba ma zhučal, že preháňam, riešim blbosti a on takéto veci nerieši, že to bol jeho plán. Že to bolo pár minút … Nebolo … kým on prišiel z tej prace ja už som mala doma nakúpené …
Sprava sa ku tebe tak lebo mu to dovolis. Jednoducho keby vedel, ze si to dovolit nemoze tak by si bola na prvom mieste teda pokial by o teba mal vazny zaujem. Ale ked si taka, ze dobre to nevadi prelozime to tak berie to tak ze je to ok.
@nynia ani teraz som mu nepovedala že “nevadí” lebo mi to vadí … ja mu poviem ako sa vtedy cítim a pre neho je to len hádka a riešim blbosti a on to takto neberie a vina je vlastne na mne, že ja robím z komára somára a to je ešte on urazený aj teraz že proste pár minút neviem pockat. Ale áno chápem, čo myslíš … to by chcelo nejakú akciu ..
ak vies aky je tak na co si cakala? mala si si nakupit a ked by volal tak ti moze naproti do obchodu alebo pockat chvilu pred barakom-sama pises ze to mas kusok ... muz nepremysla ako zena .. neocakavaj od neho to co by si spravila ty ..on nieje ty ..
Z tvojho prispevku - "ja mu píšem že v poriadku" ako jednak ti to dal vediet po dohodnutom case a este tvoja reakcia nato bola v poriadku... Tak ako co cakas od neho. Ty sama mu dovolujes aby sa k tebe tak spraval a potom niekedy z nicoho nic nanho vybehes s tym ako sa citis tak to sa necudujem, ze prenho je to nepodstatna hadka ked pocas bezneho zivota nato neupozornujes v com presne je problem.
ak vies aky je tak na co si cakala? mala si si nakupit a ked by volal tak ti moze naproti do obchodu alebo pockat chvilu pred barakom-sama pises ze to mas kusok ... muz nepremysla ako zena .. neocakavaj od neho to co by si spravila ty ..on nieje ty ..
@ukgirls chápem ale základný rešpekt a úctu očakávam či od ženy či od muža keď sa na niečom dohodneme, že keď nestiha dá predom vedieť a nie napíše 5 minút potom … tu nejde o mužskú/zensku logiku. Hlavne keď on inicioval stretnutie. Ja som si išla nakúpiť ale 19:30 som už musela byt doma. A kým on sa ozval už som bola doma …
Z tvojho prispevku - "ja mu píšem že v poriadku" ako jednak ti to dal vediet po dohodnutom case a este tvoja reakcia nato bola v poriadku... Tak ako co cakas od neho. Ty sama mu dovolujes aby sa k tebe tak spraval a potom niekedy z nicoho nic nanho vybehes s tym ako sa citis tak to sa necudujem, ze prenho je to nepodstatna hadka ked pocas bezneho zivota nato neupozornujes v com presne je problem.
@nynia nechápem … zato že mi napísal že teda ide ešte len do roboty a ja som napísala “v poriadku” - v zmysle že rozumiem tento informácii - som mu to akoze dovolila? Veď píšem te som mu to hneď dala vedieť, este sme sa asi na 2 minuty stretli keď som došla domov.
Tak takto časovať, že kedy , kedy, na podrazenie. Veď nejdete do kina, divadla, kde je presný čas dôležitejší. Toto je také no, určite nie na odúvanie sa. No ale, keďže máš pocit, že si na poslednom mieste, tak ho aj ty takto odsuň, lebo čo si nezažije, nepochopí.
Tak ako kebyze ja toto si precitam, ze v poriadku... a potom este na konci stretnutie prelozime... Tak mam zato, ze druhej strane to nevadi. Naopak keby som dostala reakciu napr. Preco si mi to nedal skor vediet? Boli sme dohodnuty, ze sa mi vcas ozves a uz 5minut ta cakam uplne zbytocne, nabuduce mi prosim ta daj vediet skor, ze nestihas. Tak to uz by bolo o inom.
