icon

Nie som pre mužov prioritou vo vzťahu

25. jún 2025

Stalo sa mi to uz tri x…
Na zaciatku vsetko okej, casom, akoby som ich prestala bavit.
Dohodneme si nejake veci, a oni casom zmenia nazor a mrhaju moj cas.
Alebo si boli mnou prilis isti tak skusali hranice??
C1- pomerne vazny vztah - avsak daval prednost partii kamosov, predo mnou. rozchod.
Dalsi c2 bol mamickar, co povedala maminka. velmi rychlo rozchod.
Posledny c3 bol tiez tak trochu mamickar, ale tak skryto, ze ked bolo vsetko okej, tak aj vztah bol ok.
ale napr ked sme mali nejaky konflikt, dovolil maminke sa miesat do nas. Potom som musela ja bojovat viac, aby som ho ja akoby presvedcovala o svojej laske, lebo jeho maminka nas skoro rozostvala.

Neviem muza - “zmanipulovat” berte prosim s rezervou, tych chlapov som naozaj lubila, ale odmietam sa len prisposobovat, proste chcem aby sme sa spolocne posuvali k cielom ktore si dame na zaciatku vztahu.

viestta
25. jún 2025

bud rada, ze si na to prisla vcas. Treba skusat dalej, raz sa najde ten spravny.

dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tak jasne ze s maminkou je to lahsie ako so svojou zenou, vacsina maminiek vyhovie synovi, nema poziadavky, citia sa pri nej v klude, lebo ich neirituje nicim len sa stara o ich blaho. pre mna skutocny muz sa stara v prvom rade o svoju rodinu. manzelku a deti. verim ze su taki este.
ale verim aj tomu, ze matky krore si drzia synov prilis blizko k sebe, nie su okej a vyrovnane zeny. ale raz aj ja budem svokra snad, tak potom uvidim… 🤣

luccija
25. jún 2025

Koľko máš rokov?

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ano s tym suhlasim. nemali by to byt preteky. v zdravej rodine chape svokra a aj manzelka svoju rolu

domkakvet
25. jún 2025

Krasne si to vytriedila, velka pochvala a hlavne za to, ze si to zistila vcas, taki muzi by ti boli iba na starosti, tak ze len hladat dalej, lebo ano su aj normalny a exemplar ti netreba. Ku tvojmu poslednemu odseku takeho chlapa by si nikdy nezmanipulovala, ani jedneho z nich, treba len hladat dalej.

autor
25. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 c1 - skoncil inziniera a mal intenzivne hladat pracu, miesto toho vyhraval krcmove sutaze ( sach, billard, atd.) a citil sa na 17rokov a myslel ze ma letne prazdniny, mali sme vtedy ja 20rokov, on 24, a popri skole som pracovala). na rande do restiky sme chodili za stravne lisky od jeho maminy.
c2 - jeho mamina mu zakazala so mnou randit, lebo vraj si inac predstavivala nevestu ( to povedala predomnou cez skype)

c3 - mali sme kratko pred svatbou a zistila som ze nase osobne veci rozobera s mamou. cize o nas vedela take veci co absolutne svokru nemaju zaujimat. tej som nesadla lebo som vraj emancipovana, zvlastna, a nebudem mu dobre varit. a este bola urazena ze jej syn musi obcas povysavat a vraj som oduta ked mam kramy… staci??

tak co… som povrchna??

autor
25. jún 2025
@luccija

Koľko máš rokov?

dora281
Odpoveď bola odstránená
deedol
25. jún 2025

autorka, kamoske pomohla az terapia. tiez "ktoviepreco" furt mala divnych frajerov, u ktorych bola na 35. mieste po vsetkych a vsetkom ostatnom. cca rok chodila k jednej raznej terapeutke, vyriesila si v sebe nejake veci a teraz ma super frajera. (snad nie len nahodou🙂)

marianarem
25. jún 2025
@deedol

autorka, kamoske pomohla az terapia. tiez "ktoviepreco" furt mala divnych frajerov, u ktorych bola na 35. mieste po vsetkych a vsetkom ostatnom. cca rok chodila k jednej raznej terapeutke, vyriesila si v sebe nejake veci a teraz ma super frajera. (snad nie len nahodou🙂)

@deedol Urcite to nie je nahoda, zmeni sa clovek, zmenia sa aj jeho vztahy. Tiez by som autorke navrhla terapiu, moze tam byt podvedome nieco, kvoli comu si vybera rovnaky typ muza, ci skor nedospeleho chlapca.

euka210
25. jún 2025

tak to aj ti chlapi musia mat v sebe spravne poskladane a to zistis casom a spolocnymi rozhovormi. Vacsina muzov dozrieva az neskor ako zeny, tak po 30r.uz by mobli vediet, co chcu...

lujza123
26. jún 2025

Ak ta naozaj zaujma odpoved na tvoju otázku musíš ist hlbšie. Do seba, do svojho podvedomia, pochopiť prečo si vyberáš takýchto mužov a čo oni v tebe vidia.
Podla tvojho opisu všetci traja boli taký ze sa akokeby nechceli viazať, nechceli aby si bola pre nich dôležitou osobou, báli sa byt vo vzťahu, fyzicky v ňom boli ale mentálne nie.
Ale cele to začína od teba, pretože ty si sa zaľúbila, randila s nimi, niečo ta na nich zaujalo. Ľudia sú často naše zrkadlá, štve nás na nich to co sami nemáme úplne vyriešené.
A veľa krát sa nam situácie vo vzťahoch opakujú dokola a dokola, až ked ich pochopíme tak sa nam prestanú diať

sevrin
26. jún 2025

Čo je to C1, C2, C3? Ty si značkuješ mužov ako volov v maštali? No, možno tam je problém...

autor
26. jún 2025
@sevrin

Čo je to C1, C2, C3? Ty si značkuješ mužov ako volov v maštali? No, možno tam je problém...

@sevrin Muz cislo 1, …

btw kto chce niekoho bit, si palicu najde… ziadne voly, dvaja z nich su kamosi doteraz

beronsche
26. jún 2025

Možno , ze si podvedome vyberas chlapov podľa nejakého rovnakého vzorca, preto vždy skončíš s neperspektivnym partnerom...
Ale vyznievas ako rozumná žena, takže, ak je to tak, ako hádam, možno sa z toho bludného kruhu dostaneš..
Prvý krok si urobila, vnímaš problém..

sevrin
26. jún 2025

Nechcem nikoho biť, ale poznám jedného trkvasa, ktorý si takto značkuje ženy, má 44 a doteraz nemal vzťah. Tak sa mi to pripomenulo.

autor
26. jún 2025
@sevrin

Nechcem nikoho biť, ale poznám jedného trkvasa, ktorý si takto značkuje ženy, má 44 a doteraz nemal vzťah. Tak sa mi to pripomenulo.

@sevrin no tak to je iny pripad ten pan.
ja si vsetkych byvalych vazim, kazdy ma nieco naucil, len stale neviem najst manzela

sevrin
26. jún 2025

Áno je to PRÍPAD a priam exemplárny, keby si ho spoznala, tak do konca života by si radšej zostala sama 😂

autor
26. jún 2025
@lujza123

Ak ta naozaj zaujma odpoved na tvoju otázku musíš ist hlbšie. Do seba, do svojho podvedomia, pochopiť prečo si vyberáš takýchto mužov a čo oni v tebe vidia.
Podla tvojho opisu všetci traja boli taký ze sa akokeby nechceli viazať, nechceli aby si bola pre nich dôležitou osobou, báli sa byt vo vzťahu, fyzicky v ňom boli ale mentálne nie.
Ale cele to začína od teba, pretože ty si sa zaľúbila, randila s nimi, niečo ta na nich zaujalo. Ľudia sú často naše zrkadlá, štve nás na nich to co sami nemáme úplne vyriešené.
A veľa krát sa nam situácie vo vzťahoch opakujú dokola a dokola, až ked ich pochopíme tak sa nam prestanú diať

@lujza123 velmi dobre si to napisala

dora281
Autor odpoveď zmazal