Nechas so sebou mavat. Je to tvoja chyba. Keby si obcas stala za svojim, pochopil by, ze kde mas hranice. Ale ty hranice nemas, ty sa fur snazis byt "za dobru". Preco? Co by sa stalo ak by si mu napislala OK, idem do obchodu. Ked prides skor, cakaj ma? Alebo OK, nestihas, tak ani nechod, spravim si iny program... Ty ocakavas korektne jednanie... To je v poriadku, ze ocakavas. Ale ked sa ti ho nedostane ako to riesis? Robis zo seba chuderu odkazanu na jeho pozornost a cas. Sama si to robis, ze nema na teba ani cas a ani ti nevenuje dostatok pozornosti.
Tak takto časovať, že kedy , kedy, na podrazenie. Veď nejdete do kina, divadla, kde je presný čas dôležitejší. Toto je také no, určite nie na odúvanie sa. No ale, keďže máš pocit, že si na poslednom mieste, tak ho aj ty takto odsuň, lebo čo si nezažije, nepochopí.
@gribka1 v tomto prípade deň pred sviatkom to bolo dôležité. Počítala som minuty, kvôli obchodu atd … a neviem … myslím že jemu by to asi bolo jedno on nemá okrem prace skoro žiadne povinnosti a predstavuje si to tak asi u každého
Nechas so sebou mavat. Je to tvoja chyba. Keby si obcas stala za svojim, pochopil by, ze kde mas hranice. Ale ty hranice nemas, ty sa fur snazis byt "za dobru". Preco? Co by sa stalo ak by si mu napislala OK, idem do obchodu. Ked prides skor, cakaj ma? Alebo OK, nestihas, tak ani nechod, spravim si iny program... Ty ocakavas korektne jednanie... To je v poriadku, ze ocakavas. Ale ked sa ti ho nedostane ako to riesis? Robis zo seba chuderu odkazanu na jeho pozornost a cas. Sama si to robis, ze nema na teba ani cas a ani ti nevenuje dostatok pozornosti.
@viestta s časti máš pravdu … tým že som mu napísala že preložíme stretnutie som to vlastne chcela urobiť ALE nechcela som sa s ním vlastne hádať, tak som to vyjadrila tak pokoj e … ale on proste nerieši, jemu je to podľa mna jedno … veď kebyže sa na niekoho tešíte a chcete sa s ním stretnúť tak proste napíšeš mu 5 minút po stretnutí že ešte si idem vybaviť nepodstatnu vec … asi nie
To ste niekam išli, či šiel k tebe? Lebo keď k tebe, tak si si mala robiť podľa svojho plánu a kedy by prišiel, buď by čakal alebo ako by to proste vyšlo.
Tak, ale keď je mu to jedno, tak asi bude na tom niečo pravdy, že nie si priorita.
To ste niekam išli, či šiel k tebe? Lebo keď k tebe, tak si si mala robiť podľa svojho plánu a kedy by prišiel, buď by čakal alebo ako by to proste vyšlo.
@gribka1 na prechádzku sme mali ísť. Maximálne do 19:30 - 19:40.
Tak, ale keď je mu to jedno, tak asi bude na tom niečo pravdy, že nie si priorita.
@gribka1 niesom, ale ani ho nezaujíma keď mu to vyjadrím povie mi že vymýšľam … keby aspoň to priznal, ale radšej mňa obviní stále že som mimo a len preháňam
A preco ste museli ist spolu do obchodu? Nie he lepsie, ze ty si porobis nakupis a on nech si dojde ked bude mat svoje hotove?
Nemate rezervacku v restike, rodinnu oslavu kde treba byt nacas... ked mu pises, ze v poriadku, tak preco by to menil
Tak ťažko takto, možno prehánaš a možno máš pravdu. Nemáš aj pocit, že si pre neho dôležitá? Rozumiete si?
Tak ako kebyze ja toto si precitam, ze v poriadku... a potom este na konci stretnutie prelozime... Tak mam zato, ze druhej strane to nevadi. Naopak keby som dostala reakciu napr. Preco si mi to nedal skor vediet? Boli sme dohodnuty, ze sa mi vcas ozves a uz 5minut ta cakam uplne zbytocne, nabuduce mi prosim ta daj vediet skor, ze nestihas. Tak to uz by bolo o inom.
@nynia vieš čo teraz čítam že som napísala vlastne toto: “pozri povedal si hodinu, čakám už oblečená kedy napíšeš ak ešte len teraz ideš do práce a je to pre Teba take dôležité, stretnutie preložíme. Tiež si musím ísť nakúpiť a podobne”
V dnesnej dobe este mladi SMS-kuju? 🤔
Tak ťažko takto, možno prehánaš a možno máš pravdu. Nemáš aj pocit, že si pre neho dôležitá? Rozumiete si?
@gribka1 mám neustali pocit, že pre neho niesom priorita ani ja ani moje pocity. A ani v takýchto banalitách a áno asi je to moja chyba keďže keď sa vyjadrím čo sa mi nepáčilo tak len sa hádam, sú to blbosti a všetko je nepodstatné …
Este ta zhucal, tak sa veci neriesia.
Už ste spolu dlho?
V dnesnej dobe este mladi SMS-kuju? 🤔
@kitycat áno, v dnešnej dobe majú mladí iMessage
Nabudúce mu to urob ty. Keď budete dohodnutý na určitý termín, nejako ti do toho niečo príde. 😉😉😉
Mať takéto problémy..... 😂
Pozri keď vieš že je pre neho všetko prednejsie ako ty, tak potom za mňa zbytočny vzťah.... Nečakaj kým si všetko vybaví a ešte aj nepodstatné.... Ak sa máte stretnúť o 19.00 a nepríde a nedá vedieť ,tak sorry potom nemám ja čas....
Pozri keď vieš že je pre neho všetko prednejsie ako ty, tak potom za mňa zbytočny vzťah.... Nečakaj kým si všetko vybaví a ešte aj nepodstatné.... Ak sa máte stretnúť o 19.00 a nepríde a nedá vedieť ,tak sorry potom nemám ja čas....
@sense áno, len ja som mu to v podstate chcela normalne vyjadrit a nie robiť napireky, ale ako vidím nieje to správna cesta ..
Mať takéto problémy..... 😂
@sisska96 netráp sa prosím týmito banalitámi a kľudne choď ďalej …
Aj idem však to je smiešne
Tak tato verzia " pozri povedal si hodinu, čakám už oblečená kedy napíšeš ak ešte len teraz ideš do práce a je to pre Teba take dôležité, stretnutie preložíme" je este horsia ako ta prva v prispevku. Sama mu napises, ze ho cakas a potom, ze chapes ked len teraz ide do prace a je prrnho to take dolezite = medzi riadkami, uvedomujem si, ze to co ides vybavit do prace je prednejsie ako ja .... stretnutie prelozime = este sama mu navrhnes dalsie stretnutie ako symbol, ze sa nehnevas. Dam ti jednu radu, nesnaz sa byt za kazdu cenu diplomatka u mna by si priatel teda o dost dlhsie musel poclat aby dostal z mojej strany pozvanie na buduce stretnutie a naozaj pochopenie, ze ide do prace ked sme mali byt spolu by nedostal ani nahodou. Takto chalan s tebou si moze mavat ako sa mu zachce a ty mu to tolerujes.

Sprava sa ku tebe tak lebo mu to dovolis. Jednoducho keby vedel, ze si to dovolit nemoze tak by si bola na prvom mieste teda pokial by o teba mal vazny zaujem. Ale ked si taka, ze dobre to nevadi prelozime to tak berie to tak ze je to ok